Strie - čo mi pomohlo a čo nepomohlo
Viem, že je tu toho dosť, ale väčšinu na prevenciu.Ale čo s nimi, keď už sú?Môžme sa podeliť o skúsenosti s produktami na tieto neduhy 😖
na strie pomaha len laser ,skuste kozmeticky salon ci tom tam nerobia
Ja mám strie na prsiach. Natieram si to argánovým olejom, ale či to bude mať efekt ťažko povedať, ešte je to krátka doba. 🙂 PS:verím na zázraky
Ženy, aj tak sme /ste krásne 🙂
Je medicinsky dokazane, za strie ti NIC neodstrani!!!!!!!!!!!! Reklama a kremy-to je iba biznis.
Odstrániť neodstráni to mi je jasné... Ja som počula chváli na contractubex, skúšali ste ho niektorá?
odstranit sa daju, ale predist nim, nie. je to jednoducho o elasticite pokozky. ja som sa nenatierala, pribrala som35 kg a nemam ani jednu
ja si natieram rastuce brusko kazdy den kokosovym olejom (100% bio) a nedam na neho dopustit, vyborne hydratuje, dobre sa vstrebava a nezapacha, navyse sa da vyuzit na kopec inych veci... pochybujem sice, ze sa nim da zbavit strii, ale urcite neublizi 🙂
ja som počas tehotenstiev používala krém na prevenciu proti striám (myslím, že to bol bonates, alebo tak niejak), kupovala som ho v lekárni a aj tak mám strie ☹ ale našťastie mi ich nejak extra nevidno, sú len malé ale za to na takmer celom brušku - ona to naozaj závisí aj od toho akú máme pokožku...
@stanulienkat Ja som pred 7 rokmi mala kopec strii na zadku - nahle som viac pribrala a vela sedela. Potom som pouzivala akesi zelene serum z lekarne a oni do jedinej zmizli. Netusim vsak, co to bolo za znacku, cosi drahsie a dokonca mam pocit, ze to bolo na celulitidu. Totiz som vtedy ani nevedela, co su strie, tak som kupila proti celu.. Takze tak, mozno sa moja pokozka sama pozbierala, tazko povedat.
@miilada tak to je škoda, že si nespomínaš 😒
no mne pomohla kombinacia olivovy olej a bepanthen krem proti striam, cvicenie a strava a geny 🙂) no neviem co viac ale striem nemam tak neviem asi kazdej nam nebude pomahat to iste ale typ by bol
a skusali ste niekto ten laser, ci to pomaha? alebo len zlepsi, ale neodstrani uplne?
Ahojte prosím Vás skúšal niekto používať na strie derma roller? http://www.dixo.sk/led-derma-roller/ podľa toho čo som písala tak by to malo pomôcť nie len na strie ale aj na jazvičky a vrásky.. čo vy na to?
je pravda ze prevencia je najlepsia ale napr. krem proti striam od Bepanthenu pomaha zmiernit aj tie ktore uz vznikli, treba vyskusat ja som s nim bola spokojna

na moje strie nepomoze ani bozia ruka, nie este daky kremik 😀