icon

Spomalený metabolizmus a citrónová voda

miriamsipecova
4. máj 2014

Pokusali ste sa nastartovat metabolizmus citronovou vodou? Ake ucinky ste pozorovali?

Strana
z2
lyzzy
4. máj 2014

@25daniela ...ahoj 😀

25daniela
4. máj 2014

Mozno sa z tej citronovej stavy aj chudne, zas zacnem castejsie pit... ale ja to pijem nie ako vodu, ale ako stavu, iba odstavim a tak, skoda to riedit, potom to nieje ono

anatalia77
4. máj 2014

@25daniela citronom nic nepokazis,naozaj sa aj tymto chudne
Len to nesmies prekladat dacim sladkym ako lyzzy.. 😉

lyzzy
4. máj 2014

@anatalia77 ...ale no!....ja za to nemozem ze tie lidl sisky su s takou chutnou plnkou 😔

jaruska8
4. máj 2014

@lyzzy Hehe, cukor z citróna. Mne chutí citrón + vermuth + cukor. 😀

A vraj to pomáha, ten citrón + voda. V mojom okolí to odskúšali viacerí. 😉

koniarova
4. máj 2014

Bože baby. Ja keď niekde čítam o citróne, vždy začnem slintať. 😀 😀 😀 😀 Už mi tečú sliny ako bernardínovi.

petkovamama
4. máj 2014

@koniarova presne ako pises 😀 aj ja slincem.no ako tak citam,idem na citronovu stavu ,ak to pomoze pri chudnuti 🙂 🙂

monicm
5. máj 2014

@miriamsipecova hej,pomáha to naštartovať,ale treba k tomu dodržiavať aj stravovanie,nie len ráno vodu s citronom a potom jesť piatecezdeviate.ja som si vždy dala pohár hned ráno,ako som so sa zobudila a potom aj pred každým jedlom a pomáhalo

konecnefree
5. máj 2014

Ano pred kazdym jedlom pohar vody so stavou ale poriadne aspon pol citrona vytlacit. Ja som si uz tak zvykla na vodu s citronom ze ked nemam citron tak mi voda nechuti.
Rano na lacno vypit velky pohar vody, celkovo nastartuje oblicky cele telo.

ellca123
5. máj 2014

@miriamsipecova
lanove semena treba pomliet alebo den vopred namocit

samika
5. máj 2014

Ak môžem pridám sa 😉 Ja už druhý týždeň fičím každé ráno na teplej vode s polkou citróna. A 7 dcl žihlavového čaju. 🙂 Myslím, že už konečne som prestala priberať čo i len z pohľadu na jedlo 😝
Inak k tým chuťovkám, ja milujem už od detstva čerstvý chlebík s domácou masťou a kvasovou uhorkou a k tomu kakavko 😀 joj až mi tečú slinky 😝

Strana
z2