icon

Skúsenosti so spalovačom tukov ADI-PEX 75 mg pre ženy?

miiceencoovaa
23. feb 2024

Ahojte ženy.

Bola som u lekára pred pár dňami na preventívnej prehliadke. Mám vysoký cholesterol už asi rok a doteraz som sa snažila žiť lepšie. To znamená, že som si dávala pozor na to, čo jem, pridala som viac pohybu a celkovo som bola spokojná so sebou. Až do včera. Doktor mi oznámil, že cholesterol mám stále vysoký (nechápem ako to je možné, naozaj som si dala záležať na tom, aby som si ho upravila), a že by som mala viac schudnúť. Dokonca mi odporučil spalovač tukov ADI-PEX 75mg soft pink. Že je určený priamo pre ženy. A ten by mi mal pomôcť. A keďže som odporca liekov, tak neviem či mám do toho ísť. Akurát ma upokojilo to, že má prírodne zloženie.
Máte s ním niekto skúsenosť prosím?

Strana
z2
luciemolnarova
21. mar 2024

@miselka007 ahoj, kúpila som ho cez ich eshop, skúsim tu dať link, ale neviem či to nevymažú: https://www.adi-pex.sk/eshop-adi-pex/
@megan777 zdravím. Mala som spaľovač tukov, ktorý som brala popri cvičení a pomohol mi schudnúť 🙂 Autorka sa tu naň pýtala, tak som jej odpovedala. Je to dobrá pomoc pri chudnutí 🙂

miiceencoovaa
autor
21. mar 2024

@luciemolnarova ahoj. Tak som si ho aj ja teda kúpila, dodanie bolo teda veľkí rýchle 😀 som to nečakala…no a začala som ho teda užívať pred cvičením. Zatiaľ 1,5kg dole behom týždňa 😊 ak to takto pôjde ďalej budem spokojná 😀 a som teda pekne nabudená po ňom 😂 by som cvičila aj 4 hodiny v kuse 😂😂😂

luciemolnarova
21. mar 2024

@miiceencoovaa áno, ono ťa to pekne nakopne alebo ako to nazvať 🙂 akože ak vládzeš, tak cvič aj 4 hodiny 😂 a super pokrok, držím palce, nech ti to ide takto aj naďalej 🙂

miselka007
21. mar 2024

@luciemolnarova moc ti dakujem 😊 aj som si myslela ze to bude tato stranka. Ja sice cvicim uz treti mesiac, centimetre idu krasne dole ale tak ked si mozeme troska pomoct tak preco nie 😊 dakujem ti za poslanie.

megan777
21. mar 2024

@miiceencoovaa to ten adi pex dievcata vsak ja som si ho akurat objednala dufam ze mi nebude zle po nom a zhodim aspon 7 kil viac nepotrebujem

megan777
21. mar 2024

@miselka007 veru toho nazoru som aj ja

miiceencoovaa
autor
21. mar 2024

@luciemolnarova ďakujem 😊 konečne sa mi tie kilá pohli 😊
@megan777 mne po ňom zle nebolo a snáď už teda ani nebude 😊 treba si veru pomôcť, keď sa dá 😊 držím palce 😊

megan777
21. mar 2024

@miiceencoovaa ďakujem krásne ❤️

luciemolnarova
26. mar 2024

@miselka007 Ahoj, tak ako? Už ti prišiel? 🙂

miselka007
26. mar 2024

@luciemolnarova ahojky, este som neobjednavala ale urcite budem. Momentalne mam vydavky inde ako napr. krpcova oslava a moja zubarka 🙈 ale urcite so to objednam a urcite ti dam vediet 😊 dakujem za opytanie.

ibatanecnica
26. mar 2024

@sense presne tak, môj muž vyzerá ako podvyživený a cholesterol cez 9. Ja mám 5,8 a mám zopár kg navyše. Stresy robia veľa a on jedáva typicky ,,chlapskú,, stravu - salámy, údené, rezne, ale už sa snaží pridať aj zeleninu

luciemolnarova
26. mar 2024

@miselka007 jasne to chápem, tiež mám teraz toho veľa :( takisto ma čaká teraz zubárka a tam si zaplatím teda za dva zuby :( sa mi tam ani ísť nechce...

luciemolnarova
26. mar 2024

@ibatanecnica veď jasné, nemusí to byť len kilami, ale aj stresom. Ja som len napísala svoju skúsenosť s tým produktom. Mne osobne pomohol pri chudnutí a aj sa mi pekne upravil cholesterol..je to samozrejme individuálne 🙂

animark
26. mar 2024

@luciemolnarova dakujem za odpoved...zatial v pohode o par tyzdnov sa ozvem ako zaposobil

miiceencoovaa
autor
26. mar 2024

Tak ženy, ja som sama so seba riadne prekvapená 😊🥰 poriadne makam a už som schudla 3kg 😊 som taká rada ❤️

luciemolnarova
27. mar 2024

@miiceencoovaa Tak som rada, že som ti pomohla. Len tak ďalej 🙂 a čo všetko cvičíš? Aj beháš?

miiceencoovaa
autor
27. mar 2024

@luciemolnarova hlavne behám v každom počasí (mám doma bežiaci pás na terase) 🙂 a ešte k tomu drepy na zadok a sklapačky na brucho 😀 cca 1h denne cvičím 🙂

luciemolnarova
28. mar 2024

@miiceencoovaa tak to dobre dávaš 🙂 teraz majú inak akciu na 2+1 balenie zdarma :D mi vyskočila reklama akurát :D to sa aj oplatí, keďže 1 balenie stojí okolo 25e.

miiceencoovaa
autor
28. mar 2024

@luciemolnarova naozaj? Tak to kupujem, keďže jedno balenie je len na mesiac, tak budem mať ešte na ďalšie 3 mesiace 🙂 idem aj rovno objednať 😀 nech na to nezabudnem 😀

luciemolnarova
28. mar 2024

@miiceencoovaa ja som tiež práve objednala, dúfam to príde tak rýchlo ako minule :D

miiceencoovaa
autor
28. mar 2024

@luciemolnarova aj ja som už objednala 😀 síce si počkáme lebo sú sviatky pred nami, ale nevadí…ešte mám to prvé stále 😀

animark
28. apr 2024

@luciemolnarova ahoj
Mala by som este otazku...ako si to uzivala pocas choroby nadcha kasel paralen mucosolvan....kombinovat s tymto sa da?odcvicim aj tak sice nie hodinu ale nejaky pohyb dam len neviem ci to takto brat alebo vynechat...ked vynecham tak sa proces chudnutia zastavi a nastartuje sa po zacati dalsich davok....kedze to beries dlhsie mas skusenosti preto sa pytam...vdaka ti za kazdu info
Inak mi to ide pomaly😔pri migrene bobec neriesim to som KO....ale vidno ubudnutie par cm....no to co mi najviac vadi sa mi to tam esre drzi a to je tuk pri podprsenke chrbat....

Strana
z2