icon

Spevnenie tela bez fitka

31. mar 2025

Ahoj dievcata, prosim pekne, uz mi lezie na nervy moja rozyksnuta postava a som rozhodnuta s tym nieco robit. Nemam vobec nadvahu, takze myslim, ze o chudnuti netreba premyslat. Pre predstavu, meriam 175 cm a vazim 62 kg.

Chcela by som hlavne spevnit a vytvarovat postavu, da sa to aj doma bez navstev fitka? Pocula som, ze je dobry silovy trening, co si mam pod tym predstavit? Ak zacnem "brusakmi" a drepmi, bude to ok? Na co sa zamerat, na ake cvicenia?

Strana
z2
mischy00
31. mar 2025

@denkabemommy tiež nechápem ten názor, hanbím sa ísť do fika, ved na to predsa je, ľudia tam cvičia a makaju na sebe. Ľudia sa toho boja ako keby si mali rozložiť karimatku pred kostolom a cvičiť tam jogu.

sense
31. mar 2025

Nájdi si na nete a stiahni si knihu Telo ako posilovňa pre ženy. Nájdeš tam veľa dobrých rád , cvikov.

denkabemommy
31. mar 2025

@mischy00 😂 ako by moja stará mama povedala (ironicky) “lebo všetci už len na teba čakajú” s tými slovami v hlave som tam šla prvýkrát a až tam som pochopila, že mimo ľudí, s ktorými sa poznám sa na mňa nik nepozrie a ja sa nepozriem na nikoho

autor
31. mar 2025

@denkabemommy Poznam aj ja "kto uz je len na teba zvedavy" :D Ano, ja viem, ale aj tak sa hanbim :D

mischy00
31. mar 2025

@denkabemommy keď idem hrať tenis idem na kurt, keď sa idem korčuľovať idem na vhodný terén, keď idem liezť na skalu, tiež idem hľadať skalu. Keď chcem vyzerať k svetu a chcem cvicit, idem do gymu.....akože kto tam bude po mne pozerať, že cvičím 😀😀😀, však hádam tam nezačnem vyšívat obrus

denkabemommy
31. mar 2025

@mischy00 😂😂 ak by si začala vyšívať vo fitku asi by som sa na teba pozrela

denkabemommy
31. mar 2025

@autorka to je len ten prvý pocit strach z neznámeho, keď to prekonáš budeš v pohode s tým, že ideš cvičiť 🙂

mischy00
31. mar 2025

@ autorka ver tomu ze vo fitku sa dokážeš tak hecnut, doma to nedáš nikdy tak. A kopu nových ľudí spoznáš, poradia, pomôžu ...len tam ísť, to je prvý krok 🙂

autor
31. mar 2025

Diky baby, tak skusim to fitko, doma sa neviem tak hecnut, zacnem a rychlo skoncim, tak skusim to fitko 🙂 Mam jedno rovno pri dome.

zuzanka.zuzu
31. mar 2025

neuvažovala si nad skupinovým tréningom? v podstate cvičíš sama čo ti tréner povie a ak robíš veľkú chybu tak ťa opraví (napr.zlé držanie tela), ale samozrejme veľa sa ti venovať nebude lebo vás tam bude veľa. je to niečo medzi súkromným trénerom a "ísť sama do fitka" ale aspoň si to tam okukáš 😉

mk1111111111
31. mar 2025

V TT je aj zenske fitko, mozno aj v Tvojom meste najdes

mamamasama
31. mar 2025

Mrem z toho, ako si ženy myslia, že dvihnú dvakrát činku a bude z nich Terminátor. Cvičím silovo 20 rokov a stále nie som svalnatá tak, ako by som chcela.

yanni
1. apr 2025

Nic ti netreba. Ani Cinky kupovat. Na zadok a nohy je super beh. Uplne normalny beh. Nic prevratne. Na celkovu muskulaturu plavanie. Ale poriadne plavanie. Nie ako kacka so zalomenym krkom. A ked k Tomu pridas pilates, Tak to Bude perfektne.

autor
1. apr 2025

@mamamasama Lebo ja mám širšie ramená a nechcem to ešte viac cvičením zvýrazniť.

zuzubb007
1. apr 2025

Terminátor? Vieš čo by si musela preto robiť, už len vôbec získať ako tak sval si vyžaduje bielkoviny, bielkoviny a cvicenie v posilke denne aj 2 x to by si musela makať nonstop, takže tak, cvicit môžeš doma podľa YouTube, kúpiš podložku a činky a gumu a ideš lacné, rýchle, efektne

petracandle
1. apr 2025

Postavu ako bikini fitness si doma v žiadnom prípade neurobíš, ale samozrejme, že sa dá krásne spevniť aj doma. Veď si vezmi ako super vyzerajú ženy, ktoré cvičia jogu. A to je len príklad.

denkabemommy
1. apr 2025

@autorka ešte mi napadla jedna rada, ak sa hanbíš ísť do fitka, choď tam okolo 8 ráno, či cez týždeň alebo cez víkend, 100% tam bude max 2-3 ľudia. Ak vôbec 🙂. Ja chodievam zvyčajne v takom čase, lebo sa mi nechce čakať ma stroje a tlačiť sa tam s xy ľuďmi. Medzi 13-15 tam je veľa detí zo škôl (cez pracovný týždeň) a potom medzi 15-20 pracujúci ľudia 😅.

Strana
z2