icon

Skúsenosti s peptidom Retatrutide na spaľovanie tuku

25. jan 2026

Ahojte máte skúsenosti s týmto peptidom? Na podporu spaľovania tuku. Popripadne kde kúpiť

Strana
z2
mimihe
10. mar 2026
@anonym_4f992d

Ja som si objedla semaglutide za 50€ a maju tam aj inekciie retatrutide 132€ este mi to neprislo skusim to objednat sice neviem co to bude je to zo stranky pen peptide sk
@anonym_autor

@anonym_4f992d Už ti to došlo, lebo na stránke písali, že to dôjde skoro? Ja som rozmýšľala nad Retatrutide.

simonrybans1
10. mar 2026
@anonym_autor

@bibiana1910 ano, práve som na 6mg týždenne

@anonym_autor Ahoj Bibi, ak sa môžem informovať, z akej váhy zhadzuješ? Ďakujem🙏🏽

veronikaa2023
Včera o 00:10
@anonym_autor

@bibiana1910 https://limitlessbiochem.eu/, treba dokúpiť Bac water lebo peptid prichádza v lyofilizovanej forme takže je treba si ho zmiešať. Začínať d 0,5 až 1mg , po 4 týždňoch zvyšovať. Podáva sa len 1x týždenne lebo ma dlhú dobu rozpadu. Ja podávam vždy v nedeľu večer.

@anonym_autor ahoj mohla by som ťa poprosiť o radu? Chcem to začať brat ale neviem ako a koľko sa teda toho ma dávať 🙈 ty si začilnala s 0,5 a po 4 týždňoch zvýšila o koľko o jeden celý mg? A pichaš si to kde?

autor
Včera o 06:40
@veronikaa2023

@anonym_autor ahoj mohla by som ťa poprosiť o radu? Chcem to začať brat ale neviem ako a koľko sa teda toho ma dávať 🙈 ty si začilnala s 0,5 a po 4 týždňoch zvýšila o koľko o jeden celý mg? A pichaš si to kde?

@veronikaa2023 začínala som s 1mg, a postupne zvyšovala. Pichá sa to do brucha inzulinkami. Predtým ako si chceš užívať si prosím niečo o tom naštuduj.

mimihe
Včera o 07:52

Včera som si objednala retatrutide zo stránky penpeptide, kde by mal by ť už namiešaný v pere. Chcem však začať s dávkou 0,25mg a nie 2g, ako odporúčajú na stránke. Dosť som čítala, že je lepšie začať s menšou dávka, ktorá už u niektorých ľudí pekne zaberá a radšej postupne zvyšovať. Tak uvidím, beriem teraz berberín, ale za dve mesiace som schudla len 1 kilo.

autor
Včera o 08:01
@mimihe

Včera som si objednala retatrutide zo stránky penpeptide, kde by mal by ť už namiešaný v pere. Chcem však začať s dávkou 0,25mg a nie 2g, ako odporúčajú na stránke. Dosť som čítala, že je lepšie začať s menšou dávka, ktorá už u niektorých ľudí pekne zaberá a radšej postupne zvyšovať. Tak uvidím, beriem teraz berberín, ale za dve mesiace som schudla len 1 kilo.

@mimihe 0,25 s tebou nič nespraví, malo by sa začínať na 1mg

bibiana1910
Včera o 09:29
@simonrybans1

@anonym_autor Ahoj Bibi, ak sa môžem informovať, z akej váhy zhadzuješ? Ďakujem🙏🏽

@simonrybans1 ahoj, z váhy 84kg, zostali mi poporodne kg navyše a keďže zhadzujem po druhom pôrode išlo to pomalnsientak sim sa rozhodla pre retu 🙂

bibiana1910
Včera o 09:31
@mimihe

@mimihe myslím že 0,25mg nebudeš ani cítiť že si si niečo dala

autor
Včera o 09:31
@mimihe

@mimihe berberin potom nemôžeš užívať spolu s retou

marka39
Včera o 10:25
@mimihe

@anonym_4f992d Už ti to došlo, lebo na stránke písali, že to dôjde skoro? Ja som rozmýšľala nad Retatrutide.

@mimihe ahoj ja som si odtiaľ objednsla semaglutid 1mg dala som si prvú davku a nic skusim si dat viac ale to je asi slabe objdenala som si remagliitid 6mg ale som to neprebrala lebo neviem ci to bude fungovat a vyhodím136€ a neviem , ze akou dávkou zacat

marka39
Včera o 10:27
@simonrybans1

@simonrybans1 ahoj a funguje to akym čislom na pere si zacala

bibiana1910
Včera o 11:33
@marka39

@simonrybans1 ahoj a funguje to akym čislom na pere si zacala

@marka39 ja nemám pero, aplikujem si to inzulinkou.
Áno funguje za mna super, používa aj manžel a tiež je spokojny

hvezda555
Včera o 15:48
@mimihe

@mimihe Ahoj, aj ja rozmyslam nad kupou pera..a asi by som zacla s 0,5 davkou..

mimihe
Včera o 17:42
@anonym_autor

@mimihe berberin potom nemôžeš užívať spolu s retou

@anonym_autor Keď mi to dôjde, chcem berberin vysadiť.

Strana
z2