Sú tabletky na chudnutie ChilliBurner účinné?
tento rok vyšla novinka na chudnutie prírodný produkt z chilli papričiek vola sa to CHILLIBURNER ma niekto s tým skusenosti alebo počul niekto o tom niečo? prosim dajte info. dík
Ahoj 120 tabliet za 22 Eur ale neviem odkial si ??? poslala by som ti to na dobierku.
Pekny den 😉
Ahojte 🙂 ,
nemáte niektorá záujem kúpiť chilliburner? Ja som si ho kúpila a zistila som že ho nemôžem brať lebo sa liečim na stitnu zlazu. 😒 chyba s neho len jedna pilulka. 45+14ks. Určite za vyhodnú cenu.
Mirka
ja som vyskusala uz hadam vsetky tabletky na chudnutie a nic nazaberalo alebo nastal jojo efekt..teraz som zacala pravidelne jest,chodim pravidelne 3x tyzdenne cvicit po 1,5h a kila idu zdravo dole za mesiac som schudla 5kg..ziadne tabletky nezaberaju,jedine zmena stravy a hlavne vela pohybu
Naozaj? Ja som sa dočítala že neodporúčajú ich užívať pri problémoch ktoré súvisia so stítnou žľazou vraj môžu ešte viac kolísať hormóny. Ale potom som sa pýtala v lekárni tak vraj sa môžu užívať ale len každý druhý deň.
@cifruska20 ahoj ja som mala tiez 85 kg vyska 172cm kupila som si ich a neschudla som ani deko nic absolutne a to som zacala aj menej jest aby to malo lepsi efekt a nic nakoniec som sa zacala lepsie stravovať nejem sladke pijem vela vody jem aj vecer o desiatej to je jedno len jest 5 krat denne a snazit sa nejest sladke ani vyprazane a od januara mam dole 11 kg ale tabletky urcite nepomahaju ja som to vysadila zbytocne vyhodené peniaze
Ahoj ja mam doma Lipoxal a nie chili burner ...mam 120 tabliet za 22 Eur. Pekny den 🙂
Ahojte mam doma chilliburner a nemôžem ho brať, balenie obsahuje 59 tabliet, nemá niekto zaujem?
ahojte ! 🙂 ja som pri prvom tehotenstve pribrala 34 kil ☹ a do roka som bola na svojej vahe 70 kg necvicila som ,ale pila som caj z lekarne presne podla planu ako sa ma a do roka som bola o.k. 🙂
ahoj lukaskam vola sa Hanasaki na chudnutie ,ale musis ho pit tak ako sa ma lebo inak to nebude fungovat ! 🙂 pije sa rano ,na obed a vecer a to si zalejes 4 pohare po 2 dcl cize 8 dcl rano,obed ,vecer a kazdy den,teply nie studeny !aj ked niekam ides si ho zobrat to ti detoxikuje organizmus aj chdnes ,ale cikat chodis ako na beziacom pase 😀 ,a fakt funguje !...teda aspon u mna 😀
ahoj lukaskam vola sa Hanasaki na chudnutie ,ale musis ho pit tak ako sa ma lebo inak to nebude fungovat ! 🙂 pije sa rano ,na obed a vecer a to si zalejes 4 pohare po 2 dcl cize 8 dcl rano,obed ,vecer a kazdy den,teply nie studeny !aj ked niekam ides si ho zobrat to ti detoxikuje organizmus aj chdnes ,ale cikat chodis ako na beziacom pase 😀 ,a fakt funguje !...teda aspon u mna 😀
@lukaskam
djjdd
ahojte ktoré beriete na chudnutie lipoxal, mne ostalo 40 tabletie ak chcete ozvite sa
ahojte, aj ja som uzivala chilliburner a mne to zas pomohlo, zastavilo mi to hlavne tie moje večné chute na sladke a nieco vyjedat, na co mi dovtedy nic ine nezabralo. Schudla som par kil bez nejakej vacsej namahy a som spokojna 🙂

zeny, kedy konecne pochopite, ze ZIADNE zazracne tabletky neexistuju... 😖 minimalne vam to poskodi metabolizmus, maximalne ich tak prestanete brat a priberiete naspat a este horsie... ano,kvalitny fat burner PRED CVICENIM pomoze, ale sam neucinkuje ziadny preparat ... jedine STRAVA + TRENING + SPANOK.... a rozhodne nie nejake sialene diety typu zerem cele dni len vajcia/melon/cokolvek 😀 nechapem, ako niekto moze vyhadzovat XY eur za taketo kraviny ako je chilliburner..radsej si kup permanentku do fitka a stravuj sa ako clovek... 😉