Skúsenosti s tabletkami Forfemina
ahojte dievčatá, teraz som postrehla v telke reklamu na tabletky Forfemina, vraj odbúravajú vodu v tele,pomáhajú pri boji s celulitídou a pod. nemáte s nimi niektorá skúsenosť? pomáhajú? neni to len "reklamný blaf"? ďakujem 😉
Ahojte, nikde som sa nedocitala ci ich smu aj kojace zeny... Myslite, ze by som mohla??
@registrovat po 4 dnoch to nema ziadny ucinok vsetky vyzivaky treba uzivat minimalne 3 mesiace inak to nema vyznam 🙂
odvodňovat odvodňujú ale nechudne sa z nich určite
Prosím môžu tieto tabletky aj tehotné?Nikde som sa to nedočitala ale urcite by pomohli lebo mi nohy začali opuchat.Prosim napíšte mi niekto.
Ja si myslim ze ano su to len bylinky, take mocopudne by mali byt len dva tyzdne staci si zistit ktore nemozete a pozriet si to ale je tam len 1 kapsula obsahuje (500 mg):
Brusnicový prášok
80 mg
Extrakt z pŕhľavy
50 mg
Jablčný ocot (prášok)
50 mg
Zinok
12 mg (120 %
Takze to urcite mozete
@niqusqa2010 Ďakujem
Nepomaha nic ani forfemina ani chlorella ani zelena kava😩😫😖ja sa uz drbem na to ..pokial)necvicim ,nebeham nepotim)sa ,nechudnem
Baby dnes som videla reklamu ...mam celulitidu na nohach...chcem sa spytat ci vam ubudlo aj z brucha a bokov nieco.
@harvanovasimona neubudlo z nicoho...diéta a pohyb a začne ubúdat 🙂
@1975renca tak pohyb mam kedze mam maleho ...ten zacal chodit plus hodinove prechadzky...takze pohyb mi urcite nechyba...akurat ta strava ...
@harvanovasimona pohybom myslim pravidelné cvičenie,pokial mas celulitidu tak prechadzky a pohyb pri malom určite nestačia,veľa urobí však strava
Mam cysty na oblickach tym padom puchnem ako slonica.beriem ich tyzden stale podchvilkou chodim cikat opuchy su ovela mensie a co je u mna plus ze sa citim lepsie.tak pokracujem dalej
@1975renca ja som to teda ani nepocula ze by boli urcene aj na chudnutie ci znizenie tuku.ja som k svojmu nefro a kardiolog.objednana az koncom maja a fakt som si chcela pomoct s tymito opuchmi.a tesim sa ze zaberaju.a druha vec je ze ak chcem schudnut upravim si stravu a dam rychlu chodzu bycikel a kg idu pekne dole
Jem vsetko ...nerobim rozdiel ci dietne alebo nie skratka na com mam chut to zjem...mne ide aj o to ze v noci hoci kedy nespim lebo ma nohy bolia...ale nepuchnu mi ..
@jarkahamarka na celulitidu ti pomoze len beh. Zacala som kvoli nej behavat, na svoj vek som mala dost pomarancove stehna a boky. Bebam uz treti mesiac, 3-4 x do tyzdna po 30 minut a celulitita mizne a pritom jem uplne normalne ako predtym... ranajky aj chleby vo vajci, obed co mame v praci a vecer o siestej nieco lahsie, alebo polievku... a som velmi spokojna 🙂
@jarkahamarka na celulitidu ti pomoze len beh. Zacala som kvoli nej behavat, na svoj vek som mala dost pomarancove stehna a boky. Bebam uz treti mesiac, 3-4 x do tyzdna po 30 minut a celulitita mizne a pritom jem uplne normalne ako predtym... ranajky aj chleby vo vajci, obed co mame v praci a vecer o siestej nieco lahsie, alebo polievku... a som velmi spokojna 🙂
@jarkahamarka
Treba zrýchliť metabolizmus,prijímať menej soli,pravidelne cvičiť,vyhýbať sa cukru,radšej si kúpte PlánB,ten som najskôr čítala,aby som to mala v hlave-ako sa povie,lebo neviem,či niekto dokáže zmeniť spôsob stravovania za jeden deň,škrtla som mäsové polotovary,ktoré obsahujú veľa soli,kávu iba cereálnu Caro,lebo ako alkohol i káva spomaľuje metabolizmus,na jeho zrýchlenie je tam toho viac,podarilo sa mi čo ešte nikdy - všetkych 8kg dole za 2mesiace bez jo-jo efektu,aj celulitída je mänšia i vačky pod očami,prsty na rukách mi nepuchnú,hlavne že viem, že to nemá vedľajšie účinky.A výkyvy váhy pred PMS - minulosť.Jesť tabletky bez iných zmien asi nepomôže.
akože asi som slepá, ale zatiaľ som nenašla, kedy sa to má užívať.... ráno? večer? kedy?
@zuzanaznr https://www.adcc.sk/web/potravinove-doplnky/det...
Pise sa ze 1 kapsula denne s vodou, takze je jedno kedy ale ja by som dala asi skor rano
@niqusqa2010 nenašla som rýchlosť nástupu účinku... tak preto... aby človek nemusel na záchode nocovať... 😉
Tak urcite z toho nebudete chodit kazdych 5 minut na zachode, nastup ucinku je tazko napisat pri vyzivovych doplnkoch nakolko je to u kazdeho cloveka s roznym organizmom uplne individualne 🙂 niekto moze vydiet vysledky po tyzdni niekto po mesiaci, prw to je dobre uzivat to minimalne 3 mesiace vkuse ako aj kazdy iny vyzivovy doplnok 🙂 malokedy je hned vidiet rozdiel, telo musi zistit ze sa vobec nieco deje, nastartovat proces a az potom moze zacat pracovat 🙂

Za mna velke ano. Beriem ich dva tyzdne a super odvodnuju. Beriem jednu tabletu kazde rano po ranajkach🙂