icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

marika19811
8. jún 2012

POZOR!!!! Mne neprišlo 30-tabletové balenie, ale 27-tabletové. Som z toho sklamaná, je to drahé a nakoniec vás ešte oklamú... :(((((

marika19811
8. jún 2012

POZOR!!!!! Mne nedošlo 30-tabletové balenie, ale 27-tabletové. Je to drahé a ešte vás aj oklamú. Navyše, nikde nie je uvedená spätná adresa (okrem balenia - New York - vyrobené v USA), takže kde to môžete vrátiť alebo reklamovať???? Ani telefónny kontakt tu nie je na nete...
som sklamaná :((((

devilinheart
8. jún 2012

maš tam mail de mas kontaktovat ich

33jarka33
8. jún 2012

Ahojte,objednala som si aj ja a som zvedava ako produkt na chudnutie bude fungovať.dnes som si dala druhu tabletku .Držte palce a ked sa bude ručička na vahe posuvať smerom dolu budem vas informovať.

sofinka8
8. jún 2012

Ahojte, ja som si tiež objednala tieto zázračné tabletky na chudnutie a dnes som užila prvú tabletku z 30ks balenia na mesiac. Niektoré píšete, že to zaberá, čo znie celkom sľubne. Po dvoch týždňoch sa opäť ozvem a dám vedieť, či išlo niečo dole. Dnes ráno som si zapísala váhu 80,9kg a tých 14kg dole/mesiac by ma ohromne potešilo.

alibaba22
8. jún 2012

@slexa tak to je super aj ja cvicim bez toho to asi tazko pojde.a kolko stali?potom daj vediet ako ti zaberaju.

sofinka8
8. jún 2012

@alibaba22
stáli 37€/balenie a je tam 30tbl, dávkovanie 1x denne pred raňajkami, ja ale nevečeriam( len nejakú zeleninu, ovocie) a ráno aj cvičím. Mojim problémom je večná chuť na sladké- takže malo by to pri užívaní prestať.

cisielko219
8. jún 2012

ahoj, mozem vas poprosit o kontakt na helenku
cisielko219@azet.sk

anka666
8. jún 2012

Čaute baby. Pozorne sledujem Vašu diskusiu na tému tabletiek Caralluma. Nezávisle od Vás som si ich objednala pred cca 2 týždňami. Prvý týždeň som ich brala 2x denne cca 0,5 hod. pred jedlom. Jedla som
normálne - čiže všetko. Cítila som sa super, plná energie, vôbec som nebola (ako zvyčajne) poobede unavená.
Nechuť k jedlu som nepociťovala, ale NEMALA SOM CHUŤ NA SLADKOSTI. To bola u mňa novinka. Za tento týždeň som bohužiaľ neschudla ani deko. Tak druhý týždeň som pritvrdila. Začala som si dávať pozor, čo a koľko toho zjem. A čuduj sa svete: po 5 dňoch mám o 2 kg menej. Žiadne vedľajšie účinky (ktoré by mi vadili )som na sebe nezbadala. Večer v posteli odpadnem ako "taška" a spím celú noc, mám dosť energie, cítim sa super. Mám už 46 rokov, kilá asi nemôjdu tak rýchlo dole ako Vám, mladým babám...... ale o týždeň sa zasa s Vamim podelím o moje skúsenosti s chudnutím. 🙂

zuziklc29
8. jún 2012

@atlantic takze firma je to GEIS PARCEL SK,ZVOLENSKA CESTA,BANSKA BYSTRICA.A CISLO 048 471 6515 . . . .

zuziklc29
8. jún 2012

zienky ja zeriem sladke jak maniak . . . . .kedy to prestane?

jinling
8. jún 2012

@zuziklc29 ja to iste.. sladkému neodolam.. prvý ťýžden som to nepociťovala a le teraz zjem aj vola :D

kukuc2
8. jún 2012

no tak dietu som stale este nezacala ale tablety beriem stale ale len jednu rano a jem aj o deviatej vecer ale vaha stale stoji neide nahor tak to asi robia tie tablety lebo ja som typ cloveka ktoremu staci vecer zjest o osmej jeden nizkotucny jogurt a hned priberie takze so fakt milo prekvapena.a dietovat mozem zacat az v pondelok a hned v sobotu uz aj skoncim lebo idem na svadbu ale aj to je dovod trosku pritvrdit a dietovat nech aspon to brusko splasne,ze?! 🙂 aj to kilecko padne vhod k zvyseniu sebavedomia. 😉

kukuc2
8. jún 2012

a mam 172 cm a75 kg a teraz to uz ide hrozne tazko dole lebo som uz taka akurat a taka som cely zivot bola takze neviem ci sa mi este podari na mojich vytuzenych 60, to by som musela asi fakt radikalne a to si pri dietati nemozem dovolit lebo mam strach ze niekde odpadnem.

devilinheart
8. jún 2012

@zuziklc29 moja ale ta adresa je na prepravnu sluzbu ne na tu firmu co posiela

maja66258
8. jún 2012

maja66@zoznam.sk

atlantic
8. jún 2012

no tak čo baby??? ako pokračujete???? chudnete, alebo nie???? schudol už niekto z vás aspoň 5 kg, alebo je to nejaký výmysel....... ďakujem za reakcie.....

devilinheart
8. jún 2012

zajtra beriem 4 tab. no zatial nič ani úbitok váhy ani 1mm zo mna ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

kubuliatko
9. jún 2012

zeny. uz ste dost stare na to aby ste pochopili ze tabletky na chudnutie je marketing farma firiem. pokial sa nezacnes hybat a normalne jest tak neschudnes

mia666
9. jún 2012

@devilinheart presne aj ja a to som im pisala uz dva krat. Mam tak ypocit ze tuto odpoved maju prichystanu bez ohladu aka je otazka!!

silviavecerova
9. jún 2012

@marika19811 adresa, kontakt a osoba su veci, ktore si treba pozerat este pred nakupom. Potom sa necudujte, ze vas niekto oklame. Ja by som od takej firmy nic nekupovala.

eva3107
9. jún 2012

@sasurin
Ahoj prosim aj ja o viac informácií.. e.birosova@gmail.com

Ďakujem

alla75
9. jún 2012

@sasurin Ahoj, mohla by si mi poslať kontakt na Helenku? Môj mail alenahnatova@centrum.sk Ďakujem 🙂

abbinka
10. jún 2012

@kukuc2 skus dukanovu dietu. je to dieta (aspon podla mna) pri ktorej vôbec nehladuješ. ja ju držím od marca a schudla som už 18,5kg, teraz to síce ide pomalšie, ale stále ide..🙂

lucia084
10. jún 2012

@abbinka pekny den.....mozes mi povedat ako sa stravujes? podla tej knihy? lucia

lusy3112
10. jún 2012

atlantic , prislo mi 30 tbl , za 37 eur a uzivam 1 tbl 20 minut pred ranajkami , zatil to beriem 4. deň , nič to zatiaľ nerobí , cítim sa z toho ešte viac unavená

alibaba22
10. jún 2012

@abbinka dukanova dieta je fakt dobra aj moja suseda ju drzi uz vyse mesiaca a tiez si ju velmi chvali ze vobec niele hladna a uz tiez schudla 12 kilo.asi sa odhodlam aj ja to bude asi najistejsie.carallumu beriem uz vyse tyzdna a mam dole 2,5kg nie je to zle tak som zvedava ako to pojde dalej.majte sa

devilinheart
10. jún 2012

@lusy3112 mas pravdu ja prespim snich pol dna čo som unavena a ani deko dole nechapem 😠 😠 😠

dunkel
10. jún 2012
lusy3112
10. jún 2012

devilinheart ja som natom podobne a ešte k tomu sa mi zdá , že som aj pribrala 😠