icon

Som 3 mesiace po pôrode a stále jem

27. jún 2023

Som 3 mesiace po porode a s prepacenim by som zozrala aj kona. Mixujem jedla jedno cez druhe.
Mam pocit, ze to je este horsie ako pocas tehotenstva, namiesto toho aby som chudla tie kila navyse, priberam. 😭
Co robit?

kristinka92
•
27. jún 2023

tipujem že dojcis? ja som to tak mávala, úplne vlčí hlad, aj v strede noci som sa zobudila na kŕče v bruchu od hladu

autor
•
27. jún 2023

@kristinka92 ano dojcim

ku_uk
•
27. jún 2023

Počas kojenia normalna vec. 😬 súcitim s tebou, môj má tiež 3 mesiace a chuti mi viac ako počas teho

tyrkysova_kobyla
•
27. jún 2023

Este je otazka, ci mas aj vyvazene jedla, alebo do seba hadzes len rychle blbosti, co ta nezasytia

anjelicek26
•
27. jún 2023

Tak mat prepadovky hladu je pri kojeni normalne, preto je o to dolezitejsie si spravit jedalnicek, mat tam 5 jedal denne napisanych, vecer si to nachystat do chladnicky, ked dieta spi a potom uz len vyberat... nijake chobotiny ci sladke pitie medzi tym a priberat nebudes, lebo vecer si proste dopredu rozmyslis a nachystas normalne zdrave jedlo. A vypit pohar vody pred jedlom je zaklad...

ivangeline
•
27. jún 2023

Normalne. Trocha kontroly a schudnes pri tom. 🙂

nevenka
•
27. jún 2023

Ja to mam tiez, pri prvom vobec, to som schudla nadherne, pri druhom to bolo horsie, lenze tam sa dostavila hypertyreoza a ako som zacala chudnut, tak s liecbou sa to zastavilo. Po odstavrni som potom z velkosti 38 sla na 44 😖, no a pri tretom a stvrtom to iste. Ja mam navaly hladu z hypertyreozy asi a nechudnem, zacala som lieky a behom tyzdna sla vaha o 3 kila hore. Strasne nieco. Takze jedine nejak ovladnut tie chute, plus...ak zle spis, tak energiu doplnas kravinami, jedlom...

autor
•
27. jún 2023

@tyrkysova_kobyla jem blbosti, ale po normalnom jedle. Teraz som zjedla 3 rozky a hladna som 🥲😭🤣

enoula
•
27. jún 2023

Kvalitné bielkoviny treba pridať, tie zasýtia aspon trochu a navyse vyvážena strava len prospeje. 3 rožky, ale co k nim bolo? 🙂 A inac, casom da to trochu upravi, takže len vydržať 🙂

niqua
•
12. júl 2023

Jej ..ja som 8 mesiacov po pôrode a žeriem jak kyselina...mlieka mám toľko baby, ako keď sa nalejú po pôrode...veľa chodím po vonku s kociarom, naozaj veľa....inak by som už bola asi jak sud

vler
•
12. júl 2023

Tri rozky su same rychle sacharidy a prazdne kalorie bez zivin. Co si k nim mala?