Tabletky na chudnutie Caralluma
Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?
@stania81 Mám, len si to kúp, neobanuješ.Ja to užívam čerstvo iba 5-ty deň a ide to dole až až.
@djgatta na Herbalife sa vykašli, lebo to na trhu fičí už minimálne 20 rokov, len aby niekto zarobil a viem, že čo to brali iné baby, boli z toho total sklamané. Kúp si toto a ozaj nebudeš ľutovať. ja z toho idem kilami dole.A pritom to mám doma iba piaty deň.
@saxana12
vôbec mi z toho nie je zle, cítim sa ok a kilá idú dole. A ani ja kávu nepijem, iba tak ako tak , raz za týždeň a niekedy vôbec.
sasurin moj mail je symonka.b@gmail. com, rada by som sa porozprávala s Helenkou 🙂
prosím vás kolko tabletiek je v jednom balení? a na akú dobu užívania vystačí to jedno balenie? ďakujem 🙂
@sasurin ahoj zdravim ta 🙂... mozem vas poprosit o kontakt na Helenku 🙂.., dakujem velmi pekne Kristina kristinka.tt@zoznam.sk
@barborkac zatial to nieje az take sialene chudnutie ale asi to zavisi aj od nadvahy .napisem po tyzdni kolko zislo dole t.j. sobotu.ale ziadnue nadmerne nechutenstvo sa u mna neprejavilo a ani bolesti hlavy uz nemam a spim ako babatko.dokonca co som vysadila kavu tak som poobede unavena.vcera to sice s tou unavou nebolo az take zle a dalo sa to aj bez kavy takze uvidime.
@cykloandea ozaj a citis nadmernu aktivitu a nespavost?
no tak to musis vydrzat.a dnes je to 4 den.neskor pohladam obalku v ktorej prisli a pozriem ci t.c. tam nieje
@kukuc2 teda fakt som viac aktívnejšia, a čo sa týka nespavosti, čo ja viem, no túto noc som nespala ale myslím si, že to nie je tým. Teší ma, že nemám chute na sladkosti a ťažké jedlá
ja som aktívnejšia ale neskutočne mi rýchlo trávi..ráno o osmej som si dala tabletku zjedla som rožok so salámou a už teraz mi škrka v brušku 🙂)) ja neviem ale aby som nemala na konci o 100 kíl viac :DDD a čokoládu už nemožem ani cítiť paráda 🙂 nočná aktivita je super využijem to na nočnej...
@cykloandea ten Herbalife tiež neodporúčam.. Máš pravdu stojí to drahe prachy a stojí to za h...! Moja susedka mala okolo 75 kil.,chcela schudnut len 5 až 8 kil tak si kúpila ten prášok čo si miešala do koktejlu s mliekom.. Schudla to áno ale teraz pol roka po užívani tých prípravkov ma dvakrát tolko ako na začiatku a to pravidelne cviči :DD. nechcem byť škodoradostná ale od začiatku som jej vravela že to bude somarina. skoda korun
@katkaaa22 Tiež som si myslela že niečo take neexistuje ale vidieť naživo ženu ktorá mala pred pár mesiacmi skoro 200 kíl a po carallume má 86 tak človeku ide sánka dolu.. Samozrejme zdravé stravovanie nadovšetko vidím čo to robí s mojou sestrou a maminou..tie tak fungujú už rok a mi sa s tatinom popri nich len vezieme lebo ked varia tak samozrejme pre všetkých 🙂 a maju krásne postavy, samozrejme tri krát do týždna si to v posilke vydrú... Ono niečo na tom jednoducho je... Zázrak to predsa byť nemôže, tomu neverím..
Zdravim Vas dievcata, neda mi aby som Vam nenapisala svoje skusenosti s vecnym bojom so svojou vahou...drzim rozne diety prakticky cely zivot /od 15. rokov ked som sa nabalila v puberte/.
Brutalne som schudla, ked som mala 22 rokov - za 14 dni, 10kg dolu /Atkinsonova dieta a este mnou riadne upravena/. Dva tyzdne som jedla len maso, vajicka a kazdy den vitamin Spofavit a kazdy vecer som urobila 100 brusakov. Bolo to mesiac pred svadbou Okrem kolisajuceho cyklu som po diete nemala ziadne vedlajsie ucinky.
Bola som fakt krasna nevesta-vo svadobny den som vazila pri 165cm 50kg. Tato dieta vsak uz teraz/mam 47r./
uz takto nefunguje, po 5. kg dolu sa rucicka na vahe zastavi a uz ani za svet nejde dolu. A teraz POZOR! neexperimentujte s liekom Adipex Retard! Je uz momentalne na zozname zakazanych lieciv. Bol na lekarsky predpis a znama lekarka mi ho predpisala. Mala som tolko energie, ze som nevedela co so sebou, ani pomyslenie na jedlo...absolutnu stratu chuti do jedla, ale....po troch dnoch uzivania som tri noci prebdela, fakt som o druhej rano cistila sporak. Kedze som aj v praci mala kolegov lekarov, jednemu som sa "pochvalila". Neskutocne ma zjazdil a povedal, ze tie tabletky su cesta do pekla v lepsom pripade skoncim na psychiatrii /su vhodne pri morbidnej obezite a pod prisnym dohladom lekara!!!
Pred rokom som vazila 75kg a do cesty mi prisla Cambridge dieta /pod odbornym dohladom som za rovny mesiac schudla 12kg/, nepribrala som od vtedy ani deko /snazim sa obmedzovat sacharidy a sladkosti/ a som spokojna. Dieta ma stala 9 €/1den, ale investicia stala za to! Uz po tejto diete schudla svagrina /15kg/ aj brat /15kg/. Takze rozhodne funguje. Je to pre ludi, ktori nie su velki kamarati so sportom.
Takze asi tolko z mojich skusenosti.
tak od tej Helenky si dam rada poradit aj ja dakujem
No dievčatá moje peknučké, tak tabletky už beriem druhý týždeň, ale len 1 ráno, keďže nechcem príliš rýchlo a veľa schudnúť 🙂 schudla som 1,5 kg, no v páse približne nejakých 7 cm, čo ma úplne potešilo a dosť som sa tomu aj čudovala 🙂 cítim sa oveľa lepšie, aktívnejšie.. predtým som mala strašnú slabosť na čokoládu, teraz na ňu môžem pozerať celý deň a jednoducho si nedám 🙂 okrem toho každý deň cvičím, jednoducho bez toho to nejde 🙂 Takže určite ak chcete schudnúť, tak je veľmi dôležité mať pohyb, pohyb, pohyb !!!! piť samozrejme veľa ČISTEJ a NESLADENEJ vody, samozrejme zrieknuť sa sladkého 🙂 a však keď si raz do týždňa dáte kúsok čokolády, tak určite vám to nezaškodí 🙂 som zatiaľ veľmi spokojná, vedľajšie účinky chvalabohu nemám, takže ešte aspoň 5 kilečka dole a hop sa do plaviek :D
ahoj, mohli by ste mi dať kontakt na Helenku
@tutinka11 Plne súhlasím a gratulujem 🙂 . Baby ak nemáte čas, či už kvôli deťom alebo práci na ten pohyb, fakt Vám postačí ak si nájdete aspoň 5 minút denne na nejaké tie brušáčiky stačí pár 🙂 telo si zvykne že bude v pohybe. Na internete máte kopu videí, odporúčam videá o Pilatese je to čisto iba na posilňovanie a spevnenie svalov, je to drina ale 4 minútky videa vás nezabije 🙂. Držím Vám všetkým palce! 🙂
sasurin jedna sa o vyrobky x .....r????
Zdravím vás všetkých,dnes som tu prvý krát.Zaujali ma tablety caralluma a chcela by som si ich objednať. Mohli by ste mi niekto poradiť kde a ako? Ďakujem.
@espritface ahoj...a co je to prosim ta za dietu? ja som po porode,teraz maM 85KG 😅 a musim dat dole aspon tych 15 😝
@janica33 caramula od stranky www.topcaralluma.com/sk2/
...ahojte..nech čítam ako čítam...veru neverím či je niečo zaručené...poprosím teda aj ja ten mail na pani "zázračnú" Helenku...vyskúšame a uvidíme...ďakujem dasa.cupova@centrum.sk 😝

Ahojte, ja som si tento prípravok kúpila, prišiel mi v piatok a hneď ako som prišla domov, hneď som si dala prvú tabletku. 🙂 Dnes to bude piaty deň a môžem potvrdiť, že to ozaj funguje.Nielen, že sa cítim lepšie, ale aj to na sebe cítim, že mám menšie " slaninky" . Ja som už všeličo skúšala v minulosti napr. Alli alebo tie chilli papričky a nič. 😖
A pri tom všetkom som navštevovala fitko alebo zumbu, no je pravda,že to bolo nepravidelne. Teraz od toho piatku som nebola nikde a ide to dolu,myslím kilečká. 😉