Skúsenosti s poradkyňou chudnutia. Sú premeny reálne?
Dobrý večer.
Máte niekto skúsenosť s touto pani - prípadne prídu vám reálne tieto premeny?
Ďakujem
@anonym_autor pri deficite a cvičení je ti reálne
Zmena je za mna realna, hlavne ked sa ide z velkej vahy. Poradim ti tiez, stiahni si kaloricke tabulky, spravne si ich nastav, a POCTIVO ZAPISUJ KAZDY ZJEDENY GRAM ,kusok sa hyb a kila ti pojdu dole tiez -- termodynamicke zakony neoklames. 🙂) neni zac
Čitala som, že zdravé chudnutie je 0,5 kg za týždeň. Nejdem si platiť pani, len ma zaujímalo, či sú takéto radikálne zmeny možné za krátku dobu.
@anonym_autor Nie, toto nie je normálne, ani zdravé. Pani za dva a pol mesiaca by musela schudnúť tak 40 kg, aby tak vyzerala. A ak toľko schudla, tak to je nezdravé a nebezpečné. Aj tak tomu neverím.
@anonym_autor velmi realne, z tychto oplacanych vedia kg letiet inak ako z napr 56kg, to zhadzujes ine percenta vahy. Toto pusti 5kg uplne lahko a ani to tomu telu nechyba. Cize za mna velmi realna foto
Toto je kludne real. Pri vyrazne obeznych ludoch idu kila veľmi rýchlo dole. Avsak táto osoba musela ísť na to veľmi drasticky. Velmi okresany jedálniček, vela kardia, aj vela cvicenia. Je to prilis rychla zmena pre organizmus. Osoba moze očakávať jojo efekt. Ja som 10 kil chudla rok. Pomaly, bezpecne.

Fotky sa posúvajú vpravo (asi novinka na koníkovi).