icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

kukuc2
6. jún 2012

@tinulinka28 tak to nechapem asi by som to riesila

kukuc2
6. jún 2012

@mgrmodra nedrzim dietu tak nijako.stojim.ale pokial ide o nechut do jedla velke percento robi aj chrom nie len ta caralluma.chrom znizuje chut do jedla.

kukuc2
6. jún 2012

@mgrmodra a neziaduce ucinky som nemala ale nepila som kavu ale zabralo to podstatne lepsie tym co maju vacsie nadvahu a maju z coho chudnut.mne to uz ide tazko

slexa
6. jún 2012

silviavecerova @livika1978
@alibaba22 ...ahojte, dneska mi prisli tabletky slimdetoxprotect od biocare, uvidime ci dopomozu k znizeniu vahy...urcite maju lepsie zlozenie ako caralluma a neobsahuju kofein (teda aspon nepisu) a hlavna je poznamka na obale, ze su schvalene zdravotnictvom ceskej republiky...hoci uz dva tyzdne cvicim, zdravsie papam a po veceroch nemam nalety na chladnicku, pijem citronovu vodu...mam dole 4 kg...a bez tabletiek, dufam, ze dopomozu k znizovaniu kíl...baby urcite je to lepsie ako caralluma...

atlantic
6. jún 2012

@zuziklc29 daj prosím to číslo alebo link, kde sú tie čísla.... ak by niekto potreboval, možno aj mne sa zídu.....

lulucertik
6. jún 2012

@mgrmodra ségre došlo presne také caralluma actives 🙂

puma13
6. jún 2012

ahoj diky za radu nebudem uz to kupovat skoda penazi nato. a diky za rady babulkaxy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

puma13
6. jún 2012

ahojte na chudnutie co som pocula je dobre plavanie ako asi tie tabletky len treba chodit 😉 😉 😉 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂

stanislavaz
7. jún 2012

@lulucertik Takže zloženie na 30 ks balení je nasledovné:
- Caralluma (extrakt) 50 mg
- chróm (ako popolynikotinát( 75 mcg
- extrakt zo zeleného čaju 225 mg
- kofeín 200 g
- L-theanin 8 mg

livika1978
7. jún 2012

@slexa Držím palce - objednávala si ich cez internet alebo sú dostupné aj bežne v lekárni?

lulucertik
7. jún 2012

@kukuc2 uvadza
Takze zlozenie mojich co sa beru 2 ks na den je
:Extrakt zo zeleneho caju 225mg
:EGCG (extrahovany zo zeleneho caju)135mg
:Kofein 200mg
:Caralluma extrakt 50mg
:L-theanin 8mg
:Chrom75mg
pre porovnanie
@stanislavaz
Takže zloženie na 30 ks balení je nasledovné:
- Caralluma (extrakt) 50 mg
- chróm (ako popolynikotinát( 75 mcg
- extrakt zo zeleného čaju 225 mg
- kofeín 200 g
- L-theanin 8 mg

kukuc2
7. jún 2012

ved to je prakticky to iste. tak kde je pravda?

lulucertik
7. jún 2012

akurát že sa zmenilo množstvo 😢 a cena ostala rovnaká 😢

manulala
7. jún 2012

ahojte nemala by niektora z vas zaujem odpredat tie tabletky caralluma? chcela by som to vyskusat a vela z vas tu pise ze im to nerobilo dobre na tlak a podobneak ano prosim ozvite sa. dakujem

saxana12
7. jún 2012

@devilinheart Došlo mi po 60 tabletiek a berem ich prve dni 3 dni som brala po jednej tabletke, no po tom tretom dni ich berem pol hodinu pred ranajkami a 1 po obede a chudnem lebo nedietujem absolutne len miesto jedneho plneho taniera velkeho si naberiem tanier maly a chodim na treningi a po treningu si dam aj pivo 🙂 takze tak 🙂

slexa
7. jún 2012

@livika1978 objednavala som si ich cez internet...a cena je len 9,9 eur, vzdy lepsie ako tbl za 37 alebo 70 eur...

livika1978
7. jún 2012

@slexa Ja som objednala dnes - aj jablčný ocot k tomu - tak uvidíme.

devilinheart
7. jún 2012

taký to email som doslata od nich ked som sa stazovala na ten počet 😖 😖
Dobry den,

ide o novy druh Top Caralluma s dvojnasobnym obsahom pozadovanych antiodixantov, preto je pocet tabliet 30.
Davkovanie staci raz denne pred obedom.

S pozdravom,

Top Caralluma Support 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

renvelka
7. jún 2012

mne dnes prisli tabletky SlimDetoxProtect zlozenie maju urcite lepšie ako caralluma a aj cena spolu s poštovným stoja 12,75 tak uvidime
😉

atlantic
7. jún 2012

@renvelka poznáš niekoho komu tie tabletky pomohli??????

lusy3112
7. jún 2012

Ahojte , dnes som užila prvú tabletku a nepociťujem žiadne búšenie srdca ani nic podobné , chcela som sa Vás spýtať že či ste aj cvičili a držali nejakú diétu 🙂 Schudli ste aj bez cvičenia ?

atlantic
7. jún 2012

@lusy3112 koľko tabliet ti prišlo? ako ich máš užiť, jednu, či dve a za akú cenu....

renvelka
7. jún 2012

@atlantic susedka ich brala a schudla okolo 7 kil za mesiac

renvelka
7. jún 2012

@atlantic ale viac ako na vahe to bolo vidno na postave inu skusenost nemam tak chcem vyskusat ci to bude mat rovnake ucinky aj u mna ved to nie je az taka hrozna sumazeby to nestalo za pokus 🙂 🙂 🙂

konturova
7. jún 2012

@sasurin ahoj.aj ja by som chcela vedieť niečo o tom chudnuti.ďakujem..

bijana
7. jún 2012

Ahojte vsetci chcem sa aj ja podelit .Dnes mi prisli tabletki caralluma tak uvidime co to spravi budem vas informovat. som zvedava ci to pomoze tak drzte palce .dakujem

keit30
7. jún 2012

mam jeden problem kto mi vie pomocť potrebovala by som chudnuť ale nedari sa mi poradi mi niekto ,čitala som o caralluma ak ich už niekto vyskušal nech mi napiše

keit30
7. jún 2012

@sasurin ahoj daš mi nejake radi potrebujem chudnuť a dosť čo tak najviac pomože dik

devilinheart
7. jún 2012

Kočky ja neviem no písali mi že ak mám je 30 tab čo poslali tak je tam dvojnásobný pocet antioxidantov

momimo
8. jún 2012

nevie niekto adresu, kde sa dá kontaktovať?