Správna postava pre muža s výškou 187 cm
Kamarátka minule pochválila kamaráta, že má dobrú postavu. Ja som vtedy zareagovala, že má dobrú výšku ale mohol by pribrať ešte 5-10 kg, že na mňa je trochu chudý. Cvičí 2x do týždňa. Jeho výška je 187cm a hmotnosť 80kg. Vidím, že bol z toho trochu smutný a zároveň mne to bolo ľúto, že som si to nenechala pre seba. Ako to vidíte vy? Myslíte si že na danú výšku je chalan chudý alebo má dobrú postavu ako hovorila kamarátka?
Vidím to tak, že riešiš úplne nepodstatné veci.
@anonym_autor tak chalan nema byt precitliveny, ty nabuduce budes vediet, ze radsej take nehovor a on by par kileciek svalov mohol nabrat 🙂
Nemám rada takéto netaktné komentáre.Tým, čo by trebalo naopak schudnúť to kamaráti a okoloidúci
tak často nehovoria.Pritom je to väčší problém.Ale je to jeho problém, jeho vec a je čudné komentovať niekomu postavu,ak sa na názor nepýtal. Môj muž má okolo 175 cm a 82 kg a snaží sa schudnúť. BMI u muža si vypočítať vieš, ak ťa zaujímajú fakty a určite vieš aj to,že veĺmi rozdielne vyzerajú ĺudia s rovnakou váhou.Niekto je mĺandravý a iný svalnatý a šľachovitý, cvičí atď.
@anonym_autor načo je dobre komentovať postavu niekoho? Môj muž má 194cm a necelých 90kg (cvičí, takže väčšina je sval), vôbec nevyzerá, že by bol moc chudý 🤷🏼♀️ práveže je hot 🔥, takže tvoja poznámka bola úplne odveci a keby tebe povedal ten kamoš, aby si schudla/pribrala, tak by si bola zdutá do konca života, takže skôr ako niečo povieš si premysli 2x, že čo.
Nechápem prečo vôbec niekto komentuje postavu niekoho iného. V živote by som si to nedovolila povedať nikomu. Nevieš ako to ten človek vezme, môže mat problém s úzkosťami atd. Mne napríklad takéto komentáre na moju postavu spôsobili poruchu príjmu potravy.
Ale asi si to zrejme nepochopila lebo prvé keby niečo takéto poviem tak má trápi že bol z toho smutný a nie sa ešte pýtať tu či je jeho postava ok…
@anonym_autor je zaujímavé, že hovoriť o ženských kilách je zakázaná téma, ba v niektorých prípadoch životu nebezpečná, ale komentovať mužské kilá už nie je problém žiadny.
@anonym_autor pýtal sa na tvoj nazor? Ak nie, mala si byt ticho. Neviem, či by sa ti páčilo kebyže on kamoske povie “máš peknú vymakanú postavu Zuzi” a tebe (PRED ŇOU) “tebe Jani by trebalo pocvicit, podľa mna potrebuješ schudnúť a spevniť”.
Nauc sa, že komentovat postavu je uplne nevhodne. To vie aj moja sedem ročná neter.
Keby sa to otoci a povie ti, ze by si mala schudnúť 10kg? Hneď by bol za najväčšieho debila.
@anonym_autor je zaujímavé, že hovoriť o ženských kilách je zakázaná téma, ba v niektorých prípadoch životu nebezpečná, ale komentovať mužské kilá už nie je problém žiadny.
@sevrin presne tak. Raz tu bola téma, v ktorej muž zakázal nosiť žene jednu bundu, lebo sa mu nepáčila. To si mal vidieť koľko žien tu na neho písalo, kydalo atď.
O pár dní téma, kde zena písala, že muž ma škaredé rifle a že aj po vyslovenom zákaze ich nosí, tak ze mu ich vyhodila. V komentároch sa išli predbiehať, ktora viac veci mužovi vyhodila a ako mu zmenili šatník atď. Typická modrokonikovska politika.
Normalna vaha 80-82. Ono ak si uvažovala o väčšom svalstve aby vyzeral ako " mocny samec alfa" 😉, nie každy ho chce. Byť štihly a vyrysovany je rozhodne zdravšie pre srdce a klby ako kopa svalov ( čo byva z 90% sypačka) Mam 186 a 91 kilo, chudnem z 93.5. Dufam, že to dam na cca 86-88 lebo sa necitim prijemne aj keď mam iba trochu tuku na bruchu. Na 80 asi nebudem mať pevne nervy😅
@anonym_autor to je to co ta trapi? Ze ci by mal pribrat a nie ci si ty radsej nemala drzat zobak?
@anonym_autor Áno, je chudý.
@anonym_autor Normalny clovek nekomentuje postavu druhych, ale niektori ludia sa v tom priam vyzivaju. Zvycajne taki, co sami tu postavu v poriadku nemaju.
Opýtali ste sa ho aj na vaše postavy keď ste už takí odborníci?
@anonym_autor moj manzel bol tiez dost vychudnuty.185cm a vazil pod 80.Ale mal vzdy krasne rysovanu postavu,aj v tedy.Pocas manzelstva mohol pribrat tak 10 kg,zmuznel🥰🥰🥰🥰 a paci sa mi takto este viac.Stihly zostal ale je ako keby taky "pevnejsi"ci ako by som to povedala.Proste mu to pristane a ma prave ten typ postavy,ktory ma berie.A myslim,ze postavovo sa zenam paci aj tvoj kamos ci ma minus 5 alebo plus 5kg.187cm??,moze byt.Ktorej by sa nepacil vysoky,ze🥴
Ty máš určite postavu ako modelka. 90-60-90 a 179 CM.
Ja mám doma vysokých aj muža aj synov a teda asi to k vysokým patrí, že tá hmotnosť sa stráca pritom manžel už má bruško, ale nevidieť to
Tá váha môže na jednom vyzerať úplne inak ako na druhom, aj keď sú rovnako vysokí, mne osobne sa ale vždy viac páčili chudší muži, takže toto je o každého preferencii… každopádne, takto to okomentovať, obzvlášť ak sa nepýtal, bolo riadne blbé… čo ja som sa napočúvala, že by som mala pribrať a aj keď to mnohým príde prijateľnejšie ako niekomu povedať, že by mal schudnúť, je to rovnako nepríjemné
@anonym_autor môj manžel meria 189cm a váži 105 kg ale postavu ma chudú, trochu mu to ide do brucha ale nijak extra, inak je skôr chudý resp. normálna mužská postava a keby mal 120kg ani to nie je poznať na ňom.
Pre mňa chudý. Povedala si čo si myslíš a ? Ženy sú neustále komentované pre ich postavu , jedna je chudá, druhá tučná, iná plochá, iná zase príliš obdarená, ďalšia neschudla po pôrode , ďaľšia schudla až príliš.... Dotyčný je zrejme príliš precitlivený... Čo sa kamarátov týka obklopujem sa ľuďmi, ktorí sa neberú príliš vážne 😂 ja to mám rovnako..
Ty mi povedz tvoju výšku a váhu a keď budeš mať aj dobré miery tak ti poviem že si tučná a máš schudnúť. Ako sa teraz cítiš? Dobre? Či keď niekto má pribrať je to okej ale keď už sa bavime o chudnutí už je to zlé? Realne načo sa do toho staráš ak sa on ciiti dobre tak je to fajn, na svoju vysku ma dobru vahu ak svalstvo obdivujem aj tuk tak je normalny 🙂
@anonym_autor neries. Chlap nemal byt precitliveny. Ked je spokojny zo sebou , tak nema co riesit tvoj komentar. Kazdemu sa paci daco ine. Aj ja som mal vysportovane telo, momentalne je na mne +15kg. Ked my dakto povie ze mam velke brucho , odpoviem ze varim dobre 🤣🤣 neriesim co si myslia iny, nevedia preco som pribral 🙂
Ty mi povedz tvoju výšku a váhu a keď budeš mať aj dobré miery tak ti poviem že si tučná a máš schudnúť. Ako sa teraz cítiš? Dobre? Či keď niekto má pribrať je to okej ale keď už sa bavime o chudnutí už je to zlé? Realne načo sa do toho staráš ak sa on ciiti dobre tak je to fajn, na svoju vysku ma dobru vahu ak svalstvo obdivujem aj tuk tak je normalny 🙂
@anonym_17c50a clovek uz nic nemoze povedat? Taka je nova moda? Ja ked kamosovibpoviem ze pribral, alebo druhemu ze mal bi pribrat lebo je ako zapalka. Urobia z toho srandu 😉

@anonym_autor vidím to tak, že si si to rozhodne mala nechať pre seba. Čo teba je do toho?