icon

Svet zdravia - skúsenosti

henrietta77
11. sep 2013

Máte niekto skúsenosti s chudnutím pomocou svet zdravia?

Strana
z4
starkarenca
15. aug 2018

No zmenila som spôsob stravovania a moje cvičenie je stacionárny bicykel a nakoľko mám psíka tak som si predĺžila trasy vencenia a chodím iba na prechádzky stačí pohyb cca 10 000 krokov denne ale dá sa

zirafienka
15. aug 2018

@starkarenca: No zmenila som spôsob stravovania... atď. .......... No a prečo ja mám pocit, @starkarenca, že sa tu snažíš robiť len reklamu, pretože viem a mám informácii za posledné obdobie v spominanom zariadení nikto takýto rekord nedosiahol. Ak sa mýlim, písala som ti IP, skúsme to prekonzultovať.

tinynka
Autor odpoveď zmazal
czorky
27. feb 2019

@marb...... Zdravim, mozem sa prosim spytat podla ajej stranky sa vam podarilo tak pekne zhodit? Dakujem krasne 😘

marb
4. mar 2019

@czorky ja neviem ci sem mozem dat presny odkaz na stranku, aby to nebolo proti pravidlam... Ten profil ma zalozeny jedna pani, kde je skupinka dalsich zien, ktore si vzajomne pomahaju, podporuju sa a radia si co a v akom mnozstve papat a cvicit. Pripadne mi napis mail: maja.benova@centrum.sk ;)

zirafienka
4. mar 2019

však hoď odkaz na stránku. Neviem, prečo by malo byť niečo porušené. Veď ak sa to týka tejto problematiky, myslím, že to mnohým pomôže.

marb
6. mar 2019

Kocky, tak dufam ze vas to presmeruje na tu stranku spravne ;)
https://www.facebook.com/groups/458047644390978/

czorky
12. mar 2019

@marb dakujem moc..idem pozriet 😘

Strana
z4