Skúsenosti s použitím lieku Ozempic pri chudnutí
Ahojte, skúšali ste niekto Ozempic? Skúsenosti? Náhrada?
Po ozempicu nebudeš jesť a schudnes a prídeš o svaly a budeš mať osteoporózu
Nechceš pôsobiť ako kostricka....za mňa nezhanaj
Mna by uprimne zaujimalo, ze aky typ zien siaha po tomto rieseni.
@bludna zufaly...
uprimne, aj mne to prebehlo myslou... hlavne ked je toho vsade plno, fotiek pred a po... nic nemusia a bum su chude...
ale vzdy som si povedala, ze mi to za to nestoji, ale chapem zeny co po tom skocia... ked chudnes cely zivot a aj tak si tucna, lebo nie vzdy je vola pocitat kalorie a cvicit, ti pride ozempic ako vykupenie a zazrak.
@banalu Ja som uprimne nijake fotky pred ani po nevidela a ani by som nijaky ozempic neregistrovala keby to nebolo z tohto fora 😀 Chapem, ze sa asi citis frustrovana. Ja si tiez musim davat extremny pozor na to co zjem ale zvykla som si na to mat v svojom zivote sport a velmi mi to pomaha. Bolo to narocnejsie, kedze aktivne som zacala sportovat az tak po 25ke ale je to skutocne velmi hodnotna sucast mojho zivota. Kolko kil by si chcela schudnut?
Pytam sa na skusenosti, nahrady nie na vaše odsudzovanie, moralizovanie atď. 🙂 ďakujem za pochopenie
@banalu bum a su chude? Moja obezna kolegyna ho uzivala, schudla 8kg. Nakolko bola tiez z tych, ako schudnut bez usilia, tak po vysadeni nabrala raz tolko. A nebolo to ani do roka. Par mesiacov. Nabyse z toho mala pekne depresie. Nic ine a ucinne dlhodobo neexistuje, ako zmena zivotneho stylu a hlavne pohyb. Mozes sa snazit akokolvek, ale bez pohybu to da mozno 5%. Teda ak pocitam, aby si si to udrzal. Lebo vacsina drzi Diety, potom polavi a su tam, kde boli + s batohom navyse
Hlavne si precitaj vedlajsie ucinky, zase taka sranda to neni
@bludna
@romi0310
Napisala som, ze mi to prebehlo myslou, nie, ze nad tym realne uvazujem. Ja behavam pravidelne niekolko rokov, predtym skupinove cvicenia, posilka, KT mi niesu cudzie. Zakladny princim chudnutia ovladam.
Len som chcela napisat, ze chapem, preco sa na to niekto mozno da... vidina nejakeho zazraku..
A ano mnoho tucnych zien je chora - je to rovnaka zavislost ako drogy a alkohol, clovek niekedy nevie vyjst zo zacarovaneho kruhu, nema na to podmienky ci jednoducho volu.
Mňa by len zaujímalo, kto s mentálne zdravým úsudkom chce podstúpiť možné riziko hypoglykémie - veľmi častý nežiadúci účinok 🙈
Škoda že clovek radsej siahne po lieku po ktorom síce schudne a možno aj rýchlo ale nebude to vyzerať dobre. Namiesto toho aby mozno cvicil a stravoval sa lepšie a tým padom mal krajšiu a pevnejšie postavu a zdravo vybudovanu. Neviem kde sa zhana Ozempic, ale ver mi že veľa slávnych ľudí ktorí ho prezentuju a udajne berú, tak ho v skutočností ani nikdy nevideli

@erika7102 odporúčam chudnúť zdravo a nie liekmi ktoré su prioritne určené na iné veci