Štvordňová diéta
Ahojte baby ktore sa snazite schudnut a pridate sa ku mne aby nam to islo lahsie a skusili by ste somnou od zajtra 4.dnovu dietu
no neviem či je to vhodný "typ" diéty....a tá stráta 4kg za 4 dni mi príjde nereálna 🙂
@ralka na 5.den,by som nestratila 4 kg,ale zabrany a hladovom amoku by som zjedla vsetko,co by nezjedlo mna.
@ralka
Túto hovadinu ani neskúšaj. Nie je to reálne.
@anatalia77 😀 😀 😀 😀 😀 Tak si ma rozosmiala.
určite je možné, že by si schudla aj 4 kilá.. ale bolo by to úplne zbytočné, lebo hneď, ako by si sa začala normálne stravovať, boli by naspäť 😝 a to by si sa vôbec nemusela ani prežierať.. ja som sa rozhodla tiež chudnúť, ale s rozumom:
do 12 hodiny poobede papám normálne všetko. po 12tej hodine už nejem cukor a múku.. a po 15tej nejem ani zemiaky a ryžu.. dá sa na to zvyknúť, je to zdravé, na večeru napríklad zeleninku, diétnu PORIADNU šunku, cotage..
káva nalačno, to je tak na žalúdočné vredy, ale navrhujem dodržiavať takúto "diétu" s tým, že zachováš časy a jedálniček zostavíš z nejakých normálnych jedál v menších porciách...keď telo dostáva stravu v pravidelných intervaloch naučí sa, že si nemusí robiť zásoby...výsledok síce neuvidíš za 4 dni, ale určite bude trvať dlhšie 😉
Čítam, čítam, nechápem. Výsledok tohto pôstu je taký, že narazím na jojo efekt. Ale s diétou to bohužiaľ nemá nič. Kde je pitný režim, kde je zelenina? Mlieko večer?
@ralka super, z 2dcl mlieka prvý deň - ak by som ich do seba náhodou dostala - by som grcala tak, že tie 4kg by som mala dole hneď druhý deň 😀 😀 😀 inak somarina čo sa len tak nevidí, akože kilečká, čo si si poctivo zbierala nejaký ten rôčik, pekne pomaličky ich priliepala kade tade, len tak po 4 dňoch zmiznú a za tých ďalších 14, ktoré sú honosne nazvané "pauzou" (v preklade poriadnesanažerlebozas4dninedostanešnič) sa nenalepia späť, hej? a preto, že to funguje, tak obezita je jeden z top zdravotných problémov ľudstva, hej? 😅
nechápem, kto takéto sprostosti vymýšľa a tiež nechápem, kto je schopný sa na to ešte aj namotať a veriť tomu....možno 13-14 ročné slečny....za 4 dni dolu 4 kg, no možno dva, ale z nich je jeden aj pol kg voda a pol kg tuk, po prejdení na normálnu stravu jojo ako delo.
😀 😀 😀 ... nemám slov......
ja som to skusila naozaj poctivo som to drzala a schudla som 3 kg a potom som pribrala iba pol kila 🙂
CHORÉ... je mi vás ľúto baby, že ani štipku zdravého rozumu nemáte..

1. a 3. deň
7.00 - šálka nesladenej kávy
9.00 - 2 plátky tvrdého syra, pomaranč
11.00 - 1 vajce natvrdo
13.00 - 10 dkg mäsa alebo salámy
15.00 - šálka nesladenej kávy
17.00 - 1 vajce natvrdo, pomaranč
19.00 - 2 dcl mlieka
2. a 4. deň
7.00 - pohár nesladeného čaju
9.00 - 2 vajcia natvrdo
11.00 - 1 pomaranč
13.00 - 10 dkg mäsa alebo salámy
15.00 - 10 dkg zeleniny
17.00 - 10 dkg tvrdého syra
19.00 - 2 dcl mlieka
5. deň - strata 4 kg !!! Prestávka 14 dní.