Som pri 180 cm a 68 kg tučná?
Ahojte, manžel mi vykrical že som tučná že by som sa mala schudnúť. Vždy som bola štíhlej postavy, teraz mám 180 výšku a 68 váhu. Mám také neforemné brucho po pôrodoch no hovorí že to je tucnota. Ako to vidite vy?
Dám ho na páku😂tiež mám toľko čo on, a podľa mňa máte váhu vzhľadom na svoju výšku ok, tak nech ide ...
Vsak mu povedz preco je on krpaty a vychudnuty
Otras
A prečo nemáš čas na seba? Lebo sa venuješ len deťom, domácnosti, jemu? Ak áno, tak daj mu deti na dve hodiny a povedz mu, že kedže si podľa neho tučná, tak si ideš zacvičiť a on nech sa stará o deti a domácnosť. Pokiaľ si ty so sebou spokojná, pošli ho do....
Budem jprimna,mne by sa taketo brucho nepacilo,ja by som cvicila ale iba kvoli sebe.Chcem sa citit dobre.A tvoj muz nema voci tebe respekt ani uctu.
A ze na cvicenie nemas cas netaraj,to su vzdy len vyhovorky.Urcite by ti vytvoril priestor aby si sla do fitka,behala,vecer pri telke si pocvicila ci rano.Ja som tak fungovala kojaca s 2 detmi hned po sestonedeli.Vzdy su to len vyhovorky.Ale ja som cvicila lebo som chcela.A ked chces priestor sa vzdy da vytvorit.Ty skor nechces,alebo nemas chut.
Navyse ak tvoj jediny problem je brucho tak to zvladnes aj len upravou stravy a jazdodennym plankom doma.Na to nepotrebujes specualny cas len volu.Ako hovorim ja by som.sa necitila s takym bruakom dobre pokial nie aom tyzden-tri po porode.
Bože to je čo za muž malý tajtrlik s mikro váhou však to musí strašne vyzerať chlap pri takej váhe, veď ho daj poriadne dole aj ty nech vie
manzel je debil 🙈 Akoze cvicenie by ti asi neuskodilo, ochabnute brucho sa moze neskor preniest do problemov z chrbtom a panvovym dnom (ale treba cvicit spravne), ale tucna nie si...
Problém je že tvoj muž je zakomplexovaný malý chudý čuráčik ktorý sa snaží svoj komplex vyventilovať na tebe lebo sa nemôže zmieriť s tým, že ty máš v podstate lepšiu postavu než on lebo si aj vyššia aj silnejšia než on 😀
Lenže ma aj o 5 cm menej ako ty a iba o 3 kg menej
Mala som raz partnera ktorý mi vyčítal váhu .. Mala som úplne normálnu postavu.. Brucho mi neovysalo len som mala širšie stehna (nič hrozné podotknem)ale aj tak stále do mňa rypal a raz som mu povedala ze keď bude stále útočiť na mňa kvoli váhe môže sa mi odcudziť a aby sa nestalo ze ho prestanem ľúbiť... Pokračovalo to ďalej a aj sa tak stalo
Potom som si povedala ze ešte raz mi povie moj budúci partner niečo na váhu tak mu poviem nech si nájde modelku🙂
Prepáč ale chlap čo má 65 kíl nie je z môjho pohľadu chlap... myslím to z hľadiska príťažlivosti... takže nech sa spamätá lebo na svoju výšku si presne taká aká má mamina byť! A brucho sa dá trošku napraviť, ale nie je to tučnota!
Ja mám o 5kg menej ako ty ale som nižšia o 10 CM... Tiež mám ešte stále bruško , mám 37 rokov. Som 2roky po pôrode druhého dieťaťa. Cvičím už rok, hmotnosť stojí, ale manžel vychvaľuje, ako sa mi vyformovala postava. Ale z brucha to nejde dole tak rýchlo ako by som chcela.
Váha je podľa mňa akože ok na tú výšku, možno nejaké kilečko dolu ok, ale že by si musela začať rapídne chudnúť, tak to nemám pocit. Možno len spevniť to brucho nejak, ale to jedine cvičením.
Povedz mu nech robi nieco s tou jeho musou vahou. Takto ma vyzerat chlap? Moj chlap ma 175 a 95kg, ziadny mlandravy, pupkaty, ale dobre stavany. Ty si zas vysoka a nemozes sa porovnavat so zenami co maju 160cm. Ak nemas cas kvoli detom, tak sup ockovi, ze ty ides robit nieco so svojou “tucnotou”, nech sa stara zatial. Pindat vie, nech sa pricini.
Poslala by som ho nech sa pozrie na seba. Ja mam 172 a 80 kíl som po jednom pôrode. A čas na cvičenie som mala lebo strážil priateľ, teraz nestíham lebo sme boli chorý na striedačku doma 2 mesiace a behám po doktoroch. Ale chodím s malým na plávanie, ide leto viac budeme von a on začína chodiť čiže aj za ním budem behať. Daj mu deti nech sa postará a chod cvičiť. Ale kvôli sebe nie iným. Moja sestra ma niečo cez 100 kíl 2 deti, jej manžel je o dobrých 20 kíl ľahší a v živote by jej nepovedal aby schudla. Skúsil by raz a už by si netrúfol
Daj mu prečítať tieto komentáre. 😉
Tučná určite nie ste, no záleží ako sa vo svojom tele cítite, či ste spokojná...som na tom podobne ako vy...mám 180cm a vždy som si váhu držala okolo 60kg (+- 1-2kg)...no po druhom pôrode ako som prestala kojit mi váha vystrelila na 68,5kg... našťastie môj manžel mi absolútne nič nevyčíta, moji rodičia jemne podotkli, že som akosi pribrala 🤭 tiež to mám hlavne na bruchu...no mne samej sa už moc moje telo nepáčilo a cítila som sa v ňom divne a tak nič rapídne, ale pomaly chudnem (zatiaľ -2kg)...od manžela to je neúcta k vám, že tak vyryva...
Vaha je super. Iba brucho sa posudit neda ale… mozno je k tebe prehnane uprimny. Resp neviem co za tym sleduje. Kedze ozaj na svoju vysku by som povedala ze mas az nizku vahu 🙈
Ja mam 178cm. A vahu aktualne 70kg. Chcem este aspon 2-3kg dat dole. Ide to postupne (som 7tyzdnov po 4.porode a veru to brucho 😂😂😂 uz nebude ako predtym ale manzel mi nikdy nic na tuto adresu nepovedal).
Povedz mu že ja mám 153cm a 70kg, dve deti, absolútne ma to netrápi, a raz by mi toto povedal tak by letel aj s kufrom
Tvoj muz je chuj a korunovaný....ja mam 165 cm a 64 kg ...tucna nie som ,brucho síce mam väčšie, ale tak to je len tým, že som hnila cvičiť...som 11m po treťom porode . Pribrala som od pôrodu 6 kg . Podľa mna aj vek robí veľa atď....mne sa to takto viac paci ako byť vychudnutá. Mala som 49kg kedysi .....
Tučná nie si ,to ,že si trosku mlandrava no nech sa neposerie. Nech zoberie deti s chod teda cvičiť keď sa mu nepáči.
@laurita285 malý chudý čurácik 🤣🙈
Tak takého manžela by som poslala do teplých krajín debil je on a vyzraty tiež
Ja mam tiez take brucho. Mam 173cm a 68 kil a mojmu mužovi sa to páči.🥰 Dcérke vzdy hovorim ze som tučná lebo som ju mala v brušku 😉
65kilovy chlap, keby mi povie, ze som tucna, po tom, co mu odrodim deti, by letel velmi daleko...inak on hlavne nielen po fyzickej stranke, ale hlavne po tej mentalnej a emocnej nie je ok ovela ovela viac ako tvoje brucho...ty ked si das brucho dokopy, on idiot ostane aj so svojimi 65kilami (musi byt totalne suchy ten chlap)

Kopla by som ho do riti a povedala, nech sa nevracia.