icon

Spoločné chudnutie

8. dec 2020

Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂

aahajnalka
18. feb 2021

Ahojte, 2 dni sa mi nedarilo bicyklovat, tak dnes som vstala skor, aby som mohla, 22km. Pocas dna 5km tura vonku. Konecne sa dalo byt vela vonku aj sme to vyuzili. Po tisic rokoch som si dala spisské párky s novou cibulkou. Vecera kuracie prsia chilli, med, ryza so sampionmi, tiez velmi dávno sa nestalo, ze k masu príloha. @nutelka21 aky si mala den?

nutelka21
18. feb 2021

@aahajnalka ahoj..super,dnes bolo naozaj krasne pocasie..🙂 velmi dobre ti to ide..🙂
ja dneska 10km prechadzka,vcera 8km beh...nejaka som dead,idem rovno spat..
Inak strava ok,akurat som pobedie trosku zanedbala a dojedla som po synovi neplanovane jogurt,kus rohliku...nic moc,ale veceru som si uz nedala..

Na zajtra mam pripravene ranajky, cucoriedkovu ovsenu kasu,uz mi tuhne vvchladnicke...a na obed mam ten spenatovy kis z fitreceptov,akurat som ho vytuningovala o kuracie maso,susene paradajky,mozzarellu..takze to bude proteinova bomba..
Zajtra mam mat trening,nohy mam k.o,posledne 3 dni cez 30km..tak asi si dam silovy..

jessicai
19. feb 2021

Dievčatá dávam vám 👍 aby ste vedeli, že som s vami, že na vás myslím a držím vám palce aby vám to išlo čo najlepšie v tom vašom snažení splniť si cieľ. 🙂

aahajnalka
19. feb 2021

@jessicai ahoj, dakujem. Pisala si, ze si v minulosti schudla 23kg, ako? Stravou? Velmi pomaly mi to ide, ale robim na tom denne. Po novom skoro ráno vstávam, aby som stihla bike.

nutelka21
19. feb 2021

@jessicai dakujem..aj mna to zaujima ako sa pyta aahajnalka..mas problem Len znova nakopnut?

jessicai
19. feb 2021

Áno dievčatá mám problém nakopnúť a skontrolovať sa v jedení. Veľmi ľúbim jesť a to je veľký problém.
Schudla som ešte v roku 2019 keď boli otvorené fitká. Pomohla mi so stravou trénerka ktorá začala robiť kurzy chudnutia. Prihlásila som sa na kurz a učila som sa čo kedy jesť. Nie všetko som dodržiavala tak ako by som mala ale aj tak som schudla najviac s dievčat v krúžku. Vlastne som jedla menej. Robila som si prestávky aspoň 2.5hodiny medzi jedlom. Vody som pila asi 2.5litra denne. Na večer som si dávala najviac pozor čo si dávam na tanier. Cvičenie bolo 3x do týždňa intervalove. Cítila som sa super keď som schudla. Prišla Korona a bum. Stresy, nervy a kilá išli hore pretože si ukludnujem psychiku jedlom. Dúfam, že to znovu dám dole. Ak môžem poradiť jedzte take zdravé jedlo ako vydržíte jest po celý svoj život. Keď sa budete veľa obmedzovať telo si to časom vypita a budete mať možno problém prestať jesť to čo ste si dlho odopierali. Viem to zo skúseností a nielen mojich. Boli so mnou dievčatá ktoré sa stravovali šalátmi a chudým mäsom a neskôr začali prejedat prílohami a pečivom, pripadne sladkosťami nevedeli sa toho dojest a nabrali všetko späť. Držte sa dievčatá... Fandím vám.

aahajnalka
19. feb 2021

@jessicai dakujem, ze si napísala story. Pokusim sa viac pit. U mna sa nedá povedat, ze by som si nieco odopierala. Ked mám chut na sladké, spravim krém z tvarohu, ak primiesam kakao, tak je to pre mna ako cokoláda a dosyta sa najem. Samozrejme by som bola radsej keby tyzdenne isli dole kilá nie mesacne, ale ako tu mozes citat, obcas si aj ja dám kalorické bomby a pokazim si cely tyzden

aahajnalka
20. feb 2021

Ahojte, dnes som si tiez privstala kvoli biku, 20km, vyhladovaná 2 volské oká, zelenina. A cez obed sa to spustilo, zapecena brokolica so syrom, trocha chilli fazule, za chvilu skyr s mangovou nátierkou, vecera tuniak, dojedla som brokolicu, ok tak si dám aj tu fazulu, fuuu este nieco sladké, tak lyzicka medu, slivka, lieskovy orech, plus trocha kokosového mlieka....nenormálne...zranie pred menzesom....ok, ze nie tabulka studenskej pecate, ako anno, ale aj tak...toto je trest za blahobyt...pred pár rokmi som mohla jest pizzu s pizzou a nosila som xs, s...stare dobre casy :D

nutelka21
20. feb 2021

@aahajnalka ahojky..vies co,treba si trocha dopriat,dajme tomu,ze mini cheat day😄👍..ale naozaj,neni to nic hrozne,ked v malych porciach..
Takze ziadne vycitky svedomia..😉
Ja dneska free day, na ranajky vajickova natierka,na obed som dojedla ten kis,pobede som v pohode zozrala 5ks bananovych lievancov s tvarohom,vecera salat s chlebom a susenymi paradajkami..vyjadla som stvrtku konzervy😄🤪..v deficite som dneska isto nebola..
Nevadi,zajtra novy den..planujem cvicit a budem robit pecene kuracie stehna...pre seba s brokolicovu asi👍

aahajnalka
21. feb 2021

@nutelka21 ahoj, dnes free. Spravila som zo zázvoru a citronu limonádu, z tej zázvorovej drte keksy, ale vobec tam nie je citit zázvor. Spenát, rajcina, parenica bola vecera. Bike statistika za tento tyzden 86km, chcela som aj dnes ráno, avsak dcerka vstala skor ako ja, uz si musim dat budik na 5:00...?!??

aahajnalka
23. feb 2021

@nutelka21 ahoj, ako sa más? 🙂 ja dnes bike, obed polenta, hriby, je hmlisto ale plánujem prechádzku

nutelka21
23. feb 2021

@aahajnalka ahojj..dakujem,dobre...teraz som mala 3 dni free,necitila som sa dobre,ako keby na mna choroba isla..taka hrozna unava..dnes uz som spat vo svojej kozi,planujem ist behat za dve hodky..dnes rano prechadzka klasicky..

Inac s jedlom som sa pokazila,vyjedavam medzi chodmi,nejak mi nestacia tie moje kalorie,na ktorych som bola doteraz..som nejaka vkuse hladna...

Na ranajky som mala tuniaka,chleba,zelenina a obed trocha cestovin s hovadzim masom na paradajkovej omacke...samozrejme obed o 12 a uz zase dupla teraz...ah jaj,moja pazravost...
Idem si spravit tvaroh s jablkom,ktory si dam po behu,aby som zase nevyzierala na rychlo blbosti...vecer asi len salat,nic ine si nezasluzim🤪..

Syn mi zacal zle jest,idu mu zuby,nic nechce jest..vyvaram mu 4 chody na obed,aby preboha daco zjedol a potom to dajedavam,chyba....vcera takto padla z mojej strany zemlovka..Este ze som spravila light verziu..
Normalne sa bojim koncomesacneho vazenia,ze budem mat minimalne +2 kg spat..

A ako sa ti dari? Poctivo cvicis pozeram👍to je super a este viac super,ze dodrzujes stravu👍

aahajnalka
23. feb 2021

@nutelka21 nic si z toho nerob, aj ja som bola hladná cca 3 dni. V kuse by som daco jedla. Chvakabohu to preslo. Je to tym, ze uz dlhsie máme deficit, telo si pyta dovolenku. Tiez som niektory den hovorila manzelovi, ze ok, ze zdravo, ale vela, pár dni a prejde to uvidis, nabehnes znovu. Plus ked sa necitis fit, netreba silit.

nutelka21
23. feb 2021

To hej,mas pravdu..Len ked povolim,uz som v keli..ale dala som tych 5km,horko tazko...a vecer salat,splnila som svoj denny ciel,len vydrzat do rana😄..
Nejaky tip na obed/veceru? Zajtra idem na velky nakup,tak rozmyslam nad nejakymi jedlami na tyzden-dva..ale nejak na nic nemam chut..kuracie mi lezie krkom..🤪

aahajnalka
24. feb 2021

@nutelka21 ahoj, tip: hovadzie, mleté morcacie, pstruh, losos ja by som to dokázala stále jest najma steak. Avokádo je povinné, :D inak ja mám rada tú velku papriku tricolor, articoky, hriby, olivy a syry tieto zboznujem. Uz mám 22km dnesnych za sebou, u mna bude nuďas kur stehná a uhorkovy salát 🙂

nutelka21
24. feb 2021

@aahajnalka ahoj,hej to kupujem vzdy😄..sikulka,ja dneska len prechadzkaa..zajtra ked bude spat maly idem na bike👍..inac dneska na ranajky vlocky,jogurt,arasidove maslo,obed hrstkova polievka,potom smoothiecko a vecera tuniak a 4 male stvrceky cokolady..co uz,snad zajtra bude lepsi den..

aahajnalka
24. feb 2021

@nutelka21 ahoj, ja som mala dost aktuvny den, bike, 5km rychlochodza, mamka sa venovala malej, vydrhla som dom, takze zasluzeny spánok. Ja ako sladkost som si spravila mix: banán, biely jogurt, kakao, mandlovy krém. Vecera mamina plnená paprika, takze si na tom lepsie 🙂 Dobru noc

nutelka21
26. feb 2021

@aahajnalka ahoj,super,dobre ti to ide👍..ja som sa dnes odvazila,nebudem sa 28.2.,dala som mesacne vazenie skorej...-400g oproti 31.1...chaby vysledok,ale som rada,ze je tam minus ako plus...
Ja dneska bez cvicenia,v strese..syn druhy den 40tky horucky,takze ho obskakujem,nervny je,bojim sa ci nema covid,ja uz som paranoidna zo vsetkeho😔..
Inac od nervov som dneska zjedla dva biele rohliky a 6 mandariniek teraz..to vsetko mimo normy..zajtra bude snad uz lepsie...

Ako vikendujete?🙂

aahajnalka
27. feb 2021

@nutelka21 fuuha, to su stresy, kasli teraz na vsetko, syn je dolezity, prajem skore uzdravenie a nie nemá covid, to je len na zastrasenie ludi, nezucastni sa v tej masovej paranoie prosim. Ja som akuratát dobicyklovala a splnila som 400km, vazit sa budem po ms. Este k tej horucke, ja som anno svoju dcerku balila do chladiacej plachty, to pomohlo, tiez neznásam nemocnice, takze vsetko som vyskusala co bolo v mojich kompetenciách. Drzte sa 🙂

jessicai
27. feb 2021

@nutelka21 prajem skoré uzdravenie. Ja som moje deti sprchová la vo vlažnejšej vode keď mali vysokú teplotu. Veľa v postieľke čajíky, vodu a vitamín C, D, a zinok pre dieťa. Držte sa...

jessicai
27. feb 2021

@aahajnalka wau Tebe to ide... 🙂.
Ja som včera len pol hodiny na bicykli. Dnes dám hádam viac. Včera mi moja dcéra čistila žalúdok, že veľa jem a takto nikdy neschudnem a nebudem môcť ísť na operáciu žíl. Nech sa vraj rozlúčim s turistikou lebo sa moje zdravie a žily budú takto len zhoršovať.
Dnes som už dúfam naštartovaná poriadne a dosiahnem svoj cieľ ešte tento rok.

nutelka21
27. feb 2021

@aahajnalka ahooj,no syn,uz sa ma lepsie,horucka klesla,no chvalabohu...uz mi odlahlo..🤪
Ja dneska nic moc,povedala som si,ze si dam teraz dva prestavku,prezierat sa nebudem,len si dam taky reset a od 1.3. idem znova na to a v plnom nasadeni..snad sa to potom rozbehne tym spravnym smerom..

Inak ides brutaalne,som zvedava na tvoj vysledok,isto bude lepsi nez ten predchadzajuci mesiac☺️👍..
Ja mam teraz menzes,tak preto to vazenie skorej....ja potom to nabrate kilo cez neho chudnem dva tyzdne🤪..

Co papate dievcata cez vikend?
Nejaku inspiraciu?☺️

nutelka21
27. feb 2021

@jessicai dakujeem,vies co,vysli mu horne stolicky,4 zuby naraz. ..👍takze boli to nakoniec zuby,no chlapec ma vystrasil🤪

jessicai
27. feb 2021

@nutelka21 super, že to zúbky idú. Keď vyšli 4 naraz aspoň bude skôr pokoj. 🙂

nutelka21
27. feb 2021

@jessicai to anoo..a ako sa ti dari? Bola si na bicykli?🙂

jessicai
28. feb 2021

@nutelka21 včera som bicyklovala 50minut a dnes som bola na rýchlu prechádzku. Dnes som spravila koláčiky so spaldovej múky a tak som si zamlsala. 🙂

aahajnalka
28. feb 2021

Ahojte, @nutelka21 som rada, ze syncek je uz v poriadku 🙂 jedlo inspirácia: v sobotu som robila kridelká, posypala som korením, do vajca, do ovsenych vlociek polo pomletych, na papier a rury, v polcase som este potrela zmesou korenin a olivov.oleja, skoro ako Kentucky chicken len zdravsia verzia. Dnes hovadzi steak z falosnej svieckovej, grilovaná zelenina. Dezert vcera pomleté ovs.vlocky zmiesané s roztlacenym banánom, zvyskom ovocného pyré, do stredu struhané jablko, zakryté opat tou zmesou, velmi nám to chuti. Dnes puding, miesto cukru erythritol, kruzky banánu a zvysok marina keksu, málo. Iba prechádzka 5km, inak oddych. Na zajtra rozmyslam, ze spravim zemiakové placky v rure na papiery, na hrubo nastruham zemiak nech je chrumkavy, muku vynechám, iba cibula, cesnak, vajco, korenie.

aahajnalka
28. feb 2021

@jessicai ahoj, som rada, ze si sa nakopla, pohyb je fajn. Teba inak nebolia kolená? Nepamatám sa aká si vysoká, ale mna velmi boleli v 9 mesiaci uz, a neviem sa dat do poriadku od vtedy, preto len bike. Dcera tvoja má pravdu, ale ty sama musis chciet, darmo ti tu kecáme do toho, co by si mala robit 🙂' Naozaj len zacat a potom to ide, Tebe toboz, lebo ides z vyssej váhy a budes na seba velmi hrdá. Jedz teda, ale skus nizkokalorické, chrumaj mrkvu ( mne chuti tak, ze oliv olej, stava z citronu a kvapka maggi tekute korenie do toho namácam mrkvu a mám istotu ze sa vitaminy vstrebu :D ), tvaroh, med, kakao, napr pre mna je nová cokoláda. Proste takto kombinujem, tiez sa neviem vzdat sladkého. Pozdravujem 🙂

jessicai
1. mar 2021

@aahajnalka bolievaju ma kolená. Hlavne na začiatku keď začnem cvičiť ale väčšinou vždy len keď cvičím na bicykli pri cvičení inom je to skôr napríklad keď cvičím horolezca a podobne cviky. Dávam si kolagén. Mám 52rokov, 163cm a 97kg. Nič moc... Ešte som začala ísť aj do prechodu takže mi to vôbec nepomáha.

aahajnalka
1. mar 2021

@jessicai ahoj, aj ja uzivam kolagen od septembra, trocha je to lepsie. Vtedy ani klaknut som si nevedela, dost ma zruinovalo toto druhe tehotenstvo ku koncu... ale ja som bola hrdinka, ze forever young pome do toho, nech sa paci :D