icon

Skutočne pomáha nejesť po 18:00?

27. jún 2024

Ahojte len chcem sem hodiť vlastnú skúsenosť, rozhodla som sa že spravíme niečo s kilami navyše ale keďže sa mi veľmi nechce hýbať išla som na to tak že som po 18:00 úplne prestala jesť pijem vtedy len čaj na detox organizmu a zmenšila som porcie ..za mesiac 7 kg dole..normálne som z toho.mimo že ako ľahko to išlo .tak len na povzbudenie že mne to zafungovalo...samozrejme vylúčila som sladkosti k tomu..

Strana
z2
hylary
27. jún 2024

Zaujímavé že ja som nejedla tri mesiace po 17ej absolutne nič a neschudla som ani pol kila 🤔

alexis617
Autor odpoveď zmazal
pribinak
27. jún 2024

7 kg za mesiac je fakt dosť.

lindous
27. jún 2024

@hylary u autorky to bude v tých menších porciach a vylúčených sladkostiach, čím sa dostala do kalorickeho deficitu ako v čase…a tiež je rozdiel na akej váhe človek začína

autor
27. jún 2024

Ja som tiež necakala..proste po 18,:00 už nejem absolútne nič len ten čaj pijem pravidelne spat chodím okolo deviatej..sladké nič len ak už mám veľkú chuť odhruyznem si raz z keksika ale.len toľko..a najkadam si obed aj večeru na malý tanierik..a ziadne duple.

autor
27. jún 2024

@lindous z 88 som zišla na 81..meriam 179 cm

nikha2809
27. jún 2024

@hylary no tak si do tej 17 hodiny prijala rovnako kcal ako si aj spálila, takže ti nepomohlo nejesť po 17 keďže si nebola v deficite

mamutka
27. jún 2024

Super 👍 a koľko máš rokov? Lebo toto mi fungovalo keď som mala tak 30, teraz mám 48 a už to nezaberá samozrejme

autor
27. jún 2024
mamutka
27. jún 2024

Tak potom hej 🙂 ja už musím aj tvrdo makať, aby sa váha udržala pod kontrolou

dadka1997
27. jún 2024

Bez pohybu ? Neverim 😁 nestačí len prestat po 18 jest, podľa správnosti sa nemá jest 2 hodiny pred spaním.. a 7kg za mesiac je veľa, čiže skôr mam pocit, že si sa nechala vyhladovať a tak ako si to schudla, tak to aj rychlo naberieš

0silvia0
27. jún 2024

Moj muz takto schudol 20kg pred rokmi

majamat
27. jún 2024

nejde o to, ze si po 18 hod nejedla,a le vytvorila si kaloricky deficit, preto si schudla, ja so kedysi schudla. na zaciatku z 94-95kg som isla a za prvy mesiac asi 5kg a jedla som aj po 18hod, dokonca, ked som sa vratila z fitksa, jedla som kludne aj pred 22hod, lebo som bola 5hod bez jedla a vysokym vydajom energie z fitka a bola som strasne hladna.

ak niekto nebude jest po 18hod a to co po 18hod zjedol stihne zjest do 18hod, tak neschudne ani deku.
zaklad je vytovrit kaloricky deficit. nie je dolezite, v akom case sa vytvori.

autor
27. jún 2024

@dadka1997 bez pohybu lebo mám sedavu robotu a vôbec necítim že by som hladovala..

mamutka
27. jún 2024

@dadka1997 asi ma skvelý metabolizmus. Mne to v tom veku šlo tiež takto a to som sa ledva hýbala.

minenkak
27. jún 2024

Ešte si mladá,vtedy človek dva dni neje a má päť kg dole,nauč sa ešte teraz správne jesť,aby ti ťa váha vydržala 👍

jenny224
27. jún 2024

Dôležité je, kedy ideš spať, v tvojom prípade skoro - nemá to nič s 18 hodinou samou o sebe. Ja napríklad chodím o 11 v noci a bola by som riadne vyhladovana. Ale gratulujem 😁

tinalia
27. jún 2024

Nejedenie po 18 hodine nema vobec nic spolocne s chudnutim 🤭 tie ostatne veci ktore si pre to robila, bolo to, co zafungovalo. Neviem preco si ludia stale traduju takuto hlupost o case jedenia 🥲

majamat
27. jún 2024

@jenny224 veru aj ja chodum neskoro. ak mozem, kludne aj o polnoci,a lebo po polnoci. by som umrela dovtedy 😀

salamistka
27. jún 2024

áno, týmto spôsobom (niečo ako prerušovaný pôst) som zhodila v minulosti aj ja kilá, po čase sa však vrátili späť...vekom sa však podľa mňa zhoršuje aj tento typ chudnutia

la_dolce_vita
27. jún 2024

Este nedavno pred 50tkou mi stacilo vynechat vecere par dni a kila boli dole. Teraz roky neveceriam vobec, max nieco male popoludni a nic ☹ a to sportujem takmer denne.

jenny224
27. jún 2024

@majamat no presne, to by skončilo žravkou 10 minút pred spaním a dovidenia 😄🤭

deti95060810
27. jún 2024

škoda že si nenapísala z akej váhy...
lebo ja nejem po 18 hod. roky a veru nechudnem... stále 52 kg

autor
27. jún 2024

@deti95060810 ak sa mňa pýtaš tak písala som že z 88 kg som zišla na 81

tenerifka
27. jún 2024

Autorka, super ubytok, ale isla si z velkej vahy, zanedlho budes musiet zaradit aj pohyb. Pre mña sa stalo nejedeni po 16.hodine nutnost, kedze idem o 17,00 h. do prace a do postele sa dostanem okolo 23,00-23,30 h., po tej 17 uz pijem iba cistu vodu a po prichode domov idem hned spat. Rañajkujem medzi 8,30-9,30 (ako kedy). Snazim sa dostat do seba vsetky potrebne ziviny, jem aj pohankovy chlieb na rañajky. Ja ale nikdy nejem nic z bielej muky, nic smazene, cukor prakticky nula (aj ked aj ja si raz za cas dam zmrzku ci cokoladu). Mam 50 a aby som si vahu udrzala, musim sa kontrolovat. Ale ked mam volno, trochu povolim, bez vycitiek si dam napr. pivo ci vino. Nechudnem, ale ani nepriberam, takto mi to vyhovuje. Ked som na dovolenke a dam si nieco na veceru, potom zle spim, aj ked je to 3h pred. Kazdy je iny.....

salamistka
27. jún 2024

@deti95060810 hádam z takej váhy ani nie je potrebné chudnúť, či?

tenerifka
27. jún 2024

@deti95060810 ty potrebujes pribrat😂

daja07
27. jún 2024

ako bolo uz vyssie popisane, nie je dolezite v akom case jes, ale ake jedlo/pitie za cely den prijmes. jedlo ma rovnake kalorie ci ho zjes o siedmej rano ci o osmej vecer. Akurat je vhodne vyhybat sa tazko stravitelnym veciam vecer pred spanim.
v japonsku robili vyskum, kde dali presne to iste jedlo a pitie dvom skupinam ludi. Sledovali ich par tyzdnov, mali zjest a vypit to co dostali. Jedna skupina mohla jest a pit kedy chcela, druha len urcitu dobu cez den. Na konci zistili, ze medzi skupinami nebol ziaden rozdiel. Nik z nich vyrazne neschudol/nepribral. Samozrejme tam boli male odchylky, ale zanedbatelne. Z toho im vyslo co sa pise vyssie. Cas jedenia nema vplyv na chudnutie, ale kaloricky obsah jedla uz ano 🙂

lucia13022023
27. jún 2024

Neviem kedy ľudia pochopia, že sa dá schudnúť aj BEZ POHYBU. Dá sa to🤣 človek chudne vtedy, keď je v kalorickom deficite. Ci už si dá štyri rezne na obed ale potom maka tri hodiny vo fitku aby ich spálil a tak sa dostane do deficitu, alebo si proste kontroluje jedlo aby bol v deficite, človek chudne. Nemá s tým nič spoločné čas. Milujem, keď ľudia hovoria, že nejedia po šiestej, piatej, a nechudnu, že nechápu, ale to, že cez deň prijali xy kalórií to už nevidia. Ja jem aj o 20:30 a chudnem..hm prečo asi🤷‍♀️
Autorka, je super ze si schudla, len tak ďalej ale opatrne, 7kg za mesiac je dosť. Možno to bola v tvojom prípade aj voda, uvidíš o pár mesiacov, no išla by som na to opatrnejšie. Treba si ale dávať pozor na jedlo, ak chceš chudnúť byt v deficite a hlavne robiť ako vyhovuje tebe 🙂

la_dolce_vita
27. jún 2024

Inak to mi povedal aj znamy lekar, ze najhorsie sa chudne 5 kg navyse, co je aj moj pripad. Vyssia nadvaha ide najskor dost rychlo, takym ludom staci niekedy malo, upravit stravu, trosku sa hybat. Ja uz by som musela hladovat a to sa mi veru nechce..

Strana
z2