icon

Stravovanie

camil
26. aug 2018

Poradí niekto dobrú diétu a hlavne účinnú?🙂

lucka227
26. aug 2018

@camil svokra mala rozlisovaciu dietu 90 dnovu to schudla asi 20kg fakt super a Macingovu tiez dobre. Pri oboch treba kupit knihu

camil
autor
26. aug 2018

@lucka227 dakujem macingovu knihu mam 🙂

lucka227
26. aug 2018

@camil a co nechuti? 😂

haanovajana
26. aug 2018

Aj ja potrebujem dobru dietu.

doda818
26. aug 2018

Co tak zacat najskor detoxom tela kde sa odvodni, precosti a nastartuje metabolizmus? Zalezi kolko chcete zhodit, ja znovu nabieham na Clean 9 od Forever. 9dnovy detoxikacny program so skvelými ucinkami 😊 a hladam partaka

camil
autor
26. aug 2018

@lucka227 neskusala som este :D bojim sa toho co tam je popisane :D tie kombinacie

haanovajana
26. aug 2018

@doda818aj ja potrbujem schudnut 15 kg.

anve
26. aug 2018

@doda818 napis prosim ta viac o tom detoxe ako to funguje atd. Kolko to stoji...Po porode chcem na to nabehnut.😉

janalancome
27. aug 2018

@doda818 ...zdravim, o com ne ten Clean 9?

floriana_
27. aug 2018

Ach ženy, vy ešte stále veríte, že nejaká diéta vám pomôže?
Detox je zbytočný, nakoľko ľudské telo má "samočistiacu" schopnosť a dokáže sa správnou stravou regenerovať aj samo. Bohužial, za vytúženou postavou (nech už je u každého akákoľvek) sa na začiatku skýrva drina, vela driny. Pretože to znamená zmeniť svoj životný štýl. A verte, že výsledky budú dlhodobné, narozdiel od nejakých drblých diét, ktoré v živote nikomu dlhodobo nepomohli.
Naučte sa pravidelne hýbať - dá sa to aj pri deťoch, všetký vety typu "nemám čas", "nedá sa", sú len hlúpe výhovorky.
Treba piť vela tekutín, pravidelne a zdravo sa stravovať. Nepočítať kalórie, no miesto toho sa zameriavať na kúpu nutrične vyvážených potravín a jedlo si pripravovať z nich. Bodka. Nič viac za tým nie je.

lucka227
27. aug 2018

@camil no svokra zase zacina a vravi ze sa citi velmi dobre aj viac energie ma

juliet86
27. aug 2018

tiez si myslim ze dieta nepomoze. treba zmenot stravovacie navyky. vyradit sladke cukor biela muka vyprazane. zaradit vela ovocia zeleniny strukovin a pohybu. a prisposobit si to svojnu zivotnemu stylu a chuti. lebo darmo si niekto precita dietu ale nema rad polku potravin co odporucaju alebo su prrnho drahe alebo ich nevie pripravit alebo trvaju dlho. proste si spis na papier co rada jes. a vystavaj si to okolo toho. mne nasa zdrava strava chuti a aj zhrrsim sem tam. perfekcionistom napr pomaha ratat si kalorie. lajdaci ako ja to neznasaju. niektorym vyhovuje intuitivne jedenie niekomu fasting niekomu 5krat denne. niekto robi chybu ze nespi ci ma stres. skor odporucam nacitat si o teme a prisposobit sebe.

dandelion94
27. aug 2018

http://fitclan.sk/ odporúčam prečítať si zopár článkov

danina09
27. aug 2018

@juliet86 ako si napisala, je velmi potrebne pocuvat svoje telo, lebo to, co jednemu pomoze, to inemu nemusi, mne napriklad iste obdobie sedelo pocitanie kalorii, dnes ked si to predstavim, tak by som sa uz z toho zblaznila, ked ma clovek klud na jedlo, na jeho pripravu, tak aj tie kalorie si pozapisuje ako treba, ale ked nahanacky, tak to nejde, aspon ja som to prestala zvladat a teraz sa riadim tym, na co mam chut, samozrejme, ze pecivo som vyradila, to mi uz ani nechyba nejako a miesto peciva som zaradila kopu zeleniny

hawo
27. aug 2018

My nastavuje stravu nasledovne: https://imwell.sk/vyzivovy-plan

Či už chcete schudnúť, pribrať, zlepšiť trávenie, potom môcť so stravou pri ochoreniach... 😉
Ak vás to zaujalo, napíšte nám/mi aj na FB
https://www.facebook.com/imwell.sk/

uskrnica
27. aug 2018

Myslim, ze uz viac krat tu boli taketo temy a treba popozerat - mozno tam najdes ucinnu dietu aj ked moj nazor na diety je taky, ze ziadna nie je ucinna a je iba zdraviu skodliva!

dopepalacinka
27. aug 2018

Ahoj moja skusenost...cvicit...a vyhodit z jedalnicka pecivo...pit vela vody to je vsetko mne to pomohlo

stanka2612
27. aug 2018

"cica nezer"?😂 Sorac,musela som 😂

danielax212
30. aug 2018

hlavne prestat papat pecivo a sladkosti+pohyb😊

floriana_
31. aug 2018

Prečo prestať papat pečivo? Podla mna to je úplný základ. Skôr by som sa zamerala za celozrnne pečivo, najlepšie domáce kvaskove. A zakusky sa tiež môžu, samozrejme s mierou!! Raz za týždeň, ked si dáš veternik, nič sa nestane. Netreba sa obmedzovať, radšej sa viac hýbať, pravidelne. A papať zdravo. To o pečive sú len mýty, ktoré sa tu držia asi 10-15 rokov, kedy ženám v časopisoch nahukali, aby nejedli pečivo, zemiaky, cestoviny.. Ach, hovadiny. Nech mi nikto nehovorí, že sa nedá schudnúť, ked mam 4x do týždňa pohyb a papam rozumne (tj ranajky, obed, večera - pravidelne, v menších porciach; vela sezonneho ovocia a zeleniny; vela obilnín a strukovin. Menej mlieka a tučných syrov, menej masa, ktoré zaťažuje brutalne organizmus a uvidíte, že postava bude supis a na dlhodobo)

danielax212
1. sep 2018

no ved samozrejme,ze existuju rozne zdrave nahrady peciva (pohankove,spaldove,spominane celozrne),ale klasicke biele pecivo pri diete skor nie..

kaja153
14. sep 2018

Ahoj baby. Prosim vas nezacinajte s dietami, pokafrete si metabolizmus a detox preboha uz vobec nie. Treba zdravo papat a hybat sa. Ja takto fungujem uz roky. Ak by ste chceli nieco vediet kludne sa pytajte😊

hawo
17. sep 2018

Ja som zhodila 20 kg podla metabolickej diagnostiky a co je najdolezitejsie uz sa mi 3 roky nepohla vaha....hladovanie urcite nie...treba rozbehat metabolizmus a vyberat potraviny ktore ti sedia...ked cches napis spravu 🙂

nuska
19. sep 2018

Ak je to niekto z KE a okolia, resp. by bol ochotný dôjsť do Ke, tak 30.9. (nedeľa) o 10.00hod bude prednáška o stravovaní, chudnutí, .... bude tam lekár a fitnes tréner, poradia, odpovedia na otázky, ... vstup je zadarmo, len sa treba vopred nahlásiť, tak ak máte záujem napíšte mi svoje ID do správy 🙂