icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

monculik5
29. máj 2012

Ahojte chcela by som sa spytat či je tu niektora čo už dobrala tabletky Caralluma že či vaha zostala dolu aj po dobrati tabliet alebo kilečka naskočili spet Dakujem 😉

akida73
30. máj 2012

@
sasurin ahoj.chcem vedieť viac.tiež som naletela a mám vážny záujem

akida73
30. máj 2012

sasurin prosím ťa odpíš mi,akida73

katka122
30. máj 2012

@katkaaa22 ahoj katka mam záujem o zdravú výživu mam nadvahu a to len 21 rokou som stoho nestastna neviem ci mam skúsiť tie tablety caralluma ale poznas lepsiu metodu....moj mail je skalska.katarina@gmail.com
budem čakať na tvoje rady

espritface
30. máj 2012

@lucia084
Dieta sa vola Cambridge diet a cely mesiac som 3x denne pila koktejl /koktejly su bud sladke alebo slane, ako kremova polievka/, chutovo su fajn, prasok sa riedi vodou. Jeden koktejl ma len 138kcal, takze denne prijmes iba 414kcal, co je oproti beznemu prijmu brutalne znizenie. Je mozne uzivat koktejly ako uplnu nahradu stravy alebo nahradis nim jedno alebo dve jedla. Ja som ho mala ako uplu nahradu stravy. Denne je potrebne vypit aspon 2,5l vody. Prvy tyzden som si vzala dva dni volna, lebo som trochu citila slabost, ale zvysne tri tyzdne uz boli v pohode, ani som nemala pomyslenie na nejake jedlo a to kazdy den varim pre rodinu. Vsetko sa to dialo pod dohladom poradkyne u ktorej najprv vyplnis dotaznik o svojom zdravotnom stave, potom Ti odmeria telesny tuk a odvazi Ta a stanovi Ti, ktory sposob je pre Teba najvhodnejsi. Tyzdenne chodis na kontroly. Pozri sa prosim na www.beautycenter.sk a tam zistis poradenske miesta, resp. telefonicky s informujes, kde najblizsie Tvojho bydliska je nejka poradkyna. Drzim palce!

mia666
30. máj 2012

Tak uz mi prisli tie zazracne tabletky caralluma. Chcem sa spytat tych co uz ich mate ze akej su farby(ci ma nahodou neoklamali) a kolko krat denne ich uzivate. Za odpoved diki 🙂

jinling
30. máj 2012

@mia666
hnede, 2x denne

mia666
30. máj 2012

@jinling pred ranajkami a pred obedom vsak?dakujem 🙂

cykloandea
30. máj 2012

Ahojte všetcia, ja užívam tieto tbl práve dnes 6-ty deň a 2,5 kg mám dole.

katkaaa22
30. máj 2012

@jinling je sídce pravda že tak obézny ľudia sú trošku o inom no aj tak neverím že stále robila všetko tak isto, jedla tak isto a predpokladám že sa ani nehýbala a iba jedla tabletky a zrazu má o toľko kíl menej...

cykloandea
30. máj 2012

@katkaaa22 neviem síce či píšeš o mne alebo niekom inom, jem menej a zdravo

jinling
30. máj 2012

@katkaaa22 dodnes si dopraje hamburgery alebo ine fasfoody a je v pohodke...preto som hovorila že jednoducho sánka dole...

jinling
30. máj 2012

@mia666 áno no od zajtra si to musím upravit na jednu pred obedom a druhu vecer, lebo nastupujem na 2 týždne vkuse nočné smeny.. a kedže ráno budem spať je nevhodne si zobrať tabletku..No ktovie či na pár dní nevysadím lebo niečo namna lezie a neviem či možem kombinovať s paralenom 🙂

mojusinka
30. máj 2012

ja užívam carallumu treti den jednu tabletku rano pred ranajkamy som s nimy zaťial spokojna mam viac energie momentalne necvyčim pretože robim dost vela prace na dome takže pohyb mam aj tak schudla som 1,5 kg a jem rano ovocie na obed polievku a večer cerealie v nizkotučnom jogurte vobec nemam chut na sladke a to som velmi rada pretože ja som bola na sladke maniačka a teraz aj ked vidim sledkosti tak v pohode nič to somnov neroby takže som velmi rada že mi pomahaju lenže dve tabletky denne je na mna vela mam aritmiu srdca takže tolko ich brat nemožem je upozornenie aj na obale vyrobku že nesmu ich uživat ktory aritmiu srdca maju tak radsej jednu ako riskovat aj pojenej cytim trošku viac bušenie srdca takže budem len na tej jednej tabletke ako riskovat...baby držim palčeky a hlavne treba pohyb zdravšie sa stravovat a mat sylnu volu 😉 😉 😉

kukuc2
30. máj 2012

no ja ich beriem 5 den a kila su na rovnakej hladine ale ja som to chcela skusit bez niejaked drastickej diety lebo tych uz mam od februara dost, ale asi to bez toho nepojde tak som si nakupila syrecky light jogurtiky light a na ranajky tmave pecivo a tak uvidime..musim to skusit lebo inak som mohla peniaze vyhodit len tak do kosa.Hrozne je ze tymi drastickymi vecami som uz od februara schudla 14 kg ale este mi treba minimalne 9 a tie idu velmi velmi tazko.A uz nemam tolko odhodlania ako na zaciatku,lebo ked uz sa aspon do niejakych veci z mojho satnika vojdem tak ma to uz tak nehecuje ako ked som nevytiahla na seba ani jedne nohavice. a to je fakt.a to nehovorim ze ked ma manzel nasere mam chut zozrat cele potraviny 🤐 ale chvala bohu nemam doma v chladnicke potraviny. 😵

mrsmisel
30. máj 2012

ahojte žienky... rada by som aj ja vyskúšala carallumu ale po prečítaní všetkých príspevkov som z toho taká zmetená že až 😒 funguje to teda alebo je to ďalší reklamný ťah? ☹ veľmi by mi pomohla vaša rada hlavne tých, ktoré ju užívate už dlhšie... ak by ste boli také ochotné prosím vás napíšte mi na mail misel.lomenova@gmail.com ... a ešte som sa tu nedočítala či sa niektorej z vás podarilo ten výrobok teda vrátiť aj s tým že sa vám peniažky... aj to by ma zaujímalo keďže to nie je malá sumička 🙂 ďakujeeeeem 🙂

dada26920
30. máj 2012

@lollin prosim ozvy sa mi cez ip dakujem....

akida73
30. máj 2012

@sasurin ahoj,posielam moju adresu:andrea.kukuckova@azet.sk.povedz Helenke že sa už teším na@

livika1978
30. máj 2012

Nájde sa tu aj taká, ktorá brala caramulu aspoň 4 týždne a je spokojná s úbytkom hmotnosti?

devilinheart
30. máj 2012

Ja chcem sa informovať koľko tabletiek je v jednom balení CARALLUMI

kvetina33
30. máj 2012

aj ja si poprosím kontakt na Helenku - zdravé chudnutie, lubicabenkova@zoznam.sk, dakujem

zuziklc29
30. máj 2012

ja som cez Helenku si objednala xyngular ale mesiac beriem a zatial nic.len tri kila.

zuziklc29
30. máj 2012

@nosoroztek no ako pokracujes?

elizabeth015
30. máj 2012

@sasurin ahoj, moja e-mail je maria.cvapkova@gmail.com, prosím ťa povedz Helenke 🙂 Ďakujem 🙂

zuziklc29
30. máj 2012

@kukuc2 ako sa citis a zislo nieco?

zuziklc29
30. máj 2012

@elizabeth015 ak chces helen daj si . . . . . .WWW.HELEN.SK

alibaba22
30. máj 2012

AHOJTE BABY JA SOM TOMU TIEZ NEODOLALA A OBJEDNALA SOM SI TO.BERIEM TO SICE LEN DRUHY DEN ALE ZATIAL JE TO CELKOM V POHODE VOBEC NEMAM CHUT NÁ SLADKE A TEDA ANI NA JEDLO VELMI NIE.TROCHU SOM ZMENILA AJ JEDALNY LISTOK ALE FAKT NIE AZ TAK DRASTICKY.KUKUC NEBOJ NEVZDAVAJ TO POJDE TO DOLE URCITE.DRZIM VSETKYM PALCE

lulucertik
30. máj 2012

@kukuc2 držím palce a pozitívne myslenie neboj ono to pôjde 😵

mata8511
30. máj 2012

@sasurin Ahoj, tiež by som poprosila o kontakt na vašu kamarátku, pani Helenku, ďakujem.

sasurin
30. máj 2012

@zuziklc29 ale veď to je fajn za mesiac tri kilá, ja som išla mesačne dole po 2 kg, pomalé chudnutie je oveľa zdravšie ako za mesiac zhodiť 13 kg naraz ved to je potom aká záťaž na organizmus, a každy sme iný tí čo majú väčšiu nadváhu tak chudnú mesačne viac kíl ako tí čo toho tuku majú menej je to veľmi individuálne 🙂