icon

Spoločné chudnutie

8. dec 2020

Ahojte niekto skim budem chudnut spolocne ? Mozme sa motivovat pridávať recepty cvicit 🙂 . Napiste koment napisem vam ♥️tesim sa 🙂 som zena na materskej 🙂

nutelka21
28. apr 2021

Ahojte,nejak tu je mrtvo..ako sa dari?

Ja som nabehla naspat do starych kolaji,zatial 3.den sa drzim,vcera odbehnutych 10km,dneska silovy trening a hlavne chodim o 21 spat,takze nehrozia ziadne chladnickove vykradacky po nociach😊..myslim,ze ten spanok mi pomohol asi najviac,mam viac energie👍..

Ake menucka mate v plane na tento tyzden?

@jessicai ahoj,ako sa dari? Dufam,ze lepsie...zdravotne sa ti polepsilo? Ked uz bude klud,budes vediet lepsie do toho znova skocit👍

jessicai
28. apr 2021

@nutelka21 nezlepsilo sa to a aj dcéra má po covide problémy takže stresy stále. Verím, že sa to zlepší príchodom slnečných dní.

aahajnalka
28. apr 2021

@nutelka21 ahojte, starsia dcerka mala narodeniny, bola som vyflusnuta so zápalom priedusiek, dnes s mladsou na 3.preockovaní. Co sa tyka stravy, nadalej, polievky, morcacie, cuketa styl, ale dala som si z torty ( klasika muka cukor od svokry a veru nikomu nechutilo az tak ako moje obycajné zapecené ov.vlocky s jablkom a kokosom, ak svokrovci chválili) zajtra uz nabehnem na KT lebo brucho ako 5 mesiaci, niekde som citala, ze treba vylucit mliecne vyrobky, lebo je to telu cudzie, ale ja milujem syry, dodá jedlu ten správny smrnc. Zadychávam sa, takze budem len jogu a na diastázu cvicit. @jessicai prajem skoré uzdravenie, ja teda nemám covid, ale dá mi to zabrat...takze si viem predstavit...

nutelka21
28. apr 2021

@aahajnalka ahoj,pls zosharujes tvoj recept na zapekane vlocky s jablkom? 😉vyskusala by som..
Ja som dneska kupila pstruha,tak zajtra si ho upeciem, asi s batatmi alebo si spravim nejaky spenatovy salat..uvidim ako budem s casom.

@jessicai drzim palce,aby ste SA dali co najskor do poriadku..

jessicai
28. apr 2021

@nutelka21 ďakujem.

aahajnalka
29. apr 2021

@nutelka21 hi, ovs. vlocky trosku pomeliem v sekáciku, struhané jablká vela, nech je tá masa stavnata a potom co kuchyna dala, mozes menit, ovocné pyre, lekvár co nikto neje, kokosové lupienky, skorica, kusky cokolády, ak je málo sladká tá zmes tak med/agáve sirup/javorovy sirup, rozpuceny banán. Najviac casu zabere nastruhat jablká :D potom uz len vsetko hádzes do misy, zmiesas a dás zapiect. Je to potom stavnatá müsli tycinka, mozes zdobit ovocim, pofrkat cokoládou alebo arasidovym maslom, co dovoli KT 🙂

aahajnalka
2. máj 2021

@nutelka21 @jessicai ahojte, ako vikendujete? Vcera bolo krásne, boli sme na rodinnej oslave, drzala som sa iba tenuliky kusok torty som si dala. Dnes je hnusne, aby sme si velmi nezvykli na zivot bez ciapky :D iba prechádzka. Co dobreho ste mali menu, ako inspirácia. Manzel je normálne závisly na zapekan. ovs. vlockách. @nutelka21 vyskusala si?, ja to v poslednej dobe peciem kazdy 2.den, dnes som pridala cucoriedkovy lekvár.

jessicai
2. máj 2021

@aahajnalka ja som sa zase trošku naštartovala. Včera moja rodina otvorila čokoládové perníky a ja som si nedala ani jeden. Dnes otvorili bombonieru a ja som sa zase zdržala.
Varila som normálne jedlo. Včera rezance s kuracím a šampiňónmi. Dnes vymažané kura s ryžou.
V piatok som hodinu cvičila. Včera som bola s mužom a fenkou Korou na dlhšej prechádzke v prírode. Dnes som som zase 50minut cvičila.
Dúfam, že mi to vydrží.
Držte sa aj vy dievčatá. Fandím a držím palce.

nutelka21
2. máj 2021

@aahajnalka ahoj,zajtra vyskusam,este som nerobila..🙂 ja som vikendovala pracovne na zahrade,furikovala hlinu,takze som ani necvicila,veru mala som dost.inac,1.5. som sa odvazila a +400g od posledneho vazenia,takze nic moc dneska KT presvihnuty o 350kcal,dala som si pomimo syrovy pagac,veru hned mi to presvihlo prijem,ale akoze brutal,podla KT ma 550kcal..moja chyba,najprv som ho "zozrala",potom zapisala,veru,uz si ho nekupim v najblizsej dobe..
Varila som dnes kolozvarsku kapustu (pre seba bez slaniny,klobasy,namiesto smotany som dala jogurt)..necakala som,ze bude taka chutna,pouzila som hovadzie maso do 10 percent tuku..takze bude aj na zajtra..
Inac tento tyzden planujem rybie file s kasou, nejaku cinu,tvarohove gule,salatiky,zeleninove fasirky..

nutelka21
2. máj 2021

@aahajnalka inac,zacala si s KT ci ani nie? Ja zapisujem a vecer prestanem a znicim si cely den,je to veru narocne..hlavne,ze dnesny obed som robila hodinu,kym som si vsetko zapisala😣😀

aahajnalka
3. máj 2021

@nutelka21 @jessicai ahojte, dakujem za inspirácie, jessicai wow, sikulka, ze cvicis 🙂 . Dva dni som nezapisovala, lebo laptop som mala v oprave, v mobile nerada, ale uz je doma, budem. Dnes pride objednávka z grizly....jaj jaj treba ochutnat. Dnes som sa vázila a ostala som milo prekvapená 59,9kg, cez "dovcu" som mala aj 60,8kg. Musim uz niekedy cvicit, najst si cas, jedine velmi skoro ráno, bude to zniet ako vyhovorka, ale manzel dlho pracuje, potom doma okolo domu, byvame tu rok a este je velmi vela práce, zvára bránu, robi omietku, pride mi to moc ego, ze kasli na dom teraz budem cvicit, kym pride k tomu, ze je s malou je 21:00 uz chystám deti spat, ja sa dostanem okolo 23:00, ráno 6:30 budim starsiu a priznávam sa tazko sa mi vstáva...ale uvedomujem si, ze ked chcem nieco dosiahnut treba pre to nieco urobit...tak teraz tak filozofujem, ze kedy....som si hovorila, ze ved 30 min si na seba musim nájst, aspon HR zacvicit, ale ked malá zaspi na pol hodku radsej nalozim mycku a umyjem dlázku. Skusim s nou cvicit, joga sa bude dat, kardio este nevládzem, stále kaslem

nutelka21
3. máj 2021

@aahajnalka vies co,presne som na to aj ja tak,prace okolo domu ako na kostole,manzel sice robi z domu este,ale zavrety je od skoreho rana do vecera,malemu menime trocha rezim,takze aj to je psycho..slubil mi,ze mi ho zoberie kazdy den na hodku ( da si cez pracu break) aby som mohla cvicit..HR som necvicila 2t,dala som si v sobotu jedno kolo a skoro to bolo na infarkt..do toho mi budu trhat zachvilku zub,myslim,ze zaludok sa mi cez rekovalensenciu zmensi opat😀no je to tazke vsetko zladit,ale veru,chcelo by to AJ nejaku motivaciu novu😉..chcelo by to opat novu paru😆trocha ma demotivuje aj to,ze do mna rodina huci,ze uz som prilis chuda,hahaha,ze uz nemam chudnut a vzdy mi ponukaju blbosti...(hovoria to obezni,mam co chudnut este)

nutelka21
4. máj 2021

Baby,ako sa vam dari?;)

Ja som sa dnesny den spoko,odbehnuta necela 10ka a Strava dneska tiez ok..cely den na tvarohu,ale bielkoviny naplnene..🙂

@aahajnalka vyskusala som zapekane vlocky a super💪👍mala som co objavit,teraz to budem jest asi vkuse😆

jessicai
4. máj 2021

@nutelka21 toľko tu chhvalite tie vločky, že aj ja ich vyskúšam spraviť. Ešte nedávno som vločky vôbec nemusela. 🙂

nutelka21
4. máj 2021

@jessicai ja som vlocky tiez volakedy nemusela a teraz ich musim mat😆asi rokmi sa menia AJ chute👍

aahajnalka
5. máj 2021

Ahojte, ja tak isto, vobec som ovsene vlocky ani kupovala, davno ma ine z nich nenapadlo ako zaliat mliekom, blaa...no ale tie zapecene, najme ked su tam tie kokosove platky alebo kusky cokolady na ktore obcas natrafis..mmmh, a cele je take bajecne stavnate, mnam,.raz dva sa zje 🙂 vcera aj ja som mala nad 10tis krokov, 6km tura, jedlo tiez ok - v poslednej dobe nastruham cuketu, potom morcacia sunka, hriby, eidam a zapiect, alebo este dam ananas na vrch kvazi hawai pizza chut, low kcal verzia, je to rychlo hotove a zasyti. Dnes .... nic moc... len obed 800kcal, najprv quinoa, cuketa mrkva, nova cibulka, chili, curry na panvicke, quinoa ma dost kcal, potom sme sa vratili z nakupu, a dala som len do mikrovlnky encian--akoze grilovany, kusok drevorubackeho chlebika, a tak mi vyskocili kcal, ze dovi... takze budem vecerat asi ladovy salat s rajcinou :D no a ako inspiracia, mrazene maliny, odtucneny tvaroh, lieskovoorieskovy krem, boze to je asi najlepsia zmrzlina aku som kedy jedla aj s mandlovym maslom je super. Mala spi teraz, skocim na bike, aspon daco nech dam dole z toho bohateho obeda

nutelka21
5. máj 2021

@aahajnalka ahoj,jeden den tak,druhy tak,ja tak isto..😁tie tvoje panvicky zneju fajnovo,dneska som si na teba spomenula,tak ze spravim si ju AJ ja na obed,veru,pridavala som suroviny az z toho vzniklo nieco ako lasagne 😆😁velmi chutne ale kaloricke..(morcacie maso,sosovica,paprika,cuketa,cibula,huby,paradajkovy predtlak a zabila som to cestovinami pene..cele som povarila a potom som zapiekla so syrom navrchu..)
Inac ja si tiez robim taku zmrzku,akurat s cucoriedkami a bananom a samozrejme dobru lyzicu medu a arasidov😁..inac nema to koniec koncov tak vela kcal,okolo 300,ale to by som veru mohla mat v roznych kombinaciach AJ 4x denne😁..
Sport ziaden,obula som si tenisky a zacala burka,takze som si dala ine kardio,3hod upratovanie..
Bola si dneska na biku? Ja mam z neho akurat vesiak sakra,musim si kupit bud cyklosticke gate alebo dajaky napufane sedadlo lebo mi odide na sedacke rit😁...alebo jedine spining

aahajnalka
6. máj 2021

Hello, tak dnes mam neplanovany cheat day... ranajky ovs.vlocky torta+proteinella, obed tortilla s avokodavou natierkou trocha morcacej sunky, syru, paradajky, ladovy salat, ani sa mi nezdalo nejak vela, nech sa paci iba obed cez 900kcal...uff Taka skoda, ze aj avokado je tak vysoko kaloricke... a na veceru som chcela leco,... zasluzim si 2hodinovy kardio trening nie leco :D vcera sa mi podarilo cez den 40min bike, aj to je daco, snad dnes vyjde krok a manzel mi postrazi malu, nech aspon trocha kcal spalim. Vy ako? co dobreho papate? zajtra uz fakt musim nejaku hustu polievku a maso, nech sa aj najem aj veceriat mozem

nutelka21
8. máj 2021

Ahojte dievcata,ako sa vam dari? 🙂
Ja som chora,sople a hrdlo mam chytene,strava totalna zloba,prezieracky😠..dufam,ze vam sa dari lepsie👍Dajte vediet😉

aahajnalka
9. máj 2021

@nutelka21 prajem rychle uzdravenie 🙂 ja som ok, v piatok 60 min bike, sobota 13tis krokov, jedlo, dnes nevázim, ale predoslé dni tiez v norme, morcacie stehno v tortile, dnes kuracie, batáty a samozrejme zapec. Ovsené vlocky...ale ked usetrim kcal tak ihned doplnam orechovymi maslami :D

nutelka21
10. máj 2021

@aahajnalka Hi,dakujem,no stale mi je nic moc ale uz aspon stravu si strazim od rana..zatial za dnesok cottage,trocha rizota,pravdupovediac,hrdlo ma boli jak svina,takze mi ani nechuti jest,ledva prehltam..na olovrant si dam tvaroh s medom a na veceru asi len zeleninu,chcelo by to detox po tychto 4 dnoch..

Inac super,ze stale sportujes,chvalim..💪ide ti to super.

jessicai
10. máj 2021

@nutelka21 prajem zdravie a spokojnosť so sebou. Držte sa..

nutelka21
10. máj 2021

@jessicai dakujem👍

nutelka21
12. máj 2021

Baby,ako sa dari? 🙂ja este stale chora,dostala som sa spat do stravy,ked uz ziaden pohyb👍..
Dneska na ranajky nizkotucny tvaroh,kiwi,maliny a trocha medu, obed - treska na masle s brokolicovo-zemiakovym pyre 😉..zatial takto..co dnes papate vy?

aahajnalka
12. máj 2021

Ahojte, teraz sme sa vratili z tury, uz vyhladovana som si rychlo dala grilovany encian, trocha morcacej sunky a papriku, piect budem az teraz morcacie kridla, ladovy salat bude k tomu, rodina so zemiakmi, manzelovi zasa peceny bocik - chilli, med, styl...mne to sadlo nechuti a ani bravcove. na ranajky som mala 1 banan.

nutelka21
12. máj 2021

@aahajnalka setris kcal na veceru?😁

aahajnalka
12. máj 2021

@nutelka21 😀 samozrejme, ak daco ostane, ihned arasidove maslo tlacim 😂

nutelka21
14. máj 2021

Dievcata ako sa mate? No mne tento mesiac nepraje.
Uplne sa citim pod psa uz tyzden a posledne 2 dni extrem,idem sa ukaslat tak,ze coskoro mi asi pluca vypadnu..v noci som spala posediacky az 3 hod,synaka som nakazila Lebo horuckoval celu noc s upchatym nosom a kaslom.takze sme vvsetci k.o.
Vcera antigen negativ na koronu,veru dnes som si to dala preverit pcr testom,tak drzte palce na vysleeok..Lebo Ake mam kasle tak toto je extrem..tyzden beriem lieky a od vcera ATB ale zatial je to stale horsie a horsie,takze asi budem dlhsie out.
Majte sa a pekny den💪👍

jessicai
14. máj 2021

@nutelka21 držím palce a prajem skoré uzdravenie. Ja som zatiaľ po covide odrovnana skoro stále. Cakam, že viac slniečka to vyrieši... Dúfam.

aahajnalka
14. máj 2021

@nutelka21 ach jaj, drzim palce, aby ste boli vsetci cim skor zdravi