Ako dlho čakať na rozhodnutie ženy?
Už 2 mesiace sa ťahám s jednou zenou a vkuse je taka nemastná neslaná, že potrebuje ešte čas, potrebuje si veci rozmyslieť a pod? Dokedy mám čakať?
Ona uz vie ze ta nechce ale nechava si ta v zalohe, kym nenajde niekoho lepsieho
asi ani ty nie si bohvieako mastný a slaný
@danica2711 ja som jej dal jasne najavo že by som chcel s nou vztah a ona nič
Nechala by som to tak, očividne sa jej nepáčis alebo jej na tebe niečo nesedí ale nevie sa rozhodnúť, tak to ukonci ty
@anonym_autor nema zaujem. Necakaj. Keby ta chcela, tak o tom velmi dobre vie. A asi nema odvahu ti povedat, ze nema zaujem, tak to len natahuje a dufa, ze to vzdas.
Inymi slovami ti povedala ze nema zaujem...proste nebudes tutovka a tak zatial caka na nieco lepsie
Ak by mi chlap povedal to, čo tebe tá žena... už by som sa mu nikdy neozvala. Adios.
Mozno ta aj chce, ale ma toho vela a chce si s tebou ten cas užiť kvalitne. A mozno na teba pocula kadejake veci, a stala sa len opatrnou. Nemusi to byt vzdy, ze ta zena nechce..
@anonym_autor vykašli sa na to, naťahuje ťa. Po dvoch mesiacoch by mala byť zamilovaná až po uši. Ak je nerozhodná sama nevie čo chce.
@danica2711 ja som jej dal jasne najavo že by som chcel s nou vztah a ona nič
@anonym_autor nechápeš, že ona nepotrebuje žiadny čas na rozmyslenie, ale že ťa proste nechce? Ani ja by som nechcela, keby si vyhlasoval, že sa so mnou "ťaháš"...

Ked nieco chcem, tak viem, ze to chcem.
Ked o niecom presvedceny clovek nie je, tak chodi ako okolo horucej kase. To je jasne 🙂