Spoločné chudnutie
Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂
@scorpionflower1 ahoj, poznám, bez rajcin robievam, dávam aj drtené cili a jem to ako pomazánku
Ahojte,
Tak ako pozeram,cez vikend ste mali same super menucka..inspirovala som sa @scorpionflower1 a spravila som dnes na obed sosovicovy dhal,pridala som batat a mrkvu..chutilo kazdemu,dokonca aj synovi..
Dneska za mnou tradicna 5km prechadzka a pobede si dam trochu konecne do tela..
Inac,od 1.3. som nechtiac navysila kaloricky prijem,dnes som sa odvazila a som uplne na tom istom,takze super,tesim sa,ze to neni + ...snad sa mi teraz znova nastartuje chudnutie 👍
@tatianka0000 vitaj medzi nami..
Baby,co planujete na veceru?ja mam stale to iste,chcelo by to zmenu..vacsinou sunka,syr,zelenina,vajce,prazenicu,cottage...striedam to,ale ziada sa mi daco ine..ked mate nejaky tip,sup SEM s nim...a najlepsie daco rychle,bez extra varenia😀
@nutelka21 https://www.fitrecepty.sk/recept/pecene-zemiaky... ja vyskusam toto, ale bryndzu nemám rada, nahradim tvarohom, a smotanu jogurtom
@nutelka21 hi, tak na veceru som mala, cuketu, hawai verzia. Len som nakrájala na tenké plátky, korenie, struhany syr, sunka, ananás, opat trocha syru, iba chvilku bol v rure, kym sa roztopil syr a sem tam zhnedol, cuketa ostala chrumkavá, vyborné a syte to bolo...tip ;)
@aahajnalka ahoj,znie to dobre🙂 Len si neviem trosku predstavit cuketu s ananasom,ale to som si nevedela predstavit ani zeler s anasom a dobre to bolo😀👍..
Ja som spravila nakoniec sardinkovu pomazanku s kopou zeleniny..
Inac Bola som cely den naladena,ze sa rozbijem a podarilo sa mi cvicit po 18,no dala som 2 kola HIIT a skoncila som...nejak mi blbol tlak alebo co,lebo mi bolo total divne,zakrutila sa mi hlava,pred ocami hviezdicky,nuz nechybalo mi vela k odkvecnutiu..asi som zacala zhurta...
Nuz budeme si musiet s manzelom znova nastavit rezim,lebo mi to takto nejak nevyhovuje,ked nemam presny vyvleneny cas..minuly tyzden sme si to pokazili,prisli nam do toho toho necakane povinnosti a veru vybehla som z kolaji,teraz vidim ako tazko sa znova rozbieha...
Dievčatá potrebovala by som také šikovné ženičky u mňa doma. Ja strašne nerada v poslednom čase varím a takéto fitrecepty vôbec neviem variť.
https://www.fitrecepty.sk/recept/spaldove-coko-... nás obed zas toto, odporucam, foto sa nestihlo, ihned sa zosrotovalo 🙂
@jessicai ahoj, netrvá to dlho varit a je to chutné, práveze sa mi nechcelo piplat s cuketovou pizzou, preto som len navrstvila ingrediencie a chvilku zapiekla 🙂
@nutelka21 vyzerá to bohovsky!! 🙂
Ahojte.Aj ja sa pridam.😊
@nutelka21 Tak som rada, ze dhal chutil, pisala mi aj sestra, ze aky super recept, dokonca aj mojej mame chuti, a to ona nema rada moc take "indicke kari" chute.
Ja mam na veceru tiez dokola vajcia, hyd. sunka, zelenina, ale zvyknem aj tuniakovu natierku - velmi jednoduchu - konzerva tuniaka Rio Mare vo vlastnej stave, grecky jogurt (v mojom pripade ovci, ja kravske nemozem, ty kludne daj nizkotucny kravsky, ak chces) mlada cibulka, sol, korenie a chlebik podla vyberu + nakrajana zelenina.
@nutelka21 Tie rezance vyzeraju skvele, ale jedna porcia je takmer polovica mojho denneho prijmu sacharidov 😀 mozno ich spravim, ked uz konecne dosiahnem ten svoj vysnivany ciel.
@scorpionflower1 vies co,syte to bolo riadne,ze druhe jedlo po obede som mala az teraz😀..dnes len 3 chody,inak mavam 5.. a vyzera to,ze to je velka porcia,ale dala som si menej rezancov a viacej masa😀... Inak taku pomazanku robim aj ja,je naozaj veelmi chutna..zajtra asi spravim cesnakovu,uz si na nu brusim dlhsie zuby😀..
Dneska som bola 5km beh po tyzdni,veru tazko sa mi behalo opat po tyzdni🤪..
Baby ako sa vam darilo?
@aahajnalka pozeram link,asi zajtra spravim..vyzera to super👍
Baby a nezalozime si na vibere alebo na whatsape skupinku a tam si budeme pisat ?
Mne konik strašne blbne
Ahojte, mate napad na recept z burizonov /ryzove/ okrem sypania do jogurtu, burizonove gulky su mnam ale kaloricka bomba... nejake vyuzitie?
Hellou zeny, dnes 5,5km tura, skoro cely den vonku, na obed len rychlo chow mein so zeleninou. Dosla objednavka z grizly... opat bude co mlsat./mandlove, oriesove arasidove kremy a ine dobroty/ Na veceru a na zajtra peciem kuracie kridelka, a zemiaky so spenatom - velmi mi to chuti, urobim cesnakovy spenat, roztlacim zemiaky - nie uplne na kasu a zmiesam. Dam si opat vyzvu na bike, lebo nejako som polavila. Ako sa mate, co ste jedli? v ramci inspiracie 🙂
@rebekinamama vitaj 🙂 z akej vahy ides?
@aahajnalka no staci ak poviem ze 3kg chcem schudnut😀
@aahajnalka zato som sa chcela semnpridat k vam leboja nerobim kvoli tejto situacii,a nemam ten pohyb co predtym.Jest nejem biele pecivo,nepijem sladene napoje ani sladke.a predsa vaha nejde dole jasne ze kvoli tomu ze ten pohyb nieje Tak som zacala pred tromi dnami 30dnovu vyzvu s pomocou aplikacie Ale rada precitam inspiracie na cviky a na stravu.
@rebekinamama aj ja, za mesiac :D ale je to menej ;)
https://varecha.pravda.sk/recepty/musli-po-naso... nasla som na burizony recept
@aahajnalka teraz pozeram ze aj ty si zo sturova😀
@rebekinamama svet je maly 🙂 uz sme sa odstahovali na koniec sveta do Muzle
@aahajnalka ahoj,z burizonov fakt neviem co,ja ich vobec nejedavam,naposledy som ich jedla ako decko..takze ti asi neporadim..
Ja dneska na ranajky ovsenu kokosovu kasu,obed losos so salatom,olovrant dve maffiny - mimo planu bohuzial,vecera pomazanka s kopou zeleniny a bielkovinovym chlebom.
Nic speci,akurat rozmyslam co zajtra. Rozmyslam nad zemiakovou plackou,ta mi veru velmi chutila naposledy..hlavne je to sup sup..👍😀
@nutelka21 ahoj, tiez sa mi tie burizony povaluju v spajzi od vianoc, ale to müsli vyzerá z nich dobre a aj na fitreceptoch som nakoniec nasla Lion cokoládu vo fit verzii, nejako ich vyuzijem. Na dnes mám navarené, na zajtra spravim zapekanu cuketu so zeleninou a syrom. Po 4 dnoch idem na bike teraz. Na ranajky si dám grecky jogurt, mleté lieskové oriesky (z grizly), med alebo banán. Druhé kombo co sa neviem dojest, grecky jogurt, skorica, slivka, prip trocha datlového sirupu. Uz sa tesim, pekny den 🙂
Zázvorové susienky, tentokrát uz je citit zázvor, lebo je tam nastruhanyhttps://varecha.pravda.sk/recepty/zdrave-zazvor...

Ahojte, spajdlové zemle, na plechu a papiery hovadzie placky, iba mlete maso+korenie, a je z toho burger, vela zeleniny k tomu. Na veceru si dám avokádo coko krém, neviem sa ho dojest. Cely den vonku.