Ste spokojné so svojou postavou?
Len taká úvaha na večer. Ste spokojné so svojou postavou? Asi prvýkrát v živote sa začínam úprimne tešiť z malých pokrokov, ktoré si na sebe všímam...nič prevratné, ale držím stravu a pravidelne cvičím už niekoľko mesiacov 🙂
ja tiež v živote som nemusela nič preto robiť aby som bola štíhla.Som cca rovnaka od strednej aj mamina je stále štíhla a už je na dôchodku a tak dúfam že budem po nej až do staroby
ja tiež v živote som nemusela nič preto robiť aby som bola štíhla.Som cca rovnaka od strednej aj mamina je stále štíhla a už je na dôchodku a tak dúfam že budem po nej až do staroby
@liusa82 Šťastná to žena 😊
@anonym_autor to znie super, drz sa. ja som teraz spokojna lebo tiez vidim pokroky a aj preto, ze sa mi dari hladiet na to len podla seba, neriesit co si myslia ini, a snad mi to vydrzi.. ale zaroven stale ma vie velmi zarmutit, ked vidim a pocujem
ponizovanie zien za postavu... ked je zena aj celkom zdrava, len prostie nie dost chuda...
@anonym_autor to znie super, drz sa. ja som teraz spokojna lebo tiez vidim pokroky a aj preto, ze sa mi dari hladiet na to len podla seba, neriesit co si myslia ini, a snad mi to vydrzi.. ale zaroven stale ma vie velmi zarmutit, ked vidim a pocujem
ponizovanie zien za postavu... ked je zena aj celkom zdrava, len prostie nie dost chuda...
@anonym_0e68df postava človeka neurčuje jeho hodnotu♥️
pre mňa postava nie je dôležitá. a asi nikdy nebola 🧐 aj keď som bola kočka aj keď som nebola…
Podla mna som naposledy bola spokojna so svojou postavou niekedy na strednej 🙂 aj to si nie som ista a odvtedy som mala vyhrat sutaz kralovna jojo efektov. Ale nie bola som spokojna este par rokov dozadu, ked som fakt aktivne behavala a odvtedy zas nie.
Ano. Aj ked podla spolocenskej normy som hroch. Ale ked vidim co so sebou robia vsetky celebrity (ozempic, extremne omladzovacie plastiky a kury,…) no som rada, ze ma netrapi spolocensky nazor
Nikdy som to nejak extra neriešila, pred pred narodením deti som bola štíhla a ani teraz nevyzerám najhoršie. Môžem však povedať, že po narodení druhého dieťaťa som dosť schudla, všetci boli z toho paf. Vďaka nedostatku spánku a asi aj tým, že som kojila. No ja som sa necítila dobre, niečo mi v tele chýbalo. Už je to pár mesiacov a trošku sa to vrátilo do stavu
pred pôrodom. No dôležitejší je charakter, ako to či niekto váži 50 alebo 100 kg.😊
@anonym_autor spokojná tak na 80%, zmierená na 100% 😂
Som spokojna. Mam este o 15 kg menej ako som sa vydavala a to mam uz tehotenstvo za sebou. Váhu si udržujem. Síce chcelo by to este bruško dotknúť, vysportovat, ale keď sa porovnám so spoluziackami, tak niektoré vyzerajú ako take tetulienky, zostarnute min a 10 rokov.
Som, aj nie som. Keďže roky silovo cvičím, tak vždy to môže byť ešte lepšie od toho, čo mám teraz a to ma motivuje ísť ďalej 😊
Som spokojná, ale stále je čo zlepšovať. Hlavne vekom to už ide ťažšie. Keď som mala 20 a dva dni som nejedla, šup 2 kg dole. Teraz keď dva dni nič nejem, tak idem aj hore niekedy 🙂
Som spokojna. Mam este o 15 kg menej ako som sa vydavala a to mam uz tehotenstvo za sebou. Váhu si udržujem. Síce chcelo by to este bruško dotknúť, vysportovat, ale keď sa porovnám so spoluziackami, tak niektoré vyzerajú ako take tetulienky, zostarnute min a 10 rokov.
@anonym_5e7707 Ja to mam opacne, mam o 10kg viac ako by som chcela, cvicim, vela sportujem a stale mam ale taku chubby postavu. No ulozenie tuku dost dobre - presypacie hodiny. Teraz som bola na synovej stuzkovej a dostavala som same komplimenty, ako vobec nestarnem. S vela rodicmi sa totiz poznam este zo skolok. Akoze starnem. Vidim to 🙂 Ale myslim si, teraz, ze fakt asi vyzeram mladsie vdaka tomu tuku navyse 🙂. Ze tie krasne stihle mamy, s postavami, po akej tuzim, maju dost vrasok a zeny, co upustili od cvicenia, vyzeraju ako tety...
@anonym_autor vzdy som mala sumernu postavu bez nedvahy tak ze aj v 56 tich spokojna
ako sa to vezme. Svoju váhu mám +- rovnakú už cca 30 rokov. Takže nie je to až také zlé. Sem tam hore dole 3 kg. Čiže najchudšia som bola pred 5 rokmi, to som mala 46 a najtučnejšia v 19. to som mala 60kg. To som robila v Orion-ke čokoládovne, tak asi z čoho som pribrala. 🙂 Potom ešte v 30-tke som mala tiež cca 48 kg. Ináč sa pohybujem v rozmedzí 51-54 kg, pri výške 159 cm. Ale pri 47 som sa cítila fakt, že super. Pri 56 sa už cítim ako veľryba.
@anonym_autor Ja som to to uz raz pisala. V najkritickejsom obdobi - v puberte - som trpela atopickym ekzemom vsade po tele, aj na tvari, krku, ruky som nosila v zime v lete v dlhych rukavoch, aby nebolo vidiet, co je pod nimi. Hrozne ma to trapilo. Tym padom som ale neriesila postavu ani nic ine na vzhlade. Ekzem za par rokov ustupil a ja som sa citila velmi spokojna so svojim vyzorom 🙂 A to aj ked som mala nadvahu (nie obezitu), nikdy som nechcela na sebe nic menit, nikdy som sa nehanbila vyzliect.
@anonym_autor som. A je to tým, že cvičím a držím stravu 💪
Gratulujem, ja stale k tomu cviceniu hladam nejako motivaciu, ospravedlnujem si to nedostatkom casu a tym ci hentym, pritom cas by som aj nasla, ale... rozumiem velmi dobre, ze zo zdravotnych dovodov byt viac fit by na skodu nebolo... ale mam 49 kil, vyzeram fajn... ten krok k tomu vyzeram vyborne chyba 😂 Ale v mojom veku a piatich detoch to uz nie je az taka priorita...
Spokojna som bola kedysi na vyske, ked som.mala okolo 20 rokov a vahu cca 45 kg (vyska 152 cm) a potom po prvom dietati, 31 rokov som mala, o porode som pekne schudla na 50 kg. No a odvtedy som tak s nadvahou 10 kg a teraz aktualne mam dalsich 10 hore, zacala som cvicit. Ja si myslim, ze schudnutie ani nepomoze, treba svaly,nech je ta postava pevnejsia a lepsie to bude vyzerat, ked aj hned neschudnem 🫣.
Mam uz 42 rokov. A zacinam asi ist do menopauzy.
je veľmi vidieť kto necvičí a kto cvičí a je jedno či má nadváhu alebo nie. pretože držanie tela a tá energia pri pohybe tiež robí veľa, nie iba čisto postava ...
@anonym_autor Keď som bola mladá mohla som zožrať aj slona a ešte k tomu schudnúť bez cvičenia. Teraz je to už horšie. Mám aj štínu žľazu a teda chudne sa mi ťažšie ale viem že to pôjde presne ako to šlo po prvom pôrode. Mám cca 15-20kg nadváhu teda snažím sa stravou a cvičením toto upraviť. Je vidieť že sa mi telo spevňuje no váha zatiaľ stojí.
Som s tým relatívne ok ale mohlo by to byť lepšie, ak sa dostanem pod 80 budem šťastná ako blcha a dúfam a verím v to že budúci rok sa dostanem tam kam chcem.
Mne pave vcera jedna povedala, ze by som mal pribrat, Skoro som padol na zadok. Mam 186-8 cm a 88 kilo,
Ja moc spokojna nie som, som cely zivot prilis stihla, rada by som.mala aspon 5 kil viac, ale nejak sa mi nedari
Ja nie som spokojná so svojou postavou. Tehotenstvá mi urobili dosť veľkú diastazu, všetok tuk sa mi od malička držal na bruchu, ruky nohy chudé, brucho veľké, ako pavúk.. teraz mám to brucho širšie ako inokedy. kvôli diastaze nemôžem cvičiť klasické cvičenia na brucho, plus kojím, cítim, že nevládzem... Stále si hovorím, že raz začnem aktívne cvičiť (nie len občas ako teraz), a som zvedavá, kedy to "raz" bude. Potrebujem dať dolu 10 kg
Nijak zvlášť ale viem s tým žiť. Ale páčilo by sa mi mať o 15 kg menej? Samozrejme!
@anonym_autor Ja mám 5 kg nadváhu a ak mám byť úprimná, áno, trápi ma to a robím niečo so sebou…Pri mojej výške som vždy mala oblečenie veľkosť 34…(Zara, Pull&Bear)
@anonym_autor áno ,som aktuálne spokojnejšia ako pred tehotenstvom.Mám 150 cm a 41 kg.Cvicim 3x za týždeň a stravujem sa zdravo.Muž mi stále opakuje aká som krásna 🤭🫣
Nebola som spokojná,ale odkedy pozerám Naked reláciu tak som maximálne spokojná. Zdvihlo mi to sebavedomie.

Ano, ja som najviac spokojna