icon

Stravovanie podľa Mira Veselého

tamichloe
2. jan 2012

Ahojte dievčatá....skušali ste sa stravovať podľa Mira?Ake mate skusenosti??Dosť ma odrádza to váženie potravín a počitanie ....velmi sa poteším Vašim radam ....

zdraviezprirody
13. jan 2013

@tamichloe aj ja som dnes pila viac...pri čítani nových príspevkov v tejto téme som si dala vždy pohár čistej vody 😉

tilly
14. jan 2013

mne robia problem desiaty a olovranty... ranajkovala som slnecnicovy chlieb (taky ten hutny) s uhorkou a syrom (17%tuku), desiata banan, obed celozrnne spagety (z dm) s omackou (paradajky a cesnak, korenie, nic viac) no a teraz olovrantujem salatik so zalievkou z bieleho jogurtu, aj ked si myslim, ze je to skor na veceru... tak teraz neviem, co budem vecerat, ale uz som bola hladna... 😝

a so sportom mam teraz problem, na jar a jesen chodim so spravnou tepovkou min. 40min denne, ale teraz asi len posilka, ale to mi zaberie min. dve hodky, teraz si to nemozem dovolit... ale zas by som bola medzi ludmi trosku, uvazujem, ze si kupim ten stupienok z tchiba, tam by malo byt aj DVD s cviceniami, ja mam jednu obyvacku volnu s telkou a dvd, tam by som si mohla zacvicit...

tamichloe
autor
15. jan 2013

@tilly v podstate,nemam kedy ani ja cvičiť,ale v podkrovi na chodbe mam orbitrek......asi sa donutim,ked mala zaspi...no vtedy po nej upratujem.....umyvam riad, s nou sa tak tažko niečo robi,ani pisat sa mi tu neda teraz 😀 😀

tamichloe
autor
15. jan 2013

včera som moc nedodržala pitny režim,pol dne sme neboli doma.......

tamichloe
autor
15. jan 2013

pamatate si na kolačik z Mirovej stranky?včera som ho robila......bol chutny taky teplučky
1balenie vločiek ovsenych 400g
1male acidko (nemusite,no je to take navlhčene)
750G tvarohu(mala som 500g nizkotučny a 250g klasika)
baliček sušeneho ovocia(hrozienka,tie ja nemam rada,davam brusnice,no zabudla som kupit,tak som nakrajala slivky sušene z Vianoc)
zamiešam,necham postat chvilku,a roztlačim na plech vystlatý papierom a šup do vyhriatej rury na 180st.
Ked je hotovy posypem troškou vanil.c.,nemusite,ale poto tak rozvoniava,pokrajam na 12ks...ešte wom neratala hodnotu kj

tamichloe
autor
15. jan 2013

ja si davam jeden kusok tej dobrotky a male 250g acidko 😉 🙂

tilly
15. jan 2013

@tamichloe to vyzera fakt dobre, skusim, lebo ja som strasne na sladke a tvaroh mozem... ovsene vlocky mam doma

lemurko
15. jan 2013

@tilly ak mozem k tvojmu jedalnicku... Zmenila by som urcite banan na desiatu. Su to iba rychle sacharidy, nedoda ti to energiu a potom mas chute na sladke. Vhodnejsie na desiatu, je kombinovat aj s bielkovinami a k ovociu pridat aj nejaky ten pomaly sacharid ( ovsene vlocky, platok celozr eho chleba, knackebrot...) ako bielkovina jogurt, acidko, syr. Ja som zvykla na desiatu jest jogurt s ovocim a do toho nejake vlocky, ale samozrejme to nemusi vyhovovat kazdemu. Len samotne ovocie nie. Na obed ti tiez chyba bielkovina, kuracie maso, lahky syr, takto si to mala cisto sacharidove ako pri delenej strave. Olovrant potom ten salatik moze byt, ale prikusnut knackebrot. Ale uz nie tolko ako doobeda. Princip je k veceru menej sacharidov a viac bielkovin. Moj olovrnt byval cotttage so sunkou, tuniakoma zeleninou. Alebo nejake strukoviny, napriklad taka ta
Fazula ochutena v konzerve a k tomu tvrdy syr a zelenina. Inak tiez najvacsi problem je olovrant aj u mna. Ked uz vymyslim co zjest, tak ho zarucene nestihnem zjest vtedy kedy mam ☹.

tilly
15. jan 2013

@lemurko si poklad dakujem 😵 mozem ti este niekedy napisat moj jedalnicek, aby si sa mi k nemu vyjadrila? lebo nie uplne vzdy si viem rady... beriem si tvoje rady k srdcu, este raz dik 😵

lemurko
15. jan 2013

@tilly no jasne, zemozes. Ja som to mala fakt zmaknute, som ficala na tej stranke, aj tam na fore som mala temu a darilo sa. Teraz teoreticky viem, pamatam si, len je problem, ze to nie vzdy viem pri malom realizovat. A mozeme sa podporovat navzajom, mne to velmi pomoze. Ako som ti pisala s tym ovocim, tak sa mi tiez niekedy nechce chystat vsetko a tak si napriklad len vezmem von s malym jablko. Vzdy lepsie akonejest nic. Ja som predtym zo zaciatku aj vazila, potom uz som si zvykla a nemusela som. Teraz uz vazenie a pocitanie neriesim, nestiham.

lemurko
16. jan 2013

Tak ako? Nikto nepise? dari sa vam?

tilly
17. jan 2013

ja teraz uplne zle, vobec sa neviem dostat do toho... vcera cely den lietacky, dnes to iste... 😝

kristina39
17. jan 2013

no ja som zacala o 7.1. a do dnes som schudla 3.6kg...nevazim ale pozeram hodnoty... jem 5 krat denne no a na pitnom rezime sa tiez pracuje 🙂 hlavne vela zeleniny...tiez som sa bala ze to nezvladne lebo som lubila papat vsetko a vela ale dalo sa to upravit..

tilly
17. jan 2013

@kristina39 SUPER, gratulujem, len tak dalej 😵 😵 😵 😵 😵

katieg85
18. jan 2013

@mima1311 ,dobre si schudla,gratulujem.mne sa najviac podarilo 15 kg,konecne som nasla nekoho kto ma taky isty problem ako ja,doteraz som videla zeny ktore chcu zhodit le par kilecka,ja potrebujem zhodit 50 kg ta ze mam co robit.a tiez som sa rozhodla pre mira veseleho bo uz som zufala z tych vsetkych diet,tak si mislim ze asi to len pojde zo zmenou zivotneho stylu.teraz v poslednom tehotenstve som drzala jedalnicek mira veseleho ale vydrzala som len tyzden 3kg,ale v tehotenstve sa to nedalo vydrzat tak teraz chcem to skusit znova.drzala som teraz dukanovu dietu za 2 mesiace 10 kil ale na sviatky som to vzdala tak idem na mira.ides somnou do toho.

tilly
19. jan 2013

ahojte, dnes robili v retre (take male nakupne centrum) merania tukov a tak.. a mam uplne optimalne hodnoty, strasne sa tesim, chcem dat dole este takych 10cm z pasu, ale toto meranie, resp. jeho vysledky ma potesili a ubezpecili, ze som schudla spravne....

tilly
19. jan 2013

@lemurko hod pls nejaky denny jedalnicek, napr. co si ty dnes jedla... ja v podstate viem, co by som mala a co nie, ale neviem si nijak zostavit denny jedalnicek, potrebovala by som nejak nakopnut... diiiik 😵

lucka127
22. jan 2013

Tak zienky aj ja sa k vam pridavam dala soms a na tuto stravu dnes je tomu cca 2 den a hned 1 kilo dole 😀 po blbych sviatkoch som 2 pribrala:( 😠 ale ja makam momentalne 5x do tyzdna druhy den 90PX odporucam kuk foto za 3 mesiace nadherne telicka🙂 len jedine co mi robilo pri aktivnom chudnuti problem strava tak sa ucim zostavovat jedalnicek 😀 😀 tesim sa na vase vysledky a jasne ze aj na moje mam 167cm a 79,4 kg moj najvacsi problem boky a zadok + stehna 😖 ale pod cerke som dala na 65 kg z 86 tak hadam aj po tomto mojom tretom fesakovi mi to vyjde na 65 😉to mis taci🙂

lucka127
22. jan 2013

Chcem sa vas oyptat pre mna je casovo narocne varit popri 3 detoch a praci a cviceni i domacnosti heh🙂kazdy den takze mozem co ja viem 2-3 dni jest na obed to iste? rybky+zeleninka+zemiak? mate niektora skusenost?

tamichloe
autor
22. jan 2013

@lucka127 😵 aj mne uplne stači to dat na 65kg 😀

lucka127
22. jan 2013

@andrea999 kolko mas ak sa smiem opytat?

lucka127
22. jan 2013

@tamichloe kolko vazis? citam vsetko zaadom a uz sa stracam🙂

tamichloe
autor
22. jan 2013

@lucka127 ja si odoberam to čo varim,len meso bez omačky,prilohy ryžu 120g...a more zeleninky...no 2dni som mala behačky,takže sa nemožem do toho dostat,najlepšie ked som cely den doma,vtedy dodržim aj pitny režim

tamichloe
autor
22. jan 2013

@lucka127 ani sa nepýtaj....už som to pisala.........veeelakukni o stranu dozadu,hanbim sa 😝 😝 😔

lucka127
22. jan 2013

@katy2 jeeej aj ty si tu no super dakujem ti moc za linky uz druhy den som aj aj na nej:Ddufam ze celozivotne 😉

lucka127
22. jan 2013

@tamichloe zlatik nehambi sa ja som vazila uz aj rovnu 100ku pri druhom porode:( sla som z baba do baba pri prvom som nabrala okolo 31kg druhe 16 a Benjaminko 23:( po Selenke behani a cviceni som dala na 65 😉 neboj da sa to len ja som to posr s malo jedenim po 6 som uz nie a nabrala som na 69 a startovacia pri benovi bola 70,8..

tamichloe
autor
22. jan 2013

@lucka127 ved ja mam tolko ☹

lucka127
22. jan 2013

@tamichloe ale viesco je na tom super ze z vacsej vahy sa najrychlejsie chudne😉 len zacat je tazko 🙂 ale velmi ti drzim palceky aby si to zvladla 😵 aj cvicis ci len tuto stravu?

andrea999
22. jan 2013

@lucka127
@tamichloe pri poslednom tehu som bola aj ja takmer na stovke...teraz mám 88 a to už mám dole 3kg...že už 😀 ..
začala som tuším 14.januára,ale toto leto už chcem vyzerať normálne...rodila som v marci 2012,tak som sa vyhovarala
minulé leto,že som po porode,ale teraz mi to už nepomože, 20kg musí doleeeee...bože pomáhaj...alebo miro 😀 😀

lucka127
22. jan 2013

@andrea999 joj no som zvedava ake budeme cca za 2 mesiace🙂)