icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

saeda
12. jún 2012

no dobre ze som nasla tuto temu....chcela som ich kupit...ale asi predsa vyskusam Alli

zuzula68
12. jún 2012

sasurin poprosím kontakt na pani Helenku zuzana.ondrasikova@slovanet.sk,dakujem

angeles2000
12. jún 2012

@nubab1 ahoj naozaj som nič neschudla..ani kilko nič...a popri tom som aj cvičila..tak neviem no....

mojusinka
12. jún 2012

beriem carallumu už dva tyždne po jednej tablete denne nebolo mi zle ani niake priznaky som nemala ale od včera rana ma strašne boly hlava vobec som si tu tabletku nemohla dat lebo by som vivracala aj to pokazila som si uplne žaludok s tymito liekami bola som dnes u doktorky a povedala mi že su to blbosti....Mam ešte dva balenia ale uz ich brat nemožem tak asi pojdu do koša je to blbost že schudnete s carallumy to si vi sami davate do hlavy že schudnete a ničite sa psichycky a fizicky radsej cvyčit zdravo žit viac zeleniny ovocia a pojde vaha dole 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

alibaba22
12. jún 2012

@angeles2000 no je to naozaj blbost dnes by bolo od nich tak zle ze ma skoro vykotilo nechcem ich uz ani vydiet.zajtra im napisem nech my vratia peniaze som zvedava co z toho bude.

devilinheart
12. jún 2012

@dada26920 nebodaj si znich schudla

tinulinka28
12. jún 2012

@mgrmodra

no len link čo si poslala tak nie nebol taky obal ale uplne niečo ine tak ja uz vobec nechapem
čo kazdemu nejaky iny obal daju a iny počet tabliet

tinulinka28
12. jún 2012

@kukuc2

ja som im napisala hned na druhy den ked mi to prislo ze malo tabliet a oni ze my zaslu nove a tie čo mi prisli nech vratim kurierovi ale nikto sa neozval ziaden kurier...

dada26920
12. jún 2012

@devilinheart mne nerobili dobre preto ich posuvam...........

lulucertik
12. jún 2012

@mojusinka nevyhadzuj do koša predaj alebo podaruj niekomu kto ich bude chciet vyskúšať
skoré uzdravenie prajem
a máš pravdu zdravo jesť veľa piť a trošku sa premôcť a i cvičiť a pôjde to samo 🙂

devilinheart
12. jún 2012

@mojusinka nevihadzuj ich radšej mi ich podaruj ked ich nechceš možno mi pomôžu lebo ja som dostala len 30 a to si myslím ze je málo ďakujem

kukuc2
12. jún 2012

@tinulinka28 zaujimave , ja som chvala bohu dostala 60 ks ale je tableta napriklad pozostavala len z obalu cize z priesvitnej kapsuli bez prasku,takze tiez odrb.ale z jednej som si tazku hlavu nerobila

lulucertik
12. jún 2012

@kukuc2 a tebe sa ako darí ?

devilinheart
12. jún 2012

AHOJTE KTO PREDÁ ALEBO DARUJE TABLETKY CARALLUMA LEBO JA SI UŽ OBJEDNÁVAŤ ZA TÚ SUMU NEBUDEM TAK PRETO SA PÝTAM AK ICH NIEKTO NECHCE ALEBO CHCE PREDAŤ ZA PRIATEĽNU SUMU PÍŠTE MI POSTU.😉 😉

kukuc2
13. jún 2012

nijako nedietujem neviem sa odhodlat tak stojim na vahe ale hyperaktivnost sa prejavila aj u mna.uz mam nabytok v dome poprekladany cely a aj umyte okna 🙂 .takze s tymi liekmi som aspon nieco poriesila lebo k tym oknam som sa nevedela prinutit. 😉

nostek
13. jún 2012

kocky, ja som za tyzden schudla po 1cm vsade. svicim 2-3x tyzdenne v posilke. jedine pozitivum co z tejto tablety pozorujem je, ze mi po jej uziti nemam chut stale cosi tlacit do hlavy. hlavne mi potlacila chut na sladke. aspon cosi za tie prachy

ylonka
13. jún 2012

@devilinheart -Dobrý deň, ja by som Vám ich predala ja ešte mám jedno celé balenie t.j.60 tablety a z druheho balenia 30 tablety za 40 Eura.

devilinheart
13. jún 2012

drahe nato ze ich kazdy chce vyhodit alebo vratit co je nerealne...nie dakujem za ponuku drahe ☹ ☹

ylonka
13. jún 2012

tak navrhnite cenu 🙂

hana17
13. jún 2012

@sasurin
ahoj rada by som chcela kontakt na helenku.
dakujem zuzana

liviaz
13. jún 2012

ahojte žienky, znovu sa hlásim po 11 dňoch užívania carralumy môžem povedať asi toto: schudla som 2kg, a to len preto že z tych tbl nemám chuť na sladkosti, inokedy by som zjedla pol čoko. Ďalší postreh, na vahe to ani nie je tak vidieť ako na oblečení, zmenšil sa mi objem pása a bokov , takže niečo na tom bude. Dostala som dve balenia po 30ks, beriem rano a na obed. Energie mam dosť, spať sa mi nechce, ani unavena nie som. Keď to mám tak zhodnotiť celkovo: baby nekupujte tieto tbl určite maju v lekarnach tbl iba na zníženie chuti na sladke, ja v tom iny rozdiel nevidim, jedine tie sladkosti u mna. Ale je to riadny o..b pre všetky ženy, pochybujem že vratia niekomu peniaze. Potom ich už jedine udať . Ja keď ich doberiem , tak sa tu zasa ohlásim ako som pokročila. 😉

silviavecerova
13. jún 2012

@jinling Myslim, ze 500mg nikdy nebude menej ako 50mg. Nemyslite? V tomto pripade to asi nebude o koncentracii, to nie je roztok. Je to extrakt z rastliny, takze neviem ci moze mat inu koncetraciu samotna rastlina ako ina rastlina.....🙂

441sasa
13. jún 2012

@sasurin ahoj..mozem dostat kontakt na Helenku..pripadne nech sa mi ozve na mail acar@labo.sk...uz potrebujem s tymi kilami zacat bojovat...dakujem

mojusinka
13. jún 2012

@devilinheart ahoj ja by som ich najradšej aj vihodila ale priatel mi to nedovoly tak ak by si ich chcela tak ti ich dam za simbolicku cenu 30 eur mam ešte cely balik a v druhom mam asi 40 kusov tak sa rozhodni 🙂 🙂 🙂

mojusinka
13. jún 2012

@lulucertik no to mas pravdu vihadzovat ich nebudem dala som za ne nie malu sumu dakujem pekne už mi je lepšie 🙂

belatko1
13. jún 2012

@sasurin
ahojky, mňa by tiež zaujímalo ako dať rozumne dole pár kíl. Rada by som sa o tom dozvedela viac.
Ďakujem Dana

devilinheart
13. jún 2012

@mojusinka takže do kopy ich máš 100ks? A len jeden celý balík čo este si ani neotvorila za koľko dáš??

tutinka11
13. jún 2012

Ahoojte dievčatá, po dlhšej dobe opäť píšem 🙂 tak ako sa vám darí v chudnútí ?🙂 u mňa to moc výrazne neni, ale nevadí, lepšie pomalšie jak naraz veľa 🙂 stačí len trpezlivosť, veľa cvičiť, piť veľa tekutín a zrieknúť sa sladkého 🙂 zatiaľ som dala dole 2,5 kg a v páse mám menej 10 cm, takže sa aj z toho mála veľmi teším 🙂 ďalšie balenie si už určite neobjednám, jedine v čom mi tie tabletky asi pomohli bolo zníženie chuti do jedla a sladkého a taktiež som mala aj viac energie 🙂 búšenie srdca a pod. som chvalabohu nemala. dajú sa kúpiť v lekárni oveľa lacnejšie tabletky, vďaka ktorým nebudete mať chuť na sladké, ale taktiež neľutujem, že som si ich objednala, keby som to neurobila tak by som nevedel či to bolo správne 🙂 každá žena je iná a každá má iný organizmus, čiže na každú môžu mať iný vplyv 🙂 tak sa držte ženy 🙂

alkim
13. jún 2012

@angeles2000 a držala dietu, tak naco su vlastne tie tabletky, ci len niekto chce rychlo zbohatnut ?

alkim
13. jún 2012

@lusy3112 je to poriadny "chyták", ešte som tak blbo nenaletela.Schudla som dve kilá, ale určite nie z tých tabliet, čo som za drahé peniaze kúpila...