Tabletky na chudnutie Caralluma
Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?
@lulucertik a to ak mne doslo 30 tak seriem im poukážku ja chcem zvyšné 30
v jednom balení je 30 tabletie, práve mi ich doručili 😎
@sasurin
ahoj, poprosím bližšie info na mail karacenka@centrum.sk
Diky
viete čomu nechapem ze kamoške poslali 60 a iny obal aj vyrobku ako mam ja tych 30 poslala som im mail nech sa vyjadria a poslu zvisok 🤐 🤐 🤐
@devilinheart som zvedavá aká bude odpoveď
je zaujímavé že už viaceré píšete že 30 ks ,tak asi zmenili počet kusov v balení a cena tá istá , ach jaj ☹ 😒
serem ich bud poslu zvisok alebo chcem peniaze 😉 😉
INAK KED SOM SI DNES DALA PRVU NORMALNE ZASPAVAM
Ahojte, ja som im tam napísala, že mi prišlo včera 2 balenia po 30 ks, aj keď reklama znela na 2 balenia po 50 ks a odpísali mi, že to sú nejaké silnejšie či čo a že ich treba brať 1 kus pred obedom a nie pred ranajkami ako je napísané na krabičke, tak neviem, ale dnes som si dala 1 x ráno, takže od zajtra idem na to pred obedom, som zvedavá, čo to spraví...
@stanislavaz aké máš zloženie napíš to tu nech porovnáme
zeny vy necitate co sa tu pise? . . . . . . . .toto je na helenku . . . . . . . .date si . . .WWW.HELEN.SK
Tipujem že 7-8 dnes neviem presne za mnou a 4 kg tiež :P
HALUZ JE ZE JA MAM PISANE BARAT RANO PRED RANAJKAMI 😒 😒 A ESTE AJ KED SOM SI DNES DALA ISLA SOM RANO DO MESTA A SPET A ZASPALA SOM UNAVENA SOM BOLA AKO KON A AJ TERAZ SOM 😖 😖 😖 😖
@saxana12 moja a kolko ti došlo 30? a ako ich papaš 😉 😉
prosim popište mi niektorá ako sa cítite po užití tabletky..nemate úzkosť? tachykardiu? a podarilo sa už niektorej z vás aj nejaké to kilo zhodiť?? vďaka za odpoveď
čaute baby ja som akurát dneska dostala tabletky a sila namiesto sľubovaných mi prišlo len 26KS pekne som si ich prepočitala a na letáku je adresa že New York to čo za blud ma byť idem im tiež odpísať či si robia srandu....
@kukuc2
mne dneska došli tabletky a mam ich len 26ks ale rovnake zloženie ako tie tvoje čize asi to bude nejaky oblb
@tinulinka28 je to tak musi byt nieco vtom lebo aj mne dosli 30
😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@tinulinka28 a vyzerá tá flaštička takto?...pozri odkaz...http://w3marketingsolutions.com/
...asi už velké balenia rozpredali...a pravdepodobne záujem stále je...len o výslednom účinku zatiaľ nič nevieme 😠
Ahojte ja som tiez teraz natrafila na tu reklame caralluma a kojim. Neviem ci by to bolo bezpecne. CO si mam o tomto celom mysliet tiez neviem. Ja si myslim ze chudnutie bez cvicenia je nanic, mne pomohla bez debaty kalanetika a schudla som aj ked som sa prejedala a forma tela vydrzala este 3/4 roka potom co som sa uz ani len nepohla. cvicila som raz do tyzdna hodinu co nie je nejak moc po dobu 4 mesiacov a bola som tak stihla ze som nosila cislo mozno aj viac cca mensiu velkost. teraz som z nou po mesiacu schudla 5 kil a je to neporovnatelne lepsie ako po porode dvojiciek. Sani viete co spravi jedno dieta s bruchom a nie dve naraz a to ja mam tri deti🙂. No ak mi niekto zodpovedne prosim povie co je zac ta caralluma tak mu budem vdacna. Zaujimalo by ma ci to nie je nejake svinstvo lebo chemikalie velmi nepreferujem aj ked nie som bio zienka ale vacsinu vecim doma varim a starostlivo vyberam produkty ciro slovenske ak sa to da.DAKUJEM som velmi rada ze aj taketo debaty sa tu riesia pre nas tazko chudnuce. Ja mam problemy z vahou po prvom dietati co mal maly asi 10 mesiacov ked som dostala thyreotoxikozu a dala mi hormonalnu liecbu a odvtedy ci jem alebo nie idu katastrofalne dole kila dovtedy som nebala ziadne problemy chudnut.
baby staci si dat z lekarne tablety na znizenie chuti na sladke a aj tie maju vacsi ucinok ako sa obmedzovat a trapit. ked je chut to nejde. clovek je v strese a nahradza sladke kilom inych blbosti. ja mam striedavo chut zrat sladke na kila a potom mesiace skoro nemam chut jest nic. lenze keby ten druhy stav trval dlhsie ako ten zravy&🙂))
tesi ma ze som nedala nachytat lebo ja v dnesnej dobe uz malo comu uverim ale aj tak ma zaujimalo ci to funguje lebo jeden nikdy nevie.

@devilinheart po anglicky , odpoveď prišla do 3 dní