icon

Ste niektorá na Prodietix Keto diéte?

dia333
18. júl 2020

Je tu niekto kto má túto diétu? Od utorka začínam a hľadám partacku aby som sa v tom necítila sama 🙂

Strana
z2
lucinka178
28. júl 2020

@kacenka151 Ďakujem 🙂

dia333
autor
28. júl 2020

@laviedeluz ďakujem 🙂

emiliamilka
28. júl 2020

@dia333 aký program.maš? Čítala som si recenzie k niektorým jedlám a z polievok je dosť veľa čo vraj nie sú dobré... Mala si zatiaľ niečo čo sa nedalo vôbec jesť ?

emiliamilka
28. júl 2020

@dia333 aký program.maš? Čítala som si recenzie k niektorým jedlám a z polievok je dosť veľa čo vraj nie sú dobré... Mala si zatiaľ niečo čo sa nedalo vôbec jesť ?

matka0309
29. júl 2020

@emiliamilka ahoj, ak sa teda mozem vmiesat ja mam program s na 9 tyzdnov a mne napr nejak nechutia tie omelety.. akoze da sa to ked si to oblozim kadejakou zeleninou alebo tak.. tekvicova polievka je podla mna najhnusnejsia ale zase brokolicova je uplne fajna.. pizza je podla mna super, aj ked ma dost zle hodnotenia.. kremy a tycinky mne chutia najviac :D ale to asi preto ze je som vseobecne dost zatazena na sladkosti..

emiliamilka
29. júl 2020

@matka0309 hmm... Ja som tiež dosť na sladké preto neviem čo mam očakávať a či sa do toho aj pustit. Napríklad paradajková má samé hrozne hodnotenia a to by som nečakala.. aj obyčajne sačkove bývajú dobré tak mám trochu strach vyhodiť za to tie peniaze a potom polovicu vyhodiť čo sa to nedalo jesť :/ ... Videla som že sú tam tri možnosti výberu jedla , nechať to na nich, vzorový jedálniček a vlastný výber - ktoré z toho si si prosím zvolila... Ja som rozmýšľala že by som dala vzorový a niektoré jedlá kde by som mala pochybnosti tak vymenila za iné..

matka0309
29. júl 2020

@emiliamilka ano aj ja som to tak urobila, ze mi ukazalo nejaky vzorovy jedalnicek a ja som si este mohla vymienat, no nejak som to asi zle ulozila, lebo mi prisli tie ich vzorove..ale prisiel mi mail po objednavke, kde to bolo vypisane, co som si objednala ale samozrejme sa mi to nechcelo citat..myslim, ze keby som vtedy dala vediet, tak by to este vymenili..ja teraz rozmyslam, ze si tie jedla, co mi nechutia dam vymenit..nechcem jest na silu nieco, co mi vobec nechuti, ked su tam aj dobre veci..

dia333
autor
29. júl 2020

@emiliamilka mam program S na 9 týždňov a mne napríklad polievky chutia 🙂 celkovo som spokojná a prekvapená že sa to dá jesť 🙂 nesadli mi zatiaľ len omelety tie sú strašne umele

dia333
autor
29. júl 2020

@emiliamilka ono treba sa pripraviť na to ze všetko to bude chutiť umelo ale z niektorých jedál som veľmi prekvapená hlavne tie sladké 😂 mňam. Mne napríklad paradajková chutila aj keď nie ako ta normálna a nemalo to moc paradajkovu chuť ale dala som to v pohode 🙂

emiliamilka
29. júl 2020

@dia333
@matka0309
Proteínové jedla som už skúšala, sladké je na 99.9% vždy výborne... Len tie iné jedlá sa rôznia..ale ako vidím je to individuálne, čo komu ako chutí

emiliamilka
29. júl 2020

A hlavne je to aj o vôli..akurát teraz robím osobnú výzvu "galón vody" tak verím že ten mesiac v pohode dám a potom verím že zvládnem aj toto.. je to moja skúška odvahy :D

dia333
autor
29. júl 2020

@emiliamilka co to je? Ten galon vody

emiliamilka
29. júl 2020

@dia333 to je výzva keď musíš každý deň po dobu 30 dní vypiť galón vody... Pred tehotenstvom aj počas som nemala problém piť vodu ale od narodenia malého som bola rada ak som vypila pohár za celý deň... Teraz som na 8 dní a normálne mám aj viac energie :D... Keď zvládnem toto (vo sa musím doslova nútiť ) tak verím že dám aj túto diétu

dia333
autor
20. aug 2020

Mám za sebou prvú fázu:
-8,3 kg
Hruď - 7cm
Pás - 13cm
Brucho - 11cm
Stehno - 5cm
Lýtko - 4cm

laila22
20. aug 2020

@dia333 to za mesiac?

dia333
autor
20. aug 2020

@laila22 áno, prvé 4 týždne

tinpag
20. aug 2020

@dia333 hlavne tie miery sú úžasné. Šikulka.

iamvero
Odpoveď bola odstránená
kubyka
7. jún 2022

Ahoj baby. Mam na predaj 58 ks jedál prodietix. Ak by mal niekto záujem, dajte vedieť.

Strana
z2