Som 4 mesiace po pôrode, stravu som mezmenila a pribrala som 8 kg .Poraďte, čo robiť?
Ahojte som 4 mesiace po porode a probrala som 8 kg .. Ked som otehotnela mala som 117kg ..Pocas tehotenstva som schudla na 93 kg ,musela som celkovo zmenit stravu kontrolovat si ledy jem,jedla som kazde 2,5hodiny presne na minutu inak som dostalavala zlcniko e zachvaty takze cele tehu som bola na zlcnikovej diete ..Z nemocnice som prisla mala som 90kg a teraz 4 mesiace po mam 98kg ..stravujem sa stale rovnako nemastne ,neslane,nesladke ... Ibaze uz nejem presne na cas ... Som ho velni nervozna a smitna a nerada by som sa znovu dostala na svoju povoadnu vahu .Zajtra ma caka operacia zlcnika .Prosim poradte co robit ako sa nastavit a fungovat.Ak je tu dakto kto sa tonu rozumie potesim sa kazdej rade

@pininka Veru aj nad tým som už rozmýšľala ale musím najprv tú operáciu prekonať potom budem mesiac veľmi kritický či už v narábaní s malým co alebo aj so stravou síce tá strava v podstate ani nie lebo už sa tak stravujem 15 mesiacov a vidíš aj tak som začala po pôrode priberať Tak čím to je
@sonickasonka pockala by som na tvojom mieste kym sa zotavis z operacie ako tak a obratila sa na nejakeho odbornika potom, ktory ti vie pomoct so stravou 🙂
@nika_m ircite to budem potoom daako rosit nerada by som sa dostala znovu na tu istu vahu aj teraz som stoho dost nervozna ze som vladtne pribrala za 4 mesiace tolko kil
Babatko si bralo nejaké živiny aj energiu od teba, takže si v podstate spálila nejaké kalórie.
Teraz mas mozno vyssi prijem ako vydaj tak priberas..

@sonickasonka po operácii schudnes, neboj, raz dva. Inak som na tom rovnako. Tiež žlčník, ale hlavne ja som naopak po pôrode pri plnom kojeni schudla za dva mesiace 17kg, lenže jasné že keď som prestala dojčiť, kilá išli nazad hore. Od budúceho týždňa začínam chodiť k dietologicke, lebo viem že žiadne účinné diéty nefungujú.