icon

Skúsenosti so Saxendou pri chudnutí

dominika168
24. mar 2025

Ahojte, mate niektorá realnu slusenost pri chudnutie so saxendou?

Strana
z3
bibiana1910
24. mar 2025

@dominika168 ja som ju užívala a bola som veľmi spokojná

ninazemna
24. mar 2025

@dominika168 Napr. Renáta Názlerová.

taktotedanie
24. mar 2025

@dominika168 poznam dvoch ludi co skoncili na are po jej uzivani.. a to uzivali pod dohladom
Dalsia znama uzivala “na cierno” zvracala a hnackovala asi 5 dni vkuse az kym nezacala zvracat a hnackovat krv takze ano schudla asi 5kg a dodnes je na pnke a nevie sa poriadne najest
🤷🏻‍♀️ tak neviem no, vraj jej to za tych 5kg nestalo ale chudne dalej kedze ma nonstop bolesti a nevie do seba nic dostat
Pokial nemas 200kg a ledva zlezies z postele napzaj to potrebujes?

betulinka1
24. mar 2025

@taktotedanie brali saxendu? Lebo kopec ludi ju ma v mojom okoli a ziadny problem. Niekto schudol 13 kg, niekto 20kg, niekto z nej bol hladny 🤣🤣🤣 . O ozempiku som uz tiez pocula rozne negativne reakcie ale na sa saxendu este nie. A to mam kamosky lekárničky, ktore presne niekedy rozoberajú tie rozne injekcie na chudnutie. Lebo je ich viac, ja su pamatam iba tu saxendu a ozempic.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
taktotedanie
24. mar 2025

@kittykat22 nemusis brat to cislo doslovne a smetelne vazne, pri takych kilach je vobec na uvazeni ake dalsie choroby ma clovek a ci je vobec mozne ho do narkozy uviest tak aby tu operaciu vobec co i len prezil

taktotedanie
24. mar 2025

@betulinka1 tak vidis, ja poznam takych co im to viac uskodilo
Vies, da sa to aj bez toho ak by clovek chcel a nebol lenivy ako vos
Pockaj si chvilku a uvidis ten jojo efekt a nehovorim o tom, ze v podstate co sa tyka “uskodenia” niesu dostatocne info do buducna
Farmaceutka? Alebo pani co predava za okienkom s volnym predajom? Aj to je rozdiel uz v dnesnej dobe

janci27
25. mar 2025

Tak ako pri kazdom lieku, aj pri tychto injekciach su vedlajsie ucinky, treba poriadne precitat pribalovy letak. Neviem, ci by som chcela riskovat, ze by sa zrovna prejavili u mna (lebo mnohym sa prejavili, aj ked niektorym nie), prave z tohto dovodu sa akymkolvek liekom, ktore brat nemusim, vyhybam. Stacilo by upravit stravu a viac sa hybat, naco zbytocne riskovat a este za take nenormalne peniaze.

betulinka1
25. mar 2025

@taktotedanie cooo nie kamosky co chodime na kavicku, normalne vyštudované farmaceutky. Ja saxendu neberiem, len som prekvapena, ze tolko ludi ma vedľajšie ucinky. Lebo 90% ludi to ma na predpis, myslim, ze plnu sumu by asi nebolo vela ludi ochotných platit. Cize asi to lekar dava z nejakeho dovodu.

luccija
25. mar 2025

@dominika168 ja nie, ale poznám pána 60 tnik vysoký tlak, cholesterol áno, schudol výsledky sa upravili.ALE aj zmenil stravu, začal sa hýbať a zmenil životný štýl.Pri veľkej váhe to je určite plus a hlavne na psychiku, ale ostatné je na človeku.
Pri nadváhe do 15-20 kg by som to neuzivala.
@betulinka1 tak tam nie sú veľké podmienky, aby to lekár predpísal vysoký tlak a cholesterol majú už 40 tnici.

taktotedanie
25. mar 2025

@betulinka1 neviem preco si prekvapena, precitaj si pribalovy letak obycajneho ibuprofenu ci paralenu to si vie clovek dokonca kupit sam a kolko neziaducich ucinkov, vidim ze sa velmi v teme neorientujes
Ze nieco predpise lekar neznamena, ze to je “super” tu sa berie do uvahy ci to prinesie pacientpvi vacsi benefit ako bez nich, bohuzial bie kazdy zareaguje dobre

taktotedanie
25. mar 2025

@luccija vysoky tlak a cholesterol nieje najdolezitejsie indikacie

taktotedanie
25. mar 2025

@betulinka1 slovac je ochotna platit za vsetky blbosti len dlhy si platit nebude

luccija
25. mar 2025

@taktotedanie pre toho lekára, ktorý mu to predpísal asi bol😉

taktotedanie
25. mar 2025

@luccija nepochopila som tvoju narazku
Lekar to predpisal v dobrej viere bohuzial nikto dopredu nevie ako clovek zareaguje

luccija
25. mar 2025

@taktotedanie ty píšeš, že to nie sú najdôležitejšie indikácie...tak jeho lekár asi mal dôvod prečo mu to predpísal.Ale chápem čo myslíš...nech to berú ľudia obézni, ktorym sa uľaví a budú vedieť začať športovať, hýbať sa.A nie, že si ľudia myslia, že ich injekcie spasia.Dovod toho, že majú veľa kg je v lenivosti, zlej strave

taktotedanie
25. mar 2025

@luccija tak za mna drobovej 13kg bolo trapnych a este povie ze to konzultovala s pallovou, wtf? Jej to predpisala a popritom dopichala aj botox?
Treba mat v hlave trochu viac rozumu

denkabemommy
25. mar 2025

@dominika168 pankreatitída (život ohrozujúce), zlyhanie obličiek (život ohrozujúce), anafylaxia (život ohrozujúce) alebo tie menej hrozné problémy s červami, žalúdkom, nespavosť, žlčníkové kamene. Stoja za to? Poviem ti za seba že pri zlyhávaní obličiek mi bolo akosi jedno, či mám peknú postavu. A z toho množstva infuzii čo do mňa naliali som ju peknú veru nemala (+10kg vody v sebe za týždeň). Nechcem si predstaviť bolesť pri pankreatidíde, ale asi je tým ľudom vtedy tiež jedno, či majú pár kíl navyše alebo postavu modelky 🙂 čo ty, zaujíma ťa tvoja postava, to ako vyzeráš, keď ťa napr bolí hlava?

luccija
25. mar 2025

@taktotedanie tak Drobova chudne každý rok raz do svadobných šiat, potom ayurveda, teraz injekcie. tak ako tá z Joj teraz ma nenapadne meno nedávno sa rozišla s chlapom blondína ..tá chudne každy druhý rok.Ale telo znesie všetko aj botoxy, injekcie hlavne vyzerať dobre

vieramikloskova
1. jún 2025
@bibiana1910

@dominika168 ja som ju užívala a bola som veľmi spokojná

@bibiana1910 Dobrý, a prečo už to neužívajte prosím

bibiana1910
1. jún 2025
@vieramikloskova

@bibiana1910 Dobrý, a prečo už to neužívajte prosím

@vieramikloskova dobrý večer, schudla som na požadovanú váhu tak som už nepotrebovala ďalej užívať 🙂

vieramikloskova
Autor odpoveď zmazal
bibiana1910
2. jún 2025
@vieramikloskova
Odpoveď bola zmazaná

@vieramikloskova ja som bola neuveriteľne spokojná, schudla som 21kg. Keď som prestala užívať váha mi pekne stala a nepriberala som. Za skúšku to určite stojí len treba trosku zmeniť aj životný štýl, ja som začala 5x do týždňa behávať a išlo to naozaj pekne dole

vieramikloskova
2. jún 2025
@bibiana1910

@vieramikloskova ja som bola neuveriteľne spokojná, schudla som 21kg. Keď som prestala užívať váha mi pekne stala a nepriberala som. Za skúšku to určite stojí len treba trosku zmeniť aj životný štýl, ja som začala 5x do týždňa behávať a išlo to naozaj pekne dole

@bibiana1910 ďakujem ☺️

budova108
9. jún 2025
@bibiana1910

@bibiana1910 Zdravím, chcem sa opýtať ako ste sa cítila keď ste začala, prvý týždeň.

vieramikloskova
9. jún 2025
@budova108

@bibiana1910 Zdravím, chcem sa opýtať ako ste sa cítila keď ste začala, prvý týždeň.

@budova108 ja prvý týždeň normálne 🤷 žiadna zmena, teraz už mám 2 týždeň tiež necítim nič nové

bibiana1910
9. jún 2025
@budova108

@budova108 dobre bez nejakej zmeny možno nejaký tretí deň keď som užívala saxendu som začala pociťovať mierne že mi až tak nechuti jesť ale inak nič iné

vieramikloskova
Autor odpoveď zmazal
bibiana1910
9. jún 2025
@vieramikloskova
Odpoveď bola zmazaná

@vieramikloskova ja som tiež tak prvé mesiace fungovala, do 17:00 max 18:00 soˇ jedla a potom už nie

Strana
z3