icon

Strie - čo mi pomohlo a čo nepomohlo

gabriela255
21. apr 2014

Viem, že je tu toho dosť, ale väčšinu na prevenciu.Ale čo s nimi, keď už sú?Môžme sa podeliť o skúsenosti s produktami na tieto neduhy 😖

puchic
21. apr 2014

na moje strie nepomoze ani bozia ruka, nie este daky kremik 😀

ellca123
21. apr 2014

na strie pomaha len laser ,skuste kozmeticky salon ci tom tam nerobia

biancarv
21. apr 2014

Ja mám strie na prsiach. Natieram si to argánovým olejom, ale či to bude mať efekt ťažko povedať, ešte je to krátka doba. 🙂 PS:verím na zázraky

blue_eyes
21. apr 2014

Ženy, aj tak sme /ste krásne 🙂

stanulienkat
21. apr 2014

Je medicinsky dokazane, za strie ti NIC neodstrani!!!!!!!!!!!! Reklama a kremy-to je iba biznis.

gabriela255
autor
21. apr 2014

Odstrániť neodstráni to mi je jasné... Ja som počula chváli na contractubex, skúšali ste ho niektorá?

yollanda
21. apr 2014

odstranit sa daju, ale predist nim, nie. je to jednoducho o elasticite pokozky. ja som sa nenatierala, pribrala som35 kg a nemam ani jednu

sissy27
21. apr 2014

@yollanda ako sa dajú odstrániť strie? lebo teda ani plastickí chirurgovia si s tým nevedia dať rady, tak zrejme si o krok vpred s nejakým zázrakom...

evkapen
21. apr 2014

ja si natieram rastuce brusko kazdy den kokosovym olejom (100% bio) a nedam na neho dopustit, vyborne hydratuje, dobre sa vstrebava a nezapacha, navyse sa da vyuzit na kopec inych veci... pochybujem sice, ze sa nim da zbavit strii, ale urcite neublizi 🙂

lulu369
21. apr 2014

ja som počas tehotenstiev používala krém na prevenciu proti striám (myslím, že to bol bonates, alebo tak niejak), kupovala som ho v lekárni a aj tak mám strie ☹ ale našťastie mi ich nejak extra nevidno, sú len malé ale za to na takmer celom brušku - ona to naozaj závisí aj od toho akú máme pokožku...

miilada
21. apr 2014

@stanulienkat Ja som pred 7 rokmi mala kopec strii na zadku - nahle som viac pribrala a vela sedela. Potom som pouzivala akesi zelene serum z lekarne a oni do jedinej zmizli. Netusim vsak, co to bolo za znacku, cosi drahsie a dokonca mam pocit, ze to bolo na celulitidu. Totiz som vtedy ani nevedela, co su strie, tak som kupila proti celu.. Takze tak, mozno sa moja pokozka sama pozbierala, tazko povedat.

gabriela255
autor
22. apr 2014

@miilada tak to je škoda, že si nespomínaš 😒

kacena1704
Autor odpoveď zmazal
lencika
25. jún 2014

no mne pomohla kombinacia olivovy olej a bepanthen krem proti striam, cvicenie a strava a geny 🙂) no neviem co viac ale striem nemam tak neviem asi kazdej nam nebude pomahat to iste ale typ by bol

valy
25. jún 2014

a skusali ste niekto ten laser, ci to pomaha? alebo len zlepsi, ale neodstrani uplne?

daduska132
16. júl 2014

Ahojte prosím Vás skúšal niekto používať na strie derma roller? http://www.dixo.sk/led-derma-roller/ podľa toho čo som písala tak by to malo pomôcť nie len na strie ale aj na jazvičky a vrásky.. čo vy na to?

milota164
3. mar 2016

je pravda ze prevencia je najlepsia ale napr. krem proti striam od Bepanthenu pomaha zmiernit aj tie ktore uz vznikli, treba vyskusat ja som s nim bola spokojna