Tabletky na chudnutie Caralluma
Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?
@lulucertik uvidime po takom tyzdni ale dnes som si po obede dobre zdriemla. u mna bez kavy to asi nepojde
čaute baby ja by som sa len chcela opitat že kolko tabletiek beriete denne od callarumi
babenky nezabudnite piť veľa tekutín vodička vodička vodička , aby ste neboli dehydrované a aby sa vám hlávky netočili a nebolo zle
držím všetkým palčeky 😵
@sasurin ahoj rada by som to vyskusala aj ja,moj email pre Helenku j.janko42@gmail.com dakujem 🙂
Žienky poviem Vám par veci na tie tabletky..Dopočula som sa o nich cez bývalu spolužiacku. pomocou tabletiek chudla celá rodina..Schudli krásne ..Videla som naživo.. Bola som rozhodnutá si objednat tabletky avšak po týchto prispevkochc tu som sa riadne vydesila..Co ak budem mať aj ja vedlajšie účinky..Nakoniec som sa rozhodla a objednala som si tabletky..už týžden ich mám na poličke a bojím sa zobrat čo i len jednu..V piatok som zasla za svojim lekárom.Pozrel sa na tie tabletky a povedal mi že by mi nemali vobec uskodit.a ak budem niečo vedlajsie cítit mám jednoducho brat len jednu denne a nepiť v žiadnom prípade kávu ani energetáky..verte mi že v mojom prípade je to ťažke kedže robím nocne. no a tak som sa rozhodla.. Začínam od pondelka a každý týžden tu budete mat všetky detaili či sa mi darí zhadzovať kilečka..Držte palce....
@jinling neboj vyskusaj a uvidis na sebe.mne napriklad nic ten kofein nerobi praveze vcera som si po obede musela s malou zdriemnut.A ak ide o bolest hlavy tak ma bolela aj pri inych dietach ked som sa normalne nenajedla alebo nepila vodu.Drzala som napriklad mliecnu dietu a tam som este len vstala a uz ma bolela hlava pretoze moj organizmus nedokazal fungovat tri hodky o dvoch malych paradajkach a potom tri hodky o nizkotucnom jogurte a ani 3l vody nepomahalo takze som to vydrzala asi 7 dni a dost. a teraz je to v pohode zoberiem tabletu a o 20 minut sa normalne naranajkujem.Skusala som si dat len po tablete troska cerealii ale hned ma bolela hlava takze som si dala rozok a bolo to ok.A tak aj obed.Ale vecer nejem uvidim ako to bude ked prejde tyzden ci som nieco schudla,pretoze mam pocit ze mne tam zabudli dat ten kofein. 🙂
No ja mozem povedat ze po 4 dni mam menej 3cm v pase 2cm boky a 2cm stehna jupiiii 🙂 ale verte mi ze len brat tabletky a nic viac preto neurobit je poriadna hlupost!!!! treba zacat zdravo zit. Ziadne biele pecivo, cestoviny, zemiaky, rezne, ...... kto si mysli ze zacne brat tabletky a jedalnicek nezmeni tak kila nepojdu dole. A je blbost sa vyhovarat ,,ved tie tebletky nefunguju"!!!!! Oni len pomahaju spalovat tuky. Obsahuju:
Garcinia Cambogia extrakt reguluje hladinu cukru v krvi
Extrakt z guarany garantuje zvýšenie energie organizmu
L-Karitín podporuje odbúravanie tuku
Chróm urýchľuje metabolizmus
Caralluma, ktorá obsahuje najväčší počet antioxidantov.
Takze sa urcite netreba spoliehat na to ze zoberiem tabletku a dam si o 20min 3rozky!
@lubkaj38 dobré napísané nastačí len tabletky to máš pravdu , zmeniť i jedálniček 😵
pozitívne myslenie a držím všetkým palčeky 😵
Ahojte chcem sa spytat ci niektora z vas nechce predat carallumu?.Chcela by som si ich kupit cez net ale bojim sa ze mi pride zle balenie. Ak ano dajte vediet mysiacik666@centrum.sk
@boza571467 ahoj chcem sa spytat ci si aj cvicila alebo si sa obmedzovala s jedlom. dik
@kukuc2 toto hovori ak moaska co to berie, ze jej tam asi chyba ten kofien, nakolko ona tiez kavickuje, teraz ked berie tablety prestala, ale stale by len "chrapala" 😀, ziadne busenie srdca, ziadne tocaky ani nic podobne... ale zase dava si ich 4.den no zatial neuvidela ziadne zmeny (samozrejme neviem ako sa stravuje), tak ked budem vediet nove info, alebo vidiet live ako sa mi straca pred ocami, dam vam vediet 😉
@sasurin ahoj posielam mail pre helenku chcela by som o tomto produkte vediet viac veronka19@centrum.sk
objednala som si tiež tabletky caralluma prišly mi minuly tyžden v stredu a bala som sa ich začat brat ked som čitala tie komentare že su vedlajšie učinky ale nakoniec som sa odhodlala a dnes som si dala prvu tabletku.Zobrala som ju o 10:00 a zatial necytim že by mi bolo špatne len cytim ako keby som vipila kavu trošku silneišiu ako zvičajne pijem ale inak je to v pohode len treba dodržiavat pitny režim zacat sa stravovat lepšie a trošku cvičit 😀 😀
@mia666 nie nic som nerobila mam sa dobre a pomenej to ide dolu ako zo zaciatku pa 🙂
@falbalalala
Ahoj prosím ťa zabrali ti tie tabletky lebo uvažujem že si ich aj ja objednám 🙂 tak napíš dik 🙂
tak teda som si ich objednala, len sa chcem spytat co by mal ten balik obsahovat.a myslite ze kurier mi dovoli to otvorit a popripade vratit,asi nie co?
ahoj sasurin...aký maš ale mail?a to čo tu pišeš sa tyka akože týchto tabliet o ktorých je reč?teda o Carallume?teda pomaha to?napíšeš mi?moj mail angeles2000@azet.sk...som zvedata ako si teda schudla diki pa pa
@sasurin ahoj tak som zvedava čo mi poradite budem naozaj rada...ale už mam tieto tablety- caralluma objednane..jednajú sa teito rady ohľadom niečoho lacnejšieho ?moj mail: angeles2000@azet.sk...dug´fam teda že sa mi čoskoro ozvete a poradite mi lebo moj ciel je schudnut dobrých 12kg....dakujem a budem teda čakat na vašu radu...pa pa
@laura2912 ja by som mala záujem o zdravší spôsob chudnutia poprosím na monka21@centrum.sk, díky
neviem ako to je s kilami ale citim sa urcite lepsie ...... nejem uz po veceroch .... nepijhem vobec kavu ....a ani som nepila zacala som strasne pit vela vody bud cistej alebo s citronom zjem menej tak uvidime 🙂
No baby prva tabletka dnes o 12 na obed.cez den v pohode.pila som vela vody a nemala som chut ani na sladke a to predomnou na stole bola cokolada a ja som odolala.teraz je stvrt na jednu v noci a ja lezim v posteli pozeram do stropu a v brusku mi vyhravaju doslova operu.Hlad... uf uz len vydrzat do rana a pokusit sa zaspat.🙂 inak busenie srdca len chvilkove cez den a kusok pred chvilkou.a mozno ze uz mam paranoju zo vsetkych tych prispevkov....tak dalsie postrehy uz poobede.zatial pa

@mgrmodra ešte mi to neprišlo objednávala som ich len vo štvrtok,ked mi prídu tak napíšem,platila som to vopred z účtu tak dúfam že to príde,mal by to byť produkt z lekárne tak dúfam že to bude v poriadku a obsahuje to tiež tu carallumu....takuvidím... 🙂