icon

Sú tabletky na chudnutie ChilliBurner účinné?

ivulik2
22. nov 2010

tento rok vyšla novinka na chudnutie prírodný produkt z chilli papričiek vola sa to CHILLIBURNER ma niekto s tým skusenosti alebo počul niekto o tom niečo? prosim dajte info. dík

monci8888
17. jún 2013

zeny, kedy konecne pochopite, ze ZIADNE zazracne tabletky neexistuju... 😖 minimalne vam to poskodi metabolizmus, maximalne ich tak prestanete brat a priberiete naspat a este horsie... ano,kvalitny fat burner PRED CVICENIM pomoze, ale sam neucinkuje ziadny preparat ... jedine STRAVA + TRENING + SPANOK.... a rozhodne nie nejake sialene diety typu zerem cele dni len vajcia/melon/cokolvek 😀 nechapem, ako niekto moze vyhadzovat XY eur za taketo kraviny ako je chilliburner..radsej si kup permanentku do fitka a stravuj sa ako clovek... 😉

natila79
19. jún 2013

Ahoj 120 tabliet za 22 Eur ale neviem odkial si ??? poslala by som ti to na dobierku.
Pekny den 😉

natila79
19. jún 2013

@eli133 Predala by som ti 120 tabliet za 22 Eur aj z postovnym.
Pekny den 😉

mirus_123
21. jún 2013

Ahojte 🙂 ,

nemáte niektorá záujem kúpiť chilliburner? Ja som si ho kúpila a zistila som že ho nemôžem brať lebo sa liečim na stitnu zlazu. 😒 chyba s neho len jedna pilulka. 45+14ks. Určite za vyhodnú cenu.

Mirka

zuuzi
24. jún 2013

@mirus_123 Mirka, preco sa nemoze brat pri stitnej zlaze? Mne ho moja endokrinologicka dokonca odporucala 😲

franka83
24. jún 2013

ja som vyskusala uz hadam vsetky tabletky na chudnutie a nic nazaberalo alebo nastal jojo efekt..teraz som zacala pravidelne jest,chodim pravidelne 3x tyzdenne cvicit po 1,5h a kila idu zdravo dole za mesiac som schudla 5kg..ziadne tabletky nezaberaju,jedine zmena stravy a hlavne vela pohybu

mirus_123
24. jún 2013

Naozaj? Ja som sa dočítala že neodporúčajú ich užívať pri problémoch ktoré súvisia so stítnou žľazou vraj môžu ešte viac kolísať hormóny. Ale potom som sa pýtala v lekárni tak vraj sa môžu užívať ale len každý druhý deň.

mirus_123
24. jún 2013

@zuuzi Naozaj? Ja som sa dočítala že neodporúčajú ich užívať pri problémoch ktoré súvisia so stítnou žľazou vraj môžu ešte viac kolísať hormóny. Ale potom som sa pýtala v lekárni tak vraj sa môžu užívať ale len každý druhý deň.

martina888
24. jún 2013

@cifruska20 ahoj ja som mala tiez 85 kg vyska 172cm kupila som si ich a neschudla som ani deko nic absolutne a to som zacala aj menej jest aby to malo lepsi efekt a nic nakoniec som sa zacala lepsie stravovať nejem sladke pijem vela vody jem aj vecer o desiatej to je jedno len jest 5 krat denne a snazit sa nejest sladke ani vyprazane a od januara mam dole 11 kg ale tabletky urcite nepomahaju ja som to vysadila zbytocne vyhodené peniaze

zuuzi
25. jún 2013

@mirus_123 tak som volala dr a vraj to zalezi od toho aky problem so stitnou zlazou je... ak nepracuje vobec, mozu sa uzivat. Ak pracuje velmi, tak vtedy by sa brat nemali. takze asi tak 😉

mirus_123
25. jún 2013

@zuuzi Aha no ja som mala len malé odchýlky trošku vyššie hodnoty a teraz beriem Euthyrox25 najmenšie a už rok mi pracuje ako má tak hádam to môžem užívať aj ja 🙂 ale chilliburner beriem každý druhý deň.

mirus_123
25. jún 2013

@zuuzi A ty máš aký problém že ti ho dovolili užívať? 🙂

zuuzi
26. jún 2013

@mirus_123 mne stitna zlaza nepracuje vobec, tak ju vraj treba trochu "rozhybat" 🙂

mirus_123
27. jún 2013

@zuuzi 🙂 jáj aha no mne pracuje teraz ok len občas slabšie výkyvy myslíš teda že keď teraz beriem lieky na stitnu a vysledky su ok že môžem brat ten chilliburner každy druhy den?

blondy12
27. jún 2013

@natila79 ahoj este mas ten chili burner?

zuuzi
27. jún 2013

@mirus_123 nie som lekar, ale podla toho co pises, tak si v podstate ok... takze by si asi mohla. Ved skus a uvidis ako sa budes citit 😉

mirus_123
27. jún 2013

@zuuzi Ja ich beriem ten každý druhý deň a necítim sa nejako zle 🙂

natila79
27. jún 2013

Ahoj ja mam doma Lipoxal a nie chili burner ...mam 120 tabliet za 22 Eur. Pekny den 🙂

ligova
20. júl 2013

Ahojte mam doma chilliburner a nemôžem ho brať, balenie obsahuje 59 tabliet, nemá niekto zaujem?

maria3155
Autor odpoveď zmazal
charluc
27. aug 2013

ahojte ! 🙂 ja som pri prvom tehotenstve pribrala 34 kil ☹ a do roka som bola na svojej vahe 70 kg necvicila som ,ale pila som caj z lekarne presne podla planu ako sa ma a do roka som bola o.k. 🙂

lukaskam
27. aug 2013

@charluc ahoj a aký čaj si pila?

charluc
27. aug 2013

ahoj lukaskam vola sa Hanasaki na chudnutie ,ale musis ho pit tak ako sa ma lebo inak to nebude fungovat ! 🙂 pije sa rano ,na obed a vecer a to si zalejes 4 pohare po 2 dcl cize 8 dcl rano,obed ,vecer a kazdy den,teply nie studeny !aj ked niekam ides si ho zobrat to ti detoxikuje organizmus aj chdnes ,ale cikat chodis ako na beziacom pase 😀 ,a fakt funguje !...teda aspon u mna 😀

charluc
27. aug 2013

ahoj lukaskam vola sa Hanasaki na chudnutie ,ale musis ho pit tak ako sa ma lebo inak to nebude fungovat ! 🙂 pije sa rano ,na obed a vecer a to si zalejes 4 pohare po 2 dcl cize 8 dcl rano,obed ,vecer a kazdy den,teply nie studeny !aj ked niekam ides si ho zobrat to ti detoxikuje organizmus aj chdnes ,ale cikat chodis ako na beziacom pase 😀 ,a fakt funguje !...teda aspon u mna 😀
@lukaskam

deli17
1. okt 2013

djjdd

mirip
14. okt 2013

ahojte ktoré beriete na chudnutie lipoxal, mne ostalo 40 tabletie ak chcete ozvite sa

maros313
Odpoveď bola odstránená
vevericka1122
Odpoveď bola odstránená
nika_bi
27. nov 2013

ahojte, aj ja som uzivala chilliburner a mne to zas pomohlo, zastavilo mi to hlavne tie moje večné chute na sladke a nieco vyjedat, na co mi dovtedy nic ine nezabralo. Schudla som par kil bez nejakej vacsej namahy a som spokojna 🙂

vanecka
28. nov 2013

@janka2412 neschudnete nic zbytocne vyhodene peniaze