icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

jarus35
13. jún 2012

@ylonka ahoj, ja som odpísala na ten email z ktorého mi poslali potvrdenie mojej objednávky. Potom sa mi ozvalo nejaké reklamačné oddelenie, že vzali na vedomie moju požiadavku na vrátenie peňazí. Už prešli 3 týždne a stále nič. Myslím si, že umelo naťahujú lehotu na vrátenie peňazi. Už som sa zmierila s tým, že ich neuvidím. Tak držím prsty, aby sa ti to podarilo a vrátili ti peniaze. Prajem pekný večer.

mojusinka
13. jún 2012

@devilinheart ano su tam 100 kusov do kopi tak si mislym že sa ti oplati kupit aj s tymi otvorenimy za 30eur ja som dala za dva balenia 66eur tak a dam ti ich za 30eur ak chceš 😉 😉 😉 😉

siska2703
13. jún 2012

Viete niekto nazov tabletiek kt. Odpudzuju chut na sladke a da sa aj schudnut nieco,,, neskutocne mnozstvo sladkeho dokazem zjest kazdy den a preto nikdy neschudnem,,,:(( 😖

renicka2222
14. jún 2012

Ahoj , posli mi prosim ta kontakt na Helenku . Dakujem. :D
r.sulekova@zoznam.sk

lusy3112
14. jún 2012

@alkim tak ja som neschudla zatiaľ vôbec nič , chcela som to vyskúšať , že či to naozaj funguje , ale vidím , že som sa dala tiež poriadne nachytať už nikdy viac si neobjednám žiadne tbl ...

lulucertik
14. jún 2012

@tutinka11 aké tabletky si si kúpila v lekárni na potlačenie sladkého?

zuzanka2301
14. jún 2012

@sasurin ahoj možem ta poprosit o kontakt na pani Helenku moj email zuzanka2301@azet.sk dakujem

tutinka11
14. jún 2012

@lulucertik zatiaľ žiadne, pretože beriem ešte carallumu, ja som len hovorila, že dajú sa kúpiť oveľa lacnejšie tabletky z lekárne vďaka ktorým budete mať menej chuť na sladké, treba sa poradiť s lekárnikom.

katuska2310
14. jún 2012
katuska2310
14. jún 2012

@sasurin
ak ta mozem poprosit moj emailo KATARINA2006@azet.sk dakujem

gomi
14. jún 2012

@sasurin ahoj, som tiež jedna z tých, ktorý pekne prosia o adresu pani Helenky, pekne ďakujem a všetkým fandím

michaelahomolova85
14. jún 2012

@dada26920 ja by som brala

gomi
14. jún 2012

@sasurin, prepáč zabudla som e-mail, kleinv@centrum.sk

mima118
14. jún 2012

@sasurin Dobrý podvečer sasurin ja by som to skúsila ked je to zadarmo a stačí na to iba email?Budem rada ked mi niekto poradí v žnížení vahy-chudnutí.Ďakujem.

nubab1
15. jún 2012

ja si myslím, že keby sa spojili všetky z vás, ktoré ste si tie tabletky objednali a chceli ste ich vrátiť-no bohužial sa vám nikto neozval, žeby z toho vznikla slušná sumička...a spoločne by ste mohli podať aj trestné oznámenie, ved niekto na tom perfiš zarába a vy si ničíte zdravie!!!!!--- alebo to dať jednoducho do JOJ-ky ... oni by sa na to mrkli.... preboha ved znova niekto ťaží z ľudskeho trápenia!!!! slovenskoooooo 😠

lmmata
15. jún 2012

ja som to tiez vyskusala ale neschudla som, a chcem vratit tablety, mate niekto skusenost s vratenim?

lmmata
15. jún 2012

@sasurin
vyskusala som vselico, ale som neschudla, prosim pomoz
lmmata@zoznam.sk

lmmata
15. jún 2012

ak chce niekto kupit , predam jedno balenie Caralluma.

bugi1
15. jún 2012

@sasurin poprosim prepošlite môj email pani Helenke.
môj email : bugi1@post.sk
Ďakujem

carmina
15. jún 2012

@sasurin
Ahoj,posielam svoj mail ana.angel@email.cz, prosim, posli mi kontakt na tu tvoju kamosku. Dakujem. 😉

stanislavaz
15. jún 2012

Ahojte kočky, kto je to tá Helenka, keď chce každá na ňu kontakt? Napíšte mi prosím. Ja užívam Carallumu 9 deň a som ešte pol kila pribrala, takže no comment. Hlavne že tí, čo sa obohatili sú šťastní....

stanislavaz
15. jún 2012

@sasurin Prosím aj mne pošli adresu na Helenku: stanislavaz@azet.sk

ralka
15. jún 2012

ahojte kocky ak chcete predam tabletky meridia okolo 80tabliet mi zostalo mozem len odporucit ja som za 2 tyzdne schudla 7kg len uz dalej nemozem pokracovat lebo som pravdepodobne tehotna tak sa tesim ze aspon nieco som stihla dat dolu 🙂 ak mate zaujem kludne mi napiste na cene sa vieme aj dohodnut tabletky mam objednane podpora online

mojusinka
15. jún 2012

@ralka ahoj ja by som aj mala zaujem o tie tabletky pretože mne caralluma vobec nepomaha iba mi je od nej špatne cely žaludok sa mi pokazil 😝 😝 😝 rada by som ta poprosila za aku cenu mi ich predaš dakujem za odpoved 🙂 🙂 🙂

ralka
15. jún 2012

@mojusinka rada ti ich poslem ak mas zaujem a cena co povies za 50eur+postovne

mima118
15. jún 2012

Ahojte,aj ja by som sa veľmi rada skontaktovala s pani Helenkou,najprv som sa skontaktovala so sasurin.Mam problem s kilečkami navyše tak dufam,že mi poradíte.Ďakujem.....🙂) a nemá z vás niekto skúseností so zelenou kávou?.....Ďakujem.

d1212
15. jún 2012

ahojte, prosim vas, vratil uz nikto tie tabletky spät?? ak ano, tak na aku adresu??
ja som dnes prevzala zasielku a na originalne uzatvorenom baleni bolo oznacene 30 kapsuli, no vo vnutri ich bolo 25! volala som na uvedene cisla, tak z Ba mi dali cislo na Presov a tam mi pani povedala, ze tam ma asi 30 zasielok naspät s takymto problemom a ze nech spätne kontaktujem e-mailovu adresu, cez ktoru som objednavala...a nech vratim na adresu odosielatela, no ta je niekde v new yorku...no povedala, mi ze to je nejaka firma v Ba a nie v newyorku...takze asi pekny oblb zas...dost mi bolo divne, ze za dva dni to preslo taku trat...ma niekto skusenost s vratenim ???

d1212
15. jún 2012

odradila ma hlavne mylna informacia o pocte kapsuli, ktora je na obalea skutocnost..ako teda mozem verit, co je ozaj vo vnutri, ked zlyhaju na takejto banalnej veci??!! tak nam treba asi 😠

sonikle
15. jún 2012

@sasurin ahoj aj ja by som chcela vediet viac dakujem za odpoved na mail sladkasonka@azet.sk

ellinka2011
15. jún 2012

prosim vas, vie mi niekto poradit, ako mam stornovat objednavku na tu carallumu??zrejme som aj ja naletela a dnes som si ju objednala,ale nechcem to.alebo sa moze nieco stat,ked to nepreberiem??dakujem