icon

Skúsenosti s peptidom Retatrutide na spaľovanie tuku

25. jan 2026

Ahojte máte skúsenosti s týmto peptidom? Na podporu spaľovania tuku. Popripadne kde kúpiť

en4a
14. apr 2026
@anonym_autor

@en4a je to všetko v štúdiách. Na vyšších dávkach je úbytok hmotnosti väčší a rýchlejší. O tom to cele je totižto. Je to mounjaro na “steroidoch “

@anonym_autor chapem, ja mam ubytok 5kg za mesiac tak zatial mi to staci.. lebo chcem aj svaly :D idem podla toho co povedal on, ale ked tu niekto pise, ze mu nezaberaju ani 4mg..

autor
14. apr 2026
@en4a

@anonym_autor chapem, ja mam ubytok 5kg za mesiac tak zatial mi to staci.. lebo chcem aj svaly :D idem podla toho co povedal on, ale ked tu niekto pise, ze mu nezaberaju ani 4mg..

@en4a niekoho telo si môže rýchlejšie zvyknúť na látku, preto nemusia zaberať vyššie mg. Ja som tiež prestala pociťovať účinky na konci 4 týždňa keď som mala už zvyšovať

lusinda1989
14. apr 2026
@janka288

@lentak1223 Ahoj, zacala som presne 9.4.2025 takze o par dni to bude presne rok a schudla som 39 kil. Samozreme treba brat ohlad aj na to, ze tych 39 kil nebol len cisty tuk, ale aj urcite percento vody a na beton aj svalov. Treba pri uzivani rety davat obzvlast pozor na to, aby bol dostatocny prijem bielkovin, kedze je zarucene, ze najprv ide voda potom urcite cast zo svalovej hmoty a nasledne tuk. Aj ked som bola na rete, je to len akasi pomocka pri chudnuti, ze nenastava "pocit" zachvatu hladu, ale ci chceme alebo nechceme ono je to stale len o tej hlave. A samozrejme najdolezitejsi je kaloricky deficit bez neho by to neslo aj keby som pichala neviem ake davky. A ano v tomto smere je reta super, ze s nou sa to lahsie dodrziava. No ja tu nebudem klamat a sirit bludy, ze reta je vyslovene nejaky zazrak, ktory ked pichnem tak schudnem. Totizto nikdy nevieme, kto tieto diskusie cita tak aby si nemyslel, ze to ide len tak bez nejakeho dalsieho pricinenia. 🙂 Nie, tak to proste nie je. 🙂

@janka288 ahoj môžem sa tá spýtať používala si pera alebo si si zarábala ampulku? Z ktorej stránky sa oplatí objednať? Dakujem

monika123654
15. apr 2026

Aj ja by som chcela vediet je lepšie pero alebo si to radsej zarobiť?

miriam01988
15. apr 2026

prosim vas, s touto strankou mate skusenosti??? https://www.royalpeptides.eu/produkt/retatrutid...

dory94
16. apr 2026

Ahojte baby, v pondelok som si prvý krát pichla 0,5mg. Lenže už včera večer som cítila zase vlčí hlad.....myslíte že je to málo tých 0,5mg? Musím teraz pichať tie 4 týždne tých 0,5mg už keď som s týmto začala? Alebo môžem ďalší pondelok pichnúť 1mg...?

autor
16. apr 2026
@dory94

Ahojte baby, v pondelok som si prvý krát pichla 0,5mg. Lenže už včera večer som cítila zase vlčí hlad.....myslíte že je to málo tých 0,5mg? Musím teraz pichať tie 4 týždne tých 0,5mg už keď som s týmto začala? Alebo môžem ďalší pondelok pichnúť 1mg...?

@dory94 0,5 je nič. Môžeš ďalej pokračovať s 1

kornelia13
17. apr 2026

Ahojte dievčatá...chcela by som aj ja to vyskúšať..cez akú stránku treba to objednať? A ako to funguje? S akou dávkou mam začať ? Treba si objednať to pero alebo tie inzulínky ako ste tu pisali? Potrebujem zhodiť aj ja niake to kilo ... dakujem

autor
17. apr 2026
@kornelia13

Ahojte dievčatá...chcela by som aj ja to vyskúšať..cez akú stránku treba to objednať? A ako to funguje? S akou dávkou mam začať ? Treba si objednať to pero alebo tie inzulínky ako ste tu pisali? Potrebujem zhodiť aj ja niake to kilo ... dakujem

@kornelia13 najskôr si o tom niečo naštuduj. Vyzeráš že sa tomu nerozumieš

nicky0007
19. apr 2026
@mimihe

Včera som si objednala retatrutide zo stránky penpeptide, kde by mal by ť už namiešaný v pere. Chcem však začať s dávkou 0,25mg a nie 2g, ako odporúčajú na stránke. Dosť som čítala, že je lepšie začať s menšou dávka, ktorá už u niektorých ľudí pekne zaberá a radšej postupne zvyšovať. Tak uvidím, beriem teraz berberín, ale za dve mesiace som schudla len 1 kilo.

@mimihe ahoj, vieš mi dať Link? Lebo neviem to nájsť

deniskamiskoo
19. apr 2026

Na koľko týždňov mám to pero 6mg? Diky

katkahruska
20. apr 2026

@anonym_autor Retatrutide je parádny peptid. Je to ešte neschválené ale o niečo lepšie ako Mounjaro. Prvý mesiac -7kg a potom každý týždeň priemerné kilo. Mám to cez kamaráta.

katkahruska
20. apr 2026
@nicky0007

@nicky0007 0,25mg dávka neexistuje. Len 2mg. To je minimálna na štart.

katkahruska
20. apr 2026
@deniskamiskoo

@deniskamiskoo pri dávke 2mg, na tri tyzdne

mimihe
20. apr 2026
@nicky0007

abbie138
20. apr 2026
@katkahruska

@nicky0007 0,25mg dávka neexistuje. Len 2mg. To je minimálna na štart.

@katkahruska samozrejme ze existuje. Na pere si natocis 5krat a mas 0,25. Mne stacila pocas prvych dvoch tyzdnov. Keby som si dala viac, nezvladnem zjest ani 800kcal denne a nie 1200-1300, ktore som si dala ako ciel.

katkahruska
20. apr 2026

@mimihe ahoj. Už si od nich mala? Koľko mg?

katkahruska
20. apr 2026
@abbie138

@katkahruska samozrejme ze existuje. Na pere si natocis 5krat a mas 0,25. Mne stacila pocas prvych dvoch tyzdnov. Keby som si dala viac, nezvladnem zjest ani 800kcal denne a nie 1200-1300, ktore som si dala ako ciel.

@abbie138 začiatočníčka dávka je 2mg. Samozrejme sa dá naklikat aj menej ale 0,25 je nic

abbie138
20. apr 2026
@deniskamiskoo

@deniskamiskoo pero by malo byt pouzite od otvorenia max mesiac. Ja som si kupila 6mg na zaciatok a stacilo mi, zacinala som mensou davkou. Teraz som presla na 1mg a zase som si objednala len 6mg. Nechcem porusovat tu exspiracnu dobu.

autor
20. apr 2026
@katkahruska

@abbie138 začiatočníčka dávka je 2mg. Samozrejme sa dá naklikat aj menej ale 0,25 je nic

@katkahruska začiatočnícka dávka ja 1mg. Nešír nesprávne info.

abbie138
20. apr 2026
@katkahruska

@katkahruska kazdy musi podla seba. Ja som super citliva na lieky a na 1mg som az teraz. V tych studiach samozrejme zvysuju, lebo chcu mat co najvacsi ubytok. Ale ak niekto nepocituje hlad 6 dni po podani nizsej davky, tak mu vyssiu netreba. Az ked si telo na to zvykne a treba navysit.

katkahruska
20. apr 2026
@anonym_autor

@katkahruska začiatočnícka dávka ja 1mg. Nešír nesprávne info.

@anonym_autor Mounjaro 2,5mg a Retatrutide 2mg👍

autor
20. apr 2026
@katkahruska

@anonym_autor Mounjaro 2,5mg a Retatrutide 2mg👍

@katkahruska nesprávne info.

katkahruska
20. apr 2026
@anonym_autor

@katkahruska nesprávne info.

@anonym_autor Retatrutide je neschvaleny peptid a testy boli zatial len laboratorne. Neexistuje spravne alebo nespravne davkovanie.( predpisane). Vsetko je to zatial v stadiu biohack. Testy robili od 1-12mg a Eli Lilly planuje vyrabat pera od 2mg. Od 2-4 sa povazuje za zaciatocnicku davku, samozrejme si kazdy vie naklokat aj polovicne aj stvrtinove. Davka pri Mounjare je zacinajuca 2,5mg a Retatrutide je to iste GLP1 GIP + navyse Glukagon na zvyseny energeticky vydaj.
Takze ziadne spravne alebo nespravne zarucene davkovanie. Vychadza sa z Mounjara. Kamarat sa zaobera peptidami uz dva roky. Ja som brala Mounjaro z lekarne na recept za strasne peniaze. Od neho mam teraz pero Eli Lilly do ktoreho beriem len zarobeny peptid. Najprv Tirzepatid(Mounjaro) a od decembra Retatrutid. Momentalne som na 4mg.

autor
20. apr 2026
@katkahruska

@anonym_autor Retatrutide je neschvaleny peptid a testy boli zatial len laboratorne. Neexistuje spravne alebo nespravne davkovanie.( predpisane). Vsetko je to zatial v stadiu biohack. Testy robili od 1-12mg a Eli Lilly planuje vyrabat pera od 2mg. Od 2-4 sa povazuje za zaciatocnicku davku, samozrejme si kazdy vie naklokat aj polovicne aj stvrtinove. Davka pri Mounjare je zacinajuca 2,5mg a Retatrutide je to iste GLP1 GIP + navyse Glukagon na zvyseny energeticky vydaj.
Takze ziadne spravne alebo nespravne zarucene davkovanie. Vychadza sa z Mounjara. Kamarat sa zaobera peptidami uz dva roky. Ja som brala Mounjaro z lekarne na recept za strasne peniaze. Od neho mam teraz pero Eli Lilly do ktoreho beriem len zarobeny peptid. Najprv Tirzepatid(Mounjaro) a od decembra Retatrutid. Momentalne som na 4mg.

@katkahruska môj zdroj retu študuje už od jej začiatku tj od 2021. Ano ešte neexistuje správne dávkovanie, keďže by sa nemal užívať a ani predávať. Mounjaro ma nejako nezaujíma, to som nepoužívala. Mne nemusis písať čo je to reta, sama som na nej od januára a mám i nej dosť naštudované, plus blízky zdroj. Ja som na 4,5mg, budem o týždeň prechádzať na 5.

katkahruska
20. apr 2026
@anonym_autor

@katkahruska môj zdroj retu študuje už od jej začiatku tj od 2021. Ano ešte neexistuje správne dávkovanie, keďže by sa nemal užívať a ani predávať. Mounjaro ma nejako nezaujíma, to som nepoužívala. Mne nemusis písať čo je to reta, sama som na nej od januára a mám i nej dosť naštudované, plus blízky zdroj. Ja som na 4,5mg, budem o týždeň prechádzať na 5.

@anonym_autor je mozne zadovazit Retu od tvojho zdroja?

mimihe
20. apr 2026
@katkahruska

@mimihe ahoj. Už si od nich mala? Koľko mg?

@katkahruska mám pero so 6mg.

bibiana1910
20. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ahoj, a ako sa ti darí zatiaľ ?

mimihe
20. apr 2026
@katkahruska

@katkahruska prosím ťa, môžeš dať info, za koľko kupuješ pero? Ja som kúpila 6mg pero s retou za 124€. Ak by sa dalo lacnejšie, rada by som kúpila, vďaka.

petergrin
20. apr 2026

Ahojte, ak by niekto chcel retu o niečo lacnejšie vedel by som pomôct. Mám už dlhšie svoj zdroj a každá šarža je laboratórne testovaná (Janoshik) s čistotou 99%+ s certifikátom. Ide o 10mg vialky. Dávam to aj mame a žene takže toho mám viac. Viem to doniesť osobne vrámci BA a okolie, poprípade poslať. Kľudne sa ozvite do správy, ak bude mat niekto otázky.