Skúsenosti so Saxendou pri chudnutí
Ahojte, mate niektorá realnu slusenost pri chudnutie so saxendou?
@dominika168 Napr. Renáta Názlerová.
@dominika168 poznam dvoch ludi co skoncili na are po jej uzivani.. a to uzivali pod dohladom
Dalsia znama uzivala “na cierno” zvracala a hnackovala asi 5 dni vkuse az kym nezacala zvracat a hnackovat krv takze ano schudla asi 5kg a dodnes je na pnke a nevie sa poriadne najest
🤷🏻♀️ tak neviem no, vraj jej to za tych 5kg nestalo ale chudne dalej kedze ma nonstop bolesti a nevie do seba nic dostat
Pokial nemas 200kg a ledva zlezies z postele napzaj to potrebujes?
@taktotedanie brali saxendu? Lebo kopec ludi ju ma v mojom okoli a ziadny problem. Niekto schudol 13 kg, niekto 20kg, niekto z nej bol hladny 🤣🤣🤣 . O ozempiku som uz tiez pocula rozne negativne reakcie ale na sa saxendu este nie. A to mam kamosky lekárničky, ktore presne niekedy rozoberajú tie rozne injekcie na chudnutie. Lebo je ich viac, ja su pamatam iba tu saxendu a ozempic.
@kittykat22 nemusis brat to cislo doslovne a smetelne vazne, pri takych kilach je vobec na uvazeni ake dalsie choroby ma clovek a ci je vobec mozne ho do narkozy uviest tak aby tu operaciu vobec co i len prezil
@betulinka1 tak vidis, ja poznam takych co im to viac uskodilo
Vies, da sa to aj bez toho ak by clovek chcel a nebol lenivy ako vos
Pockaj si chvilku a uvidis ten jojo efekt a nehovorim o tom, ze v podstate co sa tyka “uskodenia” niesu dostatocne info do buducna
Farmaceutka? Alebo pani co predava za okienkom s volnym predajom? Aj to je rozdiel uz v dnesnej dobe
Tak ako pri kazdom lieku, aj pri tychto injekciach su vedlajsie ucinky, treba poriadne precitat pribalovy letak. Neviem, ci by som chcela riskovat, ze by sa zrovna prejavili u mna (lebo mnohym sa prejavili, aj ked niektorym nie), prave z tohto dovodu sa akymkolvek liekom, ktore brat nemusim, vyhybam. Stacilo by upravit stravu a viac sa hybat, naco zbytocne riskovat a este za take nenormalne peniaze.
@taktotedanie cooo nie kamosky co chodime na kavicku, normalne vyštudované farmaceutky. Ja saxendu neberiem, len som prekvapena, ze tolko ludi ma vedľajšie ucinky. Lebo 90% ludi to ma na predpis, myslim, ze plnu sumu by asi nebolo vela ludi ochotných platit. Cize asi to lekar dava z nejakeho dovodu.
@dominika168 ja nie, ale poznám pána 60 tnik vysoký tlak, cholesterol áno, schudol výsledky sa upravili.ALE aj zmenil stravu, začal sa hýbať a zmenil životný štýl.Pri veľkej váhe to je určite plus a hlavne na psychiku, ale ostatné je na človeku.
Pri nadváhe do 15-20 kg by som to neuzivala.
@betulinka1 tak tam nie sú veľké podmienky, aby to lekár predpísal vysoký tlak a cholesterol majú už 40 tnici.
@betulinka1 neviem preco si prekvapena, precitaj si pribalovy letak obycajneho ibuprofenu ci paralenu to si vie clovek dokonca kupit sam a kolko neziaducich ucinkov, vidim ze sa velmi v teme neorientujes
Ze nieco predpise lekar neznamena, ze to je “super” tu sa berie do uvahy ci to prinesie pacientpvi vacsi benefit ako bez nich, bohuzial bie kazdy zareaguje dobre
@luccija vysoky tlak a cholesterol nieje najdolezitejsie indikacie
@betulinka1 slovac je ochotna platit za vsetky blbosti len dlhy si platit nebude
@taktotedanie pre toho lekára, ktorý mu to predpísal asi bol😉
@luccija nepochopila som tvoju narazku
Lekar to predpisal v dobrej viere bohuzial nikto dopredu nevie ako clovek zareaguje
@taktotedanie ty píšeš, že to nie sú najdôležitejšie indikácie...tak jeho lekár asi mal dôvod prečo mu to predpísal.Ale chápem čo myslíš...nech to berú ľudia obézni, ktorym sa uľaví a budú vedieť začať športovať, hýbať sa.A nie, že si ľudia myslia, že ich injekcie spasia.Dovod toho, že majú veľa kg je v lenivosti, zlej strave
@luccija tak za mna drobovej 13kg bolo trapnych a este povie ze to konzultovala s pallovou, wtf? Jej to predpisala a popritom dopichala aj botox?
Treba mat v hlave trochu viac rozumu
@dominika168 pankreatitída (život ohrozujúce), zlyhanie obličiek (život ohrozujúce), anafylaxia (život ohrozujúce) alebo tie menej hrozné problémy s červami, žalúdkom, nespavosť, žlčníkové kamene. Stoja za to? Poviem ti za seba že pri zlyhávaní obličiek mi bolo akosi jedno, či mám peknú postavu. A z toho množstva infuzii čo do mňa naliali som ju peknú veru nemala (+10kg vody v sebe za týždeň). Nechcem si predstaviť bolesť pri pankreatidíde, ale asi je tým ľudom vtedy tiež jedno, či majú pár kíl navyše alebo postavu modelky 🙂 čo ty, zaujíma ťa tvoja postava, to ako vyzeráš, keď ťa napr bolí hlava?
@taktotedanie tak Drobova chudne každý rok raz do svadobných šiat, potom ayurveda, teraz injekcie. tak ako tá z Joj teraz ma nenapadne meno nedávno sa rozišla s chlapom blondína ..tá chudne každy druhý rok.Ale telo znesie všetko aj botoxy, injekcie hlavne vyzerať dobre
@dominika168 ja som ju užívala a bola som veľmi spokojná
@bibiana1910 Dobrý, a prečo už to neužívajte prosím
@bibiana1910 Dobrý, a prečo už to neužívajte prosím
@vieramikloskova dobrý večer, schudla som na požadovanú váhu tak som už nepotrebovala ďalej užívať 🙂
@vieramikloskova ja som bola neuveriteľne spokojná, schudla som 21kg. Keď som prestala užívať váha mi pekne stala a nepriberala som. Za skúšku to určite stojí len treba trosku zmeniť aj životný štýl, ja som začala 5x do týždňa behávať a išlo to naozaj pekne dole
@vieramikloskova ja som bola neuveriteľne spokojná, schudla som 21kg. Keď som prestala užívať váha mi pekne stala a nepriberala som. Za skúšku to určite stojí len treba trosku zmeniť aj životný štýl, ja som začala 5x do týždňa behávať a išlo to naozaj pekne dole
@bibiana1910 ďakujem ☺️
@bibiana1910 Zdravím, chcem sa opýtať ako ste sa cítila keď ste začala, prvý týždeň.
@bibiana1910 Zdravím, chcem sa opýtať ako ste sa cítila keď ste začala, prvý týždeň.
@budova108 ja prvý týždeň normálne 🤷 žiadna zmena, teraz už mám 2 týždeň tiež necítim nič nové
@budova108 dobre bez nejakej zmeny možno nejaký tretí deň keď som užívala saxendu som začala pociťovať mierne že mi až tak nechuti jesť ale inak nič iné
@vieramikloskova ja som tiež tak prvé mesiace fungovala, do 17:00 max 18:00 soˇ jedla a potom už nie

@dominika168 ja som ju užívala a bola som veľmi spokojná