icon

Skúsenosti s peptidom Retatrutide na spaľovanie tuku

25. jan 2026

Ahojte máte skúsenosti s týmto peptidom? Na podporu spaľovania tuku. Popripadne kde kúpiť

Strana
z9
tinqua
25. apr 2026
@anonym_autor

@tinqua jasne že je napísané lek na výskum, keďže sa ešte oficiálne nemôžu predávať . Schválené by mali byť v 2027 a ísť normálne do predaja, samozrejme za oveľa vyššie ceny. Sú to peptidy, tie sa skúmajú desaťročia. Ono by sa tomu chcelo rozumieť a potom niečo komentovať.

@anonym_autor Jasné, ja tomu nerozumiem, lebo ja riešim veci cez tréning, jedlo a režim a zatiaľ som sa nedostala do fázy, že si musím pichať neschválené látky z internetu, aby som dokázala prestať jesť ako zmyslov zbavená...to, že sa niečo skúma roky, ešte neznamená, že to máš pichať doma medzi praním a večerou. Rozdiel medzi klinickou štúdiou a ampulkou z internetu je asi taký, že v jednom ťa sledujú lekári a v druhom ti drží palce kuriér...už si sa tým pochválila svojmu všeobecnému lekárovi? Len zo zvedavosti, či by bol rovnako nadšený z toho ako ty...

autor
25. apr 2026
@tinqua

@anonym_autor Jasné, ja tomu nerozumiem, lebo ja riešim veci cez tréning, jedlo a režim a zatiaľ som sa nedostala do fázy, že si musím pichať neschválené látky z internetu, aby som dokázala prestať jesť ako zmyslov zbavená...to, že sa niečo skúma roky, ešte neznamená, že to máš pichať doma medzi praním a večerou. Rozdiel medzi klinickou štúdiou a ampulkou z internetu je asi taký, že v jednom ťa sledujú lekári a v druhom ti drží palce kuriér...už si sa tým pochválila svojmu všeobecnému lekárovi? Len zo zvedavosti, či by bol rovnako nadšený z toho ako ty...

@tinqua ano očividne tomu nerozumieš. Tiež to riešim cez jedlo a silové tréningy, inak by to nemalo zmysel. Nieje to žiadna zázračná ampulka, z ktorej schudneš ☺️myslíš že reta nieje klinicky študovaná? Veď sú v poslednej fáze, testovaná na vzorke ľudí. Ale ako hovorím, to by si sa do toho musela trošku rozumieť. A áno môj lekár k tom vie 🙂

dory94
25. apr 2026

Mal by niekto záujem o náhradné ihly do pera? Veľkosť 5. Mám 100 kusové balenie náhradných ihiel a mne je toľko kusov zbytočných. Kľudne 90 kusov posuniem za rozumnú cenu 😁

katkahruska
26. apr 2026
@tinqua

Baby, vy si fakt uvedomujete, čo si picháte?
Ten retatrutide, čo tu riešite, sa normálne predáva ako laboratórna chemikália s označením "len na výskum" a "nie pre ľudí"....a to nie je konšpirácia, ale priamo napísané na stránkach, odkiaľ si to objednávate.
Čiže aby sme si to preložili z marketingovej hatlaniny do reality....kupujete si neoverenú injekčnú látku z internetu, bez kontroly, bez garancie zloženia, bez schválenia a idete to dávať do tela.....len preto, že niekto na fóre schudol....ano, schudneš, keď ti niečo brutálne zníži príjem kalórií....to nie je žiadny objav roka, ale to z toho nerobí bezpečný ani rozumný nápad. Tieto lieky majú svoje miesto u ľudí s vážnymi zdravotnými problémami pod dohľadom lekára. Nie ako domáci experiment, lebo chcem rýchlo zhodiť.Skúste si položiť jednoduchú otázku....ak je na produkte napísané nie je určené pre ľudí, prečo si myslíte, že ste výnimka? Trochu reality by nezaškodilo...

@tinqua Retatrutide je vylepsene Mounjaro ktore je schvalene. Je tam navyse glukagon na dosiahnutie zvyseneho energetickeho vydaju. Uz sa testuje na vzorkach ludi a vysledky su vynikajuce.
Ja si ho davam uz par mesiacov a nelutujuem ani jediny den.

tinqua
26. apr 2026
@katkahruska

@tinqua Retatrutide je vylepsene Mounjaro ktore je schvalene. Je tam navyse glukagon na dosiahnutie zvyseneho energetickeho vydaju. Uz sa testuje na vzorkach ludi a vysledky su vynikajuce.
Ja si ho davam uz par mesiacov a nelutujuem ani jediny den.

@katkahruska Úplne obchádzate pointu toho čo som písala. Tváriť sa, že je to len vylepšené Mounjaro a pritom to kupovať z internetu, je presne ten problém o ktorom hovorím. Ak je to také isté, prečo to nie je normálne v lekárni na predpis a pod dohľadom lekára? Prečo to nemá garantovanú výrobu, dávkovanie a kontrolu vedľajších účinkov? Alebo si súčasť oficiálnych klinických štúdií na ľuďoch a máš k tomu monitoring, protokol a lekára? Lebo ak nie, tak je to domáci experiment na vlastnom tele a ten nápis not for human use tam určite nie je preto, že to len čaká na schválenie, ale aby mali krytý chrbát.... keď si to niekto pichne a niečo sa poserie, oni elegantne ukážu na etiketu a povedia: my sme vám to jasne napísali... fakt ma zaujíma či krvné testy si k tomu robíš tiež doma v obývačke.

anonym_f3b2da
26. apr 2026
@tinqua

@tinqua berú to na vlastné riziko, to je každému jasné, okrem kuriéra im držím palce tiež.
Veľmi ma zaujíma, čo nastane, ak to prestanú brať, neverím že príde vlčí hlad, na to by mal byť žalúdok stiahnutý.
Bodaj by šlo o placebo efekt, že kto mal problémy s prejedaním si to v hlave upratal, nakoľko tomu neverím, že niečo škodlivé aj keď učinné by niekto hodil len tak do obehu, veď vždy sa musí pod to niekto podpísať.
Aj keby to bolo určené pre kone napríklad😁

Držím Vám palce dievčatá a chlapci, verím že aj o pol roka sem hodíte skúsenosti..snáď len tie dobré🙏🏼

tinqua
26. apr 2026
@anonym_f3b2da

@tinqua berú to na vlastné riziko, to je každému jasné, okrem kuriéra im držím palce tiež.
Veľmi ma zaujíma, čo nastane, ak to prestanú brať, neverím že príde vlčí hlad, na to by mal byť žalúdok stiahnutý.
Bodaj by šlo o placebo efekt, že kto mal problémy s prejedaním si to v hlave upratal, nakoľko tomu neverím, že niečo škodlivé aj keď učinné by niekto hodil len tak do obehu, veď vždy sa musí pod to niekto podpísať.
Aj keby to bolo určené pre kone napríklad😁

Držím Vám palce dievčatá a chlapci, verím že aj o pol roka sem hodíte skúsenosti..snáď len tie dobré🙏🏼

@anonym_f3b2da Ja im rovnako neprajem nič zlé, len mi príde zvláštne, ako ľahko sa tu prehliada fakt, že reakcia na takéto látky je individuálna a dopredu nevyspytateľná....aj pri ozempicu lekár zvažuje konkrétne riziká, kontraindikácie a sleduje priebeh a tu nič z toho nie je...len dôvera, že to nejako vyjde. Bavíme sa o dospelých ženách, často matkách. Tam by som čakala trochu viac kritického myslenia než len beriem na vlastné riziko. Celé sa to redukuje na to, že hlavné je schudnúť bez ohľadu na to, čím a za akú cenu.

anonym_f3b2da
26. apr 2026
@tinqua

@anonym_f3b2da Ja im rovnako neprajem nič zlé, len mi príde zvláštne, ako ľahko sa tu prehliada fakt, že reakcia na takéto látky je individuálna a dopredu nevyspytateľná....aj pri ozempicu lekár zvažuje konkrétne riziká, kontraindikácie a sleduje priebeh a tu nič z toho nie je...len dôvera, že to nejako vyjde. Bavíme sa o dospelých ženách, často matkách. Tam by som čakala trochu viac kritického myslenia než len beriem na vlastné riziko. Celé sa to redukuje na to, že hlavné je schudnúť bez ohľadu na to, čím a za akú cenu.

@tinqua Tiež som nad tým chvíľu rozmýšlala, oželela by som 5 kg, verím, že keď má niekto navyše 20kg tak sa snaží vidiet len benefit.
Lákalo ma to práve aj z dovodu, že si to možem kúpiť sama, pichať sama a nikto sa mi nebude do toho starať, poučovať ma, kontrolovať, mať to ako doplnok výživy😂 s nejakým malým dávkovaním, akože bezpečným(som mala v hlave)
Takže ich chápem, ALE aj keď si pichať niečo by mi problém nerobilo( veď feťáci si pichajú iné svinstvá a žiju) ešte počkam potichu v tejto diskusii pár mesiacov či sa neobjaví nejaká negatívna klinická skusenosť..
Keby mám 20 kg navyše, tak si to už zrejme pichám, toť som vo vzorke národa, čo niečo chce a koniec, aj keď to inému hlava neberie🤪

tinqua
26. apr 2026
@anonym_f3b2da

@tinqua Tiež som nad tým chvíľu rozmýšlala, oželela by som 5 kg, verím, že keď má niekto navyše 20kg tak sa snaží vidiet len benefit.
Lákalo ma to práve aj z dovodu, že si to možem kúpiť sama, pichať sama a nikto sa mi nebude do toho starať, poučovať ma, kontrolovať, mať to ako doplnok výživy😂 s nejakým malým dávkovaním, akože bezpečným(som mala v hlave)
Takže ich chápem, ALE aj keď si pichať niečo by mi problém nerobilo( veď feťáci si pichajú iné svinstvá a žiju) ešte počkam potichu v tejto diskusii pár mesiacov či sa neobjaví nejaká negatívna klinická skusenosť..
Keby mám 20 kg navyše, tak si to už zrejme pichám, toť som vo vzorke národa, čo niečo chce a koniec, aj keď to inému hlava neberie🤪

@anonym_f3b2da Poznám úplne konkrétny príklad. Kamoškina mama diabetička má ozempic normálne predpísaný, nastavené dávky, funguje jej to. Jej dcéra ma asi +30 kg, videla výsledky, tak si pichla z toho istého, šak bolo to doma. A výsledok? Búšenie srdca, potenie, zle jej bolo jak psovi....a to sa bavíme o tom istom lieku, z lekárne, s jasným zložením. Len iný človek. Tak mi potom vysvetli, ako chcú mať baby pod kontrolou reakciu tela pri niečom, kde ani nevieš, čo presne si picháš. Toto nie je o tom, že niečo funguje alebo nefunguje, ale že každý organizmus je iný a keď ideš mimo akýkoľvek dohľad, hráš ruletu. A výsledok zistíš až keď je neskoro. A to je dôvod prečo mám takýto názor a naozaj si nemyslím, že som mimo.

adka_8
26. apr 2026
@tinqua

@anonym_f3b2da Poznám úplne konkrétny príklad. Kamoškina mama diabetička má ozempic normálne predpísaný, nastavené dávky, funguje jej to. Jej dcéra ma asi +30 kg, videla výsledky, tak si pichla z toho istého, šak bolo to doma. A výsledok? Búšenie srdca, potenie, zle jej bolo jak psovi....a to sa bavíme o tom istom lieku, z lekárne, s jasným zložením. Len iný človek. Tak mi potom vysvetli, ako chcú mať baby pod kontrolou reakciu tela pri niečom, kde ani nevieš, čo presne si picháš. Toto nie je o tom, že niečo funguje alebo nefunguje, ale že každý organizmus je iný a keď ideš mimo akýkoľvek dohľad, hráš ruletu. A výsledok zistíš až keď je neskoro. A to je dôvod prečo mám takýto názor a naozaj si nemyslím, že som mimo.

@tinqua aj ja poznám taký prípad-zrejme rovnaký/náhodný a dotyčná to spomenula diabetologičke, že si to dcéra pichla a mala takéto príznaky-diabetologička jej to vysvetlila, že ak to chcela skúsiť mala začať s najnižšou dávkou a po 4 týždňoch pomaly zvyšovať ,piť vela vody a zmeniť stravu a nie hned si pichnut 2mg dávku, preto bola taká reakcia aká bola-diabetici beru lieky a potom sa im nasadí ozempic s určitou dávkou,aby telo zle nereagovalo

anonym_f3b2da
26. apr 2026
@tinqua

@tinqua o týchto liekoch na diabetes atď sa už veľa popísalo, napriek tomu ich ľudia berú a hladajú lacnejšie varianty..
Moja kamoška pred 15 rokmi brala adipex, niekde si zohnala, odpadávala z neho, raz aj za volantom a aj tak ho brala, tento týzdeň som ju stretla, je štíhla, vtedy sa jej s tým podarilo schudnúť asi 35kg a to bolo jediné čo chcela dosiahnuť za akúkoľvek cenu, bola to barlička, ktorá jej pomohla a zmenila život.
Tak chápem ľudí čo sa utiekajú aj k tomuto lieku a verím že im to zmení život v lepší, podstupujú to dobrovolne a vedia prečo.
Ja nepišem že si mimo, myslíš to dobre to je jasné, ale načo to tu spamovať, keď tí ľudia už rozhodnotie urobili a nič konktrétne im v užívaní nebráni.
Tvojej známej mohla zapracovať psychika, nemuselo to byť liekom( búšenie srdca)

autor
26. apr 2026
@tinqua

@tinqua všetky vedľajšie účinky sú zo zlého dávkovania lieku, myslím retu teraz. Preto každej babe tu píšem že si ma spraviť v tom svoj vlastný výskum. A snáď každá dospela osoba pozná svoje telo, ako reaguje

katkahruska
26. apr 2026
@tinqua

@tinqua pises o niecom uplne inom. Ozempic je semaglutide a je urceny pre diabetikov. Mounjaro je Tirzepatide a Reta je Retatrutide. A ano Ozempic ma take vedlajsie ucinky . Len je to to iste ako ked si da diabetik inzulin a ten mu zachrani zivot. Ak si ho da zdravy clovek, s vysokou pravdepodobnostou sa zabije. Tiez tu niekto spomina Adipex, ktory odburava chut do jedla ale cez mozog. Glp1 a Gip cize Mounjaro a Reta, spomaluju travenie cize clovek ma pocit sytosti. Pomahaju s inzulinovou rezistenciou. Pomohli sa zbavit obezity statisicom ludi, ktori trpeli obezitou a nevedeli schudnut, Nie len pre tu otrepanu frazu ze sa nehybu a zeru ale hlavne kvoli metabolickym porucham. Treba si uvedomit ze obezita je choroba a veda konecna prisla na liek tak isto ako vysoky krvny tlak je choroba a su na to lieky. Jediny problem je ze Mounjaro je drasticky drahe, Reta este viac lebo ma navyse od Mounjara glukagon a poistovne zatial aspon na Slovensku nepreplacaju nic. A ano suhlasim ze Reta nie je este oficialne na trhu lebo farmapriemysel nie je o bezpecnosti ale byrokracii a peniazoch. Hlavne ze na Covid do nas napchali bordel ktory bol na trhu v priebehu mesiaca a bez testov.. nakoniec nie je to ziadna jadrova fyzika. Aplikacia do podkozneho tuku moze u niektorych vyvolat nejaku malu alergicku reakciu. Na trhu subrozne peptidy ktore si ludia pichaju uz desatrocia a aj velke mnozstvo schvalenych liekov ma rozne vedlajsie ucinky a ovela horsie. Nakoniec clovek ktory ich ma neurobi nic, len vysadit a je mu upne jedno ci ich ma so schvaleneho lieku alebo lieku ktory na schvalenie caka.

katkahruska
26. apr 2026
@tinqua

Tirzepatid (Mounjaro) nie je liek so ziadnymi vaznejsimi vedlajsimi ucinkami. Dokazom je to, ze recept napise ktokolvek. Zubar, kozny, prakticky, gynekolog….. proste akykolvek lekar…

tinqua
26. apr 2026

Dobre dievčatá, končím so spamom. Každý si to aj tak vyhodnotí po svojom a zariadi sa podľa seba...ja vám želám nech vám to naozaj len pomáha 🤍

deniskamiskoo
27. apr 2026
@abbie138

@anonym_9add4f ano. Ja som si kupila pero 6mg. Je tam ako keby 60davok, takze 10otoceni = 1mg.

@abbie138 takže prvá dávka bude na 10ke čo je 1mg? A o týždeň bude číslo 20? Lebo ja som z toho debil

Strana
z9