icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

m1artina
3. jún 2012

@devilinheart obavam sa nejakych vedlajších učinkov

kukuc2
3. jún 2012

@m1artina a mozes mi prosim ta napisat zlozenie tych tvojich tabliet nech to porovnam s tym co mam?

kukuc2
3. jún 2012

🙂 @devilinheart a inak od teba postu mi nechce otvarat ale pochopila som co tam je a tiez aj z toho co tu pises, tak drzim palce.

lulucertik
3. jún 2012

aké je to zloženie v tých tabletkách @m1artina a ake zlozenie je v tvojich @kukuc2 ??? zhodujú sa ???

devilinheart
3. jún 2012

ja si myslim ako tu jedna kočka pisala ze v tych de su 30 je dvojnasobok toho co je v tych 60 koli novej recepture 😵 😵 😵 😵 😵

lubkat1
3. jún 2012

@sasurin ahoj mozes mi poslat kontakt na p. Helenku? lubkat@azet.sk
dakujem

jinling
4. jún 2012

táák baby som tu.Caralluma mi neublížila ani pri kombinácii s antibiotikami..Chrípka ešte pretrváva no v pondelok mám týžden tak sa vážim ale až ked sa zobudím po nočnej..Inak možem doporučiť..lepšie jak energeták a na nočnej lietam jak holubica plná energie celu noc..:D takže dnes na obed alebo poobede uvediem poznatky ako sa mi darilo prvý týžden bez cvičenia a druhý týžden skúsim z cvičením.

kukuc2
4. jún 2012

@lulucertik ved to som chcela porovnat ci tie co su len 30, nahodou nemaju v sebe dvojnasobne mnozstvo, ako tie co sa beru po dve a su 60 a preto to mozno nam nic nerobi a ludia co si daju tu jednu s dvojnasobnou davkou naraz, tak im to moze robit problemy.Chapete? Napisala som to zrozumitelne? Takze zlozenie mojich co sa beru 2 ks na den je :Extrakt zo zeleneho caju 225mg
:EGCG (extrahovany zo zeleneho caju)135mg
:Kofein 200mg
:Caralluma extrakt 50mg
:L-theanin 8mg
:Chrom75mg

m1artina
4. jún 2012

@kukuc2 Aktivne zložky-caralluma extrakt-50mg,chrom-75mg,extakt zo zel.čaju225mg,kofein-200mg,L-theanin-8mg,ostatne zloženie-rastline kapsule(celuloza,voda)

m1artina
4. jún 2012

@m1artina je to to iste,len menej tabliet za tie iste peniaze

nostek
4. jún 2012

kocky, ja som vcera zobrala rano prvu tabletu a ziadne zmeny som nepocitila. bola som zaroven aj 1x vo fitku, tak uvidim, aky to bude mat ucinok. k tomu sa snazim obmedzit sladke a chlieb.
rozdelila som si balenie s mojou kamoskou, ktora tiez dietuje, ale necvici, tak mozme porovnavat.

koceny, ako zistim, ci moj produkt je original? viem ze ste to pisali niekde, ale nevedela som to najst. dakujem

kukuc2
4. jún 2012

@m1artina no je to to iste tak teraz fakt neviem preco niektore mate len 30 ks !?asi by bolo dobre tam zavolat.ci?

m1artina
4. jún 2012

No chcelo by to nejaky kontakt,ja nemam,tak neviem,asi si dobre zarabaju,takymto štylom

silviavecerova
4. jún 2012

Baby, skor ako si kupite nejake tabletky s nazvom "caralluma", zistite si aj ich zlozenie este pred kupu. Myslim, ze ucinna latka "caralluma" v mnozstve 50mg, nie je velmi ucinna, pokial je tam 200mg kofeinu a 225 mg extr. zo zeleneho caju a 75mg chromu.
Ak vam naozaj ide o "carallumu", tak vam skor odporucam tento produkt:

http://biocare.sk/eshop/produkt/slimdetoxprotect

SlimDetoxProtect sice nie je nazvany "caralluma", ale obsahuje jej 500mg v jednej tablete a az potom nasleduju dalsie zlozky: Ananás 100 mg, Acai 50 mg, Gymnema lesná (Gurmar) 50 mg, Cesmína paraguajská (Maté) 50mg, Čajovník čínsky (Zelený čaj) 50 mg
A stoji iba 9,96€.

anka0001
4. jún 2012

Chcle by som sa opýtať pár vecí Helenky, prosím naéším mi annawaschinova@gmail.com 🙂

livika1978
4. jún 2012

@silviavecerova Máš to odskúšané na sebe. Dávkovanie je tam 3x denne 1-2 tabl. tak to bude tak na 10 - 20 dní.

liviaz
4. jún 2012

ahoj, nie som tu registrovana, ale kvôli tomuto príspevku som sa zaregistrovala, a čím viac skúseností sem napíšete, tým lepšie, preto som sa rozhodla napísať aj ja: poviem vám, keď som si objednavala tieto tbl, myslela som si že dalši o..b, ale asi na tom niečo bude, pretože od prvej tbl, ako som začala užívať, nemám chuť na sladke. Predtým, hneď ako som prišla z práce domov, poobedné nutkanie na sladke vyvrcholilo bud čokoladou milkou, varovou, hocakou, alebo prípadný lyžičkový nálet na nutellu. Teraz? Pozriem sa na nutellu a nič. Vôbec nič to so mnou nerobí, stravujem sa normalne, rano celozrnny chlieb , maslo, rajčina šunka, nie preto že celozrnny je zdravy ale preto že mi viac chuti, obed normal- polievka, druhe, a večera - jogurt alebo ovocie alebo normal strava ak mame práve. Pijem normalne ako som pila, asi 2l vody denne, nemam bolesti hlavy, žiadnu neviem aku energiu, tej mam rovnako a schudla som cca 0,5 kg za 3 dni- nie je to zatial chudnutie z toho je to iba voda a tie sladkosti, ale verim že to tym nechutenstvom na sladke nejak dokopem. Napíšem vám, až potom keď nastanu nejake väčšie zmeny. 😉

babulkaxy
4. jún 2012

Ahojte no ja tie tabletky beriem uz druhy tyzden a este som nedala dole ani deko ☹ no uvidim ako to pojde dalej ,ale uz velku sancu tomu nedavam 😢 zasa som vyhodila peniaze do luftu ach jaj 😒 .Podarilo sa vam niektorej dat dole kilecka? 😝

babulkaxy
4. jún 2012

Ahojte no ja tie tabletky beriem uz druhy tyzden a este som nedala dole ani deko ☹ no uvidim ako to pojde dalej ,ale uz velku sancu tomu nedavam 😢 zasa som vyhodila peniaze do luftu ach jaj 😒 .Podarilo sa vam niektorej dat dole kilecka? 😝

atlantic
4. jún 2012

tak ako to je s tými tabletkami? Koľko ich tam je????? v tom balení?

kittuska6
4. jún 2012

@sasurin
Ahoj 🙂 Dám ti môj email 🙂
Kitti.Simonkova@gmail.com 🙂

alibaba22
4. jún 2012

@kukuc2 ahojte ja mam take iste zlozenie akurat zeleny caj mam az 225mg.je to sranda ze kazde maju ine zlozenie

alibaba22
4. jún 2012

@silviavecerova a mas s nou aj nejake skusenosti?ci zabera alebo nie.ale urcite to ma lepsie zlozenie ako caralluma..

zuziklc29
4. jún 2012

@sasurin poviem ti otvorene,caralluma je podobny produkt ako xyngular . . . . .ked som otvorila a vybrala tabletku tak som myslela ze odpadnem . . . .to iste. . . . .a ano mas tam dva dzusiky a dve balenia toboliek ale to je na jeden mesiac lebo prvy mesiac by mala byt zvysena davka . . . . . . . . .

zuziklc29
4. jún 2012

CARALLUMA . . . . . .JE 60KUSOV JE TO NA MESIAC . . . .BERIE SA TO PRED JEDLOM,CIZE PRED RANAJKAMI A PRED OBEDOM . . . . .JA SI TO DAVAM LEN RANO A BERIEM TRETI DEN . . . . .MAM O KILO MENEJ . . . . .

atlantic
4. jún 2012

tak ako je možné, že niektoré majú len 30 tabletiek za tú istú cenu a písané, len raz denne???? Kedy a kde si si to objednávala????

jinling
4. jún 2012

No takže týžden dopadol suprovo...Ale schválne pre porovnanie 28.5.2012 Váha 95kg, moje miery boky:118cm
Zadok: 116 cm, Stehná : 64 cm, Brucho: 122 cm, Hrudník 118cm, Ruka: 37 cm...Dnes 4.5.2012
Váha 91 kg, Miery: Boky : 112 cm , Zadok : 114 cm, Stehno: 60 cm, Hrudník 117cm, ruky 35cm a pozor bvruško na záver 115 cm. Ešte raz potvrdzujem že som nemala židne vedlajšie účinky. Dokonca som ich brala aj popri antibiotikách..A moja strava? tak ako pred tým. Aj sladke aj pizzu a zmrzlina každý večer 🙂 Je pravda že troška v menších množstvách a viac krát za den ale to čo papám stále..nezmenila som nič..

jinling
4. jún 2012

je to ešte len prvý týžden.. uvidíme potom....No mna ked sa teraz niekto opýta na tieto tabletky tak moja odpoved bude jednoznačná..Carallumu vrelo odporúčam každému... Sto ludí ,sto chutí každé telo je iné a inak aj reaguje. no myslým si že 70 eur nieje vela za pohodlné chudnutie :D a za pokus to stojí..ved ked nezaberie predáte niekde na nete..uvidím kolko schudnem za 2 mesiace..potom budem možno tiež ešte chcieť :D

lulucertik
4. jún 2012

@jinling tak to gratulujém a držím palečky v pokračovaní 🙂

jinling
4. jún 2012

@lulucertik dakujem