icon

Spaľovač pri behaní na páse

petra151515
22. jan 2022

Dobry deň prosim vas mate skusenosti so spalovačmi? Ak ano tak ktore su pre vas najúčinnejšie?poprosim niejake rady pri behani, ktore mi pomôžu efektívnejšie schudnúť Ďakujem.

zafir01
22. jan 2022

@petra151515 najmä držať si tepovu frekvenciu v zóne chudnutia (každý ju má inak) tabuľkový cca 60-70% z tvojho maxima... A maximum (opäť len teoretické) si vypočíta 220- svoj vek.
Ale ak nemáš hrudný pas, tak dobrý ukazovateľ je, že sa vieš plynulo rozprávať počas behu a nelapas po dychu.
Tréning by mal trvať ideálne 40 minút a viac.
Strava je dôležitá, aby si zas neprijíma la zbytočne viac kcal, ako spalis.
A spaľovac... Alebo skôr aj taky nakopavac... Napríklad z kompavy sú super therm spaľovacie

sense
22. jan 2022

Pol hodinu pred behom šálku ciernerj kávy. Žiadne iné doplnky tabletkovej forme netreba
Adoleziteje rozohriatie à následne strecink

brembo
22. jan 2022
kotvickaa
22. jan 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

tiez sa stotoznujem s nazorom, ze staci kava pred treningom, kaloricky deficit a spravna tepova frekvencia ;)

brembo
22. jan 2022

tak ten Scitec pomáha,mám to odskušané. Ale samozrejme treba i cvičit,inak to nemá žiadny význam.

petra151515
autor
22. jan 2022

@sense ďakujem

petra151515
autor
22. jan 2022

Ja beham večer, kavu si nemôžem dať lebo nezaspím

sense
22. jan 2022

@petra151515 tak ani iný spaľovací si nedávaj, keďže obsahuju kofeín, alebo niečo podobné