Tabletky na chudnutie Caralluma
Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?
POZOR!!!!! Mne nedošlo 30-tabletové balenie, ale 27-tabletové. Je to drahé a ešte vás aj oklamú. Navyše, nikde nie je uvedená spätná adresa (okrem balenia - New York - vyrobené v USA), takže kde to môžete vrátiť alebo reklamovať???? Ani telefónny kontakt tu nie je na nete...
som sklamaná :((((
maš tam mail de mas kontaktovat ich
Ahojte,objednala som si aj ja a som zvedava ako produkt na chudnutie bude fungovať.dnes som si dala druhu tabletku .Držte palce a ked sa bude ručička na vahe posuvať smerom dolu budem vas informovať.
Ahojte, ja som si tiež objednala tieto zázračné tabletky na chudnutie a dnes som užila prvú tabletku z 30ks balenia na mesiac. Niektoré píšete, že to zaberá, čo znie celkom sľubne. Po dvoch týždňoch sa opäť ozvem a dám vedieť, či išlo niečo dole. Dnes ráno som si zapísala váhu 80,9kg a tých 14kg dole/mesiac by ma ohromne potešilo.
ahoj, mozem vas poprosit o kontakt na helenku
cisielko219@azet.sk
Čaute baby. Pozorne sledujem Vašu diskusiu na tému tabletiek Caralluma. Nezávisle od Vás som si ich objednala pred cca 2 týždňami. Prvý týždeň som ich brala 2x denne cca 0,5 hod. pred jedlom. Jedla som
normálne - čiže všetko. Cítila som sa super, plná energie, vôbec som nebola (ako zvyčajne) poobede unavená.
Nechuť k jedlu som nepociťovala, ale NEMALA SOM CHUŤ NA SLADKOSTI. To bola u mňa novinka. Za tento týždeň som bohužiaľ neschudla ani deko. Tak druhý týždeň som pritvrdila. Začala som si dávať pozor, čo a koľko toho zjem. A čuduj sa svete: po 5 dňoch mám o 2 kg menej. Žiadne vedľajšie účinky (ktoré by mi vadili )som na sebe nezbadala. Večer v posteli odpadnem ako "taška" a spím celú noc, mám dosť energie, cítim sa super. Mám už 46 rokov, kilá asi nemôjdu tak rýchlo dole ako Vám, mladým babám...... ale o týždeň sa zasa s Vamim podelím o moje skúsenosti s chudnutím. 🙂
zienky ja zeriem sladke jak maniak . . . . .kedy to prestane?
no tak dietu som stale este nezacala ale tablety beriem stale ale len jednu rano a jem aj o deviatej vecer ale vaha stale stoji neide nahor tak to asi robia tie tablety lebo ja som typ cloveka ktoremu staci vecer zjest o osmej jeden nizkotucny jogurt a hned priberie takze so fakt milo prekvapena.a dietovat mozem zacat az v pondelok a hned v sobotu uz aj skoncim lebo idem na svadbu ale aj to je dovod trosku pritvrdit a dietovat nech aspon to brusko splasne,ze?! 🙂 aj to kilecko padne vhod k zvyseniu sebavedomia. 😉
a mam 172 cm a75 kg a teraz to uz ide hrozne tazko dole lebo som uz taka akurat a taka som cely zivot bola takze neviem ci sa mi este podari na mojich vytuzenych 60, to by som musela asi fakt radikalne a to si pri dietati nemozem dovolit lebo mam strach ze niekde odpadnem.
@zuziklc29 moja ale ta adresa je na prepravnu sluzbu ne na tu firmu co posiela
no tak čo baby??? ako pokračujete???? chudnete, alebo nie???? schudol už niekto z vás aspoň 5 kg, alebo je to nejaký výmysel....... ďakujem za reakcie.....
zajtra beriem 4 tab. no zatial nič ani úbitok váhy ani 1mm zo mna ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
zeny. uz ste dost stare na to aby ste pochopili ze tabletky na chudnutie je marketing farma firiem. pokial sa nezacnes hybat a normalne jest tak neschudnes
@devilinheart presne aj ja a to som im pisala uz dva krat. Mam tak ypocit ze tuto odpoved maju prichystanu bez ohladu aka je otazka!!
@marika19811 adresa, kontakt a osoba su veci, ktore si treba pozerat este pred nakupom. Potom sa necudujte, ze vas niekto oklame. Ja by som od takej firmy nic nekupovala.
@sasurin
Ahoj prosim aj ja o viac informácií.. e.birosova@gmail.com
Ďakujem
@sasurin Ahoj, mohla by si mi poslať kontakt na Helenku? Môj mail alenahnatova@centrum.sk Ďakujem 🙂
atlantic , prislo mi 30 tbl , za 37 eur a uzivam 1 tbl 20 minut pred ranajkami , zatil to beriem 4. deň , nič to zatiaľ nerobí , cítim sa z toho ešte viac unavená
@abbinka dukanova dieta je fakt dobra aj moja suseda ju drzi uz vyse mesiaca a tiez si ju velmi chvali ze vobec niele hladna a uz tiez schudla 12 kilo.asi sa odhodlam aj ja to bude asi najistejsie.carallumu beriem uz vyse tyzdna a mam dole 2,5kg nie je to zle tak som zvedava ako to pojde dalej.majte sa
@lusy3112 mas pravdu ja prespim snich pol dna čo som unavena a ani deko dole nechapem 😠 😠 😠
devilinheart ja som natom podobne a ešte k tomu sa mi zdá , že som aj pribrala 😠

POZOR!!!! Mne neprišlo 30-tabletové balenie, ale 27-tabletové. Som z toho sklamaná, je to drahé a nakoniec vás ešte oklamú... :(((((