icon

Skúsenosti s peptidom Retatrutide na spaľovanie tuku

25. jan 2026

Ahojte máte skúsenosti s týmto peptidom? Na podporu spaľovania tuku. Popripadne kde kúpiť

deniskamiskoo
22. apr 2026
@anonym_2969ca

Som tu úplný nováčik, ale pridám svoju skúsenosť, možno to niekomu pomôže. Dlho som hľadala, odkiaľ objednať, lebo tých stránok je fakt veľa a človek nevie, čo je spoľahlivé. Nakoniec som skúsila Peptidgen.sk a zatiaľ som nadmieru spokojná.Písala som im aj mail, lebo som mala pár otázok – odpísali mi veľmi rýchlo, všetko vysvetlili a dokonca mi aj zavolali, aby sme prešli detaily, čo ma dosť prekvapilo v dobrom. Objednávka prišla rýchlo, pekne zabalená a celé to pôsobilo seriózne.

@anonym_2969ca môžem napísať správu?

deniskamiskoo
22. apr 2026
@mimihe

@katkahruska prosím ťa, môžeš dať info, za koľko kupuješ pero? Ja som kúpila 6mg pero s retou za 124€. Ak by sa dalo lacnejšie, rada by som kúpila, vďaka.

@mimihe na akej stránke?

deniskamiskoo
Autor odpoveď zmazal
deniskamiskoo
22. apr 2026

@mimihe tiež som.z tej objednala včera. Prišlo ti všetko ok?

mimihe
22. apr 2026
@deniskamiskoo

@mimihe tiež som.z tej objednala včera. Prišlo ti všetko ok?

@deniskamiskoo áno, nemám sa na čo sťažovať.

deniskamiskoo
22. apr 2026
@mimihe

@deniskamiskoo áno, nemám sa na čo sťažovať.

@mimihe podarilo sa ti niečo zhodiť?

mimihe
22. apr 2026
@deniskamiskoo

@mimihe podarilo sa ti niečo zhodiť?

@deniskamiskoo áno, za štyri týždne som schudla 4 kilá, no potom som ochorela a jedno kilo som pribrala, tak som si zvýšila dávku a za týždeň som to kilo zase schudla. Najprv som brala 0,5mg, teraz 1mg, no ja som nemala veľmi vysokú počiatočnú váhu, mala som 71kg.

babulik3
22. apr 2026
@janka288

Ahojte, som na rete takmer rok. Nieco o tom viem resp mam s nou skusenosti. Moja jedina rada, nepichajte si za kazdu cenu vyssie davky je to zbytocne pokial Vam zabera stale nizsia. Za ten takmer rok, som neprekrocila davku 5mg na tyzden a stale to ucinkovalo. Ked citam, niektore komenty ohladom uzivania a zvysovania davky pomyselne sa chytam za hlavu. A davku som vzdy mala rozdelenu na ten tyzden na dvakrat. Napriklad 5mg davku na tyzden som si pichala 2,5mg v Stredu a 2.5mg v Nedelu cize ucinok rety bol za cely tyzden udrzany a neklesal, cize som nemala ani potrebu davku zvysovat lebo som nezaznamenala, ze by uz davka neucinkovala alebo neprinasala vysledky. Vsetko dobre drzte sa a nech sa dari.

@janka288 Ahoj, mohla by som ťa poprosiť do ss napísať, odkiaľ kupuješ retu, ďakujem veľmi pekne.

babulik3
22. apr 2026
@bibiana1910

@anonym_9c46ed ahoj, ja som nakoniec ani z jednej tejto stránky neobjednala a nakontaktovala som sa ja jedného chalana z Čiech a ten mi to posiela, zatiaľ účinok vidím, chuť do jedla nieje a ja by som povedala že mám aj viac energie a neni som tak unavená.

@bibiana1910
@bibiana1910 ahoj, mohla by som ťa poprosiť, ak by to bolo možné do ss kontakt na predajcu, ďakujem

jaaredoo
23. apr 2026

Mne retatrutide zmenil zivot. Doteraz som fungoval len na wegovy na 1,5 davke a ako som si zacal davkovat 2mg, citim ovela vacsiu funkcnost a taktiez plnost. Ja si objednavam z holandska 30mg za 149€ a vydrzi mi to aj 3 mesiace. Pekne mi k tomu poslali striekacky, ihly aj bakterostaticku vodu. Tie co si kupujete tie predplnene ihly, tak to mate zbytocne drahe... ja som dal za tri mesiace 20kg dole a to len stravou

autor
23. apr 2026
@jaaredoo

Mne retatrutide zmenil zivot. Doteraz som fungoval len na wegovy na 1,5 davke a ako som si zacal davkovat 2mg, citim ovela vacsiu funkcnost a taktiez plnost. Ja si objednavam z holandska 30mg za 149€ a vydrzi mi to aj 3 mesiace. Pekne mi k tomu poslali striekacky, ihly aj bakterostaticku vodu. Tie co si kupujete tie predplnene ihly, tak to mate zbytocne drahe... ja som dal za tri mesiace 20kg dole a to len stravou

@jaaredoo ty používaš peptid čo ma byť do mesiaca spotrebovaný, 3 mesiace? Dobre sa zahrávaš.

lusinda1989
24. apr 2026
@anonym_autor

@jaaredoo ty používaš peptid čo ma byť do mesiaca spotrebovaný, 3 mesiace? Dobre sa zahrávaš.

@anonym_autor nemyslím si že hazarduje. Aj mounjaro ktoré je už na predpis píše výrobca že po otvorení spotrebovať ak je pero pri izbovej teplote. Pokial je v chladničke a vyťahuje sa len na aplikáciu tak pero vydrží oveľa dlhsie nezávadné a použiteľné bez zmeny účinnosti.

jaaredoo
24. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor pokial ho skladujes ako mas, nie je v tom problem. A zahravas si tak ci tak ked uzivas neovereny peptid ktory nie je schvaleny oficialne lekarmi 🙂

autor
24. apr 2026
@jaaredoo

@anonym_autor pokial ho skladujes ako mas, nie je v tom problem. A zahravas si tak ci tak ked uzivas neovereny peptid ktory nie je schvaleny oficialne lekarmi 🙂

@jaaredoo aj pokiaľ ho skladuješ ako máš, má svoju trvanlivosť. Ale veď tvoj problem

jaaredoo
24. apr 2026
@anonym_autor

@jaaredoo aj pokiaľ ho skladuješ ako máš, má svoju trvanlivosť. Ale veď tvoj problem

@anonym_autor No ocividne asi nie😂 kazdy normalny clovek co sa tomu rozumie a ma skusenosti s peptidmi ich neminie do mesiaca

autor
24. apr 2026
@jaaredoo

@anonym_autor No ocividne asi nie😂 kazdy normalny clovek co sa tomu rozumie a ma skusenosti s peptidmi ich neminie do mesiaca

@jaaredoo dobre.. mám oveľa viac skúsenosti ako ty a aj moji dodávatelia 🙂 ale veď rob si ako chceš

jaaredoo
24. apr 2026
@anonym_autor

@jaaredoo dobre.. mám oveľa viac skúsenosti ako ty a aj moji dodávatelia 🙂 ale veď rob si ako chceš

@anonym_autor od januara? 🙂 ja to takto robim uz od minuleho roka a nic😉 vsetko dezinfikujem a mam to potvrdene od kamosa ktory sa farmakologii rozumie 🙉

autor
24. apr 2026
@jaaredoo

@anonym_autor od januara? 🙂 ja to takto robim uz od minuleho roka a nic😉 vsetko dezinfikujem a mam to potvrdene od kamosa ktory sa farmakologii rozumie 🙉

@jaaredoo známy retu skúma od jej začiatkov 🙂 tj 2021. Čiže info mám určite lepšie ako ty.

petka93
24. apr 2026

@anonym_autor a je tu niekto ako ja, komu reta nefunguje?🥲

autor
24. apr 2026
@petka93

@anonym_autor a je tu niekto ako ja, komu reta nefunguje?🥲

@petka93 máš dobrého dodávateľa?

grenka
24. apr 2026
@anonym_autor

@bibiana1910 ahoj áno kúpila. Hneď po aplikácii 1mg prišlo zníženie hladu tak o 90%. Keby nejem ani si to nevsimnem. Som na nom cca mesiac, cvičím silovo, deficit a mám zatiaľ -5kg, postava sa mení oveľa rýchlejšie ako klesajúce kila. Išla som z 90, gate 40, terza zapnem 38.

@anonym_autor ahoj kde si to zohnala?

autor
24. apr 2026
@grenka

@anonym_autor ahoj kde si to zohnala?

@grenka najskôr limitless biochem, neskôr môj dodávateľ

babulik3
24. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ahoj, mohla by som poprosiť do ss kontakt na dodávateľa, ďakujem

autor
24. apr 2026
@babulik3

@anonym_autor ahoj, mohla by som poprosiť do ss kontakt na dodávateľa, ďakujem

@babulik3 môj kontakt bohužiaľ nedodáva pre cudzích, len pre známy okruh ľudí

grenka
25. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mozem poprosiť info

autor
25. apr 2026
@grenka

@anonym_autor mozem poprosiť info

@grenka aké ? 😄

tinqua
25. apr 2026

Baby, vy si fakt uvedomujete, čo si picháte?
Ten retatrutide, čo tu riešite, sa normálne predáva ako laboratórna chemikália s označením "len na výskum" a "nie pre ľudí"....a to nie je konšpirácia, ale priamo napísané na stránkach, odkiaľ si to objednávate.
Čiže aby sme si to preložili z marketingovej hatlaniny do reality....kupujete si neoverenú injekčnú látku z internetu, bez kontroly, bez garancie zloženia, bez schválenia a idete to dávať do tela.....len preto, že niekto na fóre schudol....ano, schudneš, keď ti niečo brutálne zníži príjem kalórií....to nie je žiadny objav roka, ale to z toho nerobí bezpečný ani rozumný nápad. Tieto lieky majú svoje miesto u ľudí s vážnymi zdravotnými problémami pod dohľadom lekára. Nie ako domáci experiment, lebo chcem rýchlo zhodiť.Skúste si položiť jednoduchú otázku....ak je na produkte napísané nie je určené pre ľudí, prečo si myslíte, že ste výnimka? Trochu reality by nezaškodilo...

grenka
25. apr 2026
@anonym_autor

@grenka aké ? 😄

@anonym_autor kolko to dtoji ako sa to uziva..

autor
25. apr 2026
@tinqua

Baby, vy si fakt uvedomujete, čo si picháte?
Ten retatrutide, čo tu riešite, sa normálne predáva ako laboratórna chemikália s označením "len na výskum" a "nie pre ľudí"....a to nie je konšpirácia, ale priamo napísané na stránkach, odkiaľ si to objednávate.
Čiže aby sme si to preložili z marketingovej hatlaniny do reality....kupujete si neoverenú injekčnú látku z internetu, bez kontroly, bez garancie zloženia, bez schválenia a idete to dávať do tela.....len preto, že niekto na fóre schudol....ano, schudneš, keď ti niečo brutálne zníži príjem kalórií....to nie je žiadny objav roka, ale to z toho nerobí bezpečný ani rozumný nápad. Tieto lieky majú svoje miesto u ľudí s vážnymi zdravotnými problémami pod dohľadom lekára. Nie ako domáci experiment, lebo chcem rýchlo zhodiť.Skúste si položiť jednoduchú otázku....ak je na produkte napísané nie je určené pre ľudí, prečo si myslíte, že ste výnimka? Trochu reality by nezaškodilo...

@tinqua jasne že je napísané lek na výskum, keďže sa ešte oficiálne nemôžu predávať . Schválené by mali byť v 2027 a ísť normálne do predaja, samozrejme za oveľa vyššie ceny. Sú to peptidy, tie sa skúmajú desaťročia. Ono by sa tomu chcelo rozumieť a potom niečo komentovať.

autor
25. apr 2026
@grenka

@anonym_autor kolko to dtoji ako sa to uziva..

@grenka podľa toho akého máš dodávateľa, na limitless stojí 134 myslím. Radšej nápis mail, alebo nájdi niekoho kto sa tomu rozumie