icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

marus66
19. júl 2012

tak kto uz schudol s carallumou? ja by som potrebovala, ale neviem, ci to nie su len triky reklamy. mne najviac pomohla 90 dnova dieta ale asi po pol roku som vsetko naspat nabrala, to je uz asi na cely zivot.

zaba912
20. júl 2012

@majka269 mas pravdu ja teda tiez dufam ze poslu inak to budem riesit ako ty iba co zbytocne klamu ludi.

jrs
20. júl 2012

posielam stranku http://sjidelnicek.cz/caralluma/ najlepsie je asi zostat pri tom, ze ovladat sa a nejest ,,dobroty,, 🙂 hlavne pravidelne a pozerat si kolko kalorii clovek denne prijme a kolko spotrebuje, ja som tak schudla pomalicky cca 1kg tyzdednne, ale clovek musi mat sebakontrolu to je pravda.

kaciatecko
20. júl 2012

Ahojte chcem sa vyjadrit ku carallume - je to to iste ako weight loss tabletky, len zmenili meno - prisli mi predvcerom, dala som si pred ranajkami vcera a pred obedom (neveceriam nikdy - zo zasady) a rano som sa postavila na vahu a mala som o 1kg menej. Pripadám si skvelo, dúfam, že to bude pokračovať 🙂 pretoze nic ine sa mi zatial neosvedcilo. ako vedlajsi ucinok vsak pocitujem nechutenstvo, co je vlastne vyhovujuce :D :D :D zdravim vsetkych a drzim palce
PS: ODPORUCAM

elena550
20. júl 2012

@sasurin
@sasurin Dobrý deň, mala by som záujem o produkty na chudnutie, ak môžete, prepošlite aj môj email. elenamifkovicova@centrum.sk Ďakujem.

majka269
20. júl 2012

@zaba912 presne tak nechápem ako môžu z toho schudnut ja som schudla 2kg ano pripustam ale to som pila moc vody a boli tie horucavy takze tak a ked som to brala ked bolo vonku chladnejsie neschudla som nič len co ma zuby boleli z toho

tomike321
20. júl 2012

Takze iba jedno k tomuto - objednal som to teda Caraluma actives - ziadne výsledky po 2 týzdnoch - bezné cardio cvicenia - moznosť vrátenia produktu: úplne bez šance na tel cisle o nicom nevedia 🙄 - dátum spotreby ziaden - stavy s tabletiek velmi zlé!!! ☹

o 2 mesiace na to som objednal z www.muscleking.sk lipo6X - 1mesiac cardio cvicenie plus nejaký ten silový tréning 3KG dole!!!

Poviem to v skratke: Mozete brat cokolvek - bez cvicenia a upravenej stravy neschudnete - cvicím uz 6 mesiac - pivné brucho je dole - tehlicky ma tesia a hlavne ten pocit a kondícia to je uplne naj!

Neberte somariny radsej cvicte!!! to je asi naj rada aku vám mozem dat! 😉

sallai
20. júl 2012

Ja mam s tabletkami caralluma velmi negativne skusenosti. Po mesiaci uzivania som neschudla ani gram, po niekolkych dnoch, ako som ich zacala brat, ma svrbela cela pokozka a prestalo to az vtedy, ked som ich prestala brat a ked som ziadala vratit peniaze, figu som dostala – takze tolko k zazracnemu chudnutiu

kattulienka
20. júl 2012

Ahojte ja som si tie tabletky kupila a je to hlupost.uzivam ich uz 3,5 tyzdna a schudla som 2 kg ale myslim ze to neni tabletkami ale ze cvicim kazdy den 45min. zacala som pit 1,5 l vody na lacno a za den vypijem 3-4 litre vody a prestala som jest chleba.a ak aj hej tak urcite to neni slubovanych 10 kg za mesiac,bez cvicenia a ziadnej zmeny v stravovani.na internete bolo pisane ze sa nemusi vobec cvicit a jest mozte co chcete a ked prisli tabletky tak tam bolo pisane ze je nevihnutna dieta a cvicenie.takze moj nazor je zbytocne vyhodene peniaze!

vikina1111
21. júl 2012

@sasurin
Ahoj aj ja by som poprosila kontakt na Helenku. ďakujem

juliabel
21. júl 2012

@sasurin ahoj! pridávam sa s mailom k informáciám o tom zázraku 🙂 juliabel@azet.sk Budem čakať a Ďakujem!

lulucertik
21. júl 2012
kmetka
22. júl 2012

neschudla som nic. Ziadala som vratit peniaze -23.6.- Vraj za 3 mesiace to bude. Som zvedava. Ponukli mi nahradny tovar, pero na bielenie zubov alebo krem proti vraskam+ocny krem.Napisala som ze pockam na peniaze. Zdielam adresu na ktoru som pisala: support@topcaralluma.com

luxor32
22. júl 2012

Caraluma su tablety ktore naozaj tlmia chut do jedla akurat maju chybu ze obsahuju vela kofeinu a neviete spat.Vcera som vzala rano tabletu a vecer som nemohla spat a zobudila som sa rano o 4.00.Takze dakujem pekne..srdce mi busilo akoby som bola nadopovana niecim..neodporúčam..Acai beri thin podobne.. 😢

luxor32
22. júl 2012

@kmetka ahoj skusala si caralumu?mala si aj ty neziaduce ucinky?

luxor32
22. júl 2012
kacka25211
22. júl 2012

@sasurin ahoj mam zaujem tak prosim dat vediet kacka25211@azet.sk

kmetka
22. júl 2012

@luxor32 ahoj, skusala som carallumu. Nemala som vedlajsie ucinky. Ja som pri nej este 2kg pribrala. Snazim sa vratit takmer prazdne balenie. Ved na nete slubuju, ze ked nebudeme spokojni, vratia peniaze.

klaudia3333
22. júl 2012

mate tu prosim niekto odskusane tabletky carallume???nasla som diskusiu o tom ze ti ludi co pisu o tom ze schudli su aj pri inych tabletkach len sa menia datumi komentarov..potrebujem vediet co je pravda prosiiiim niekto kto uz ich skusal

sialena246
22. júl 2012

Nedajte sa oklamať .proste treba jesť menej a viac spotrebovať...tu su názory iných...
http://www.lekari-online.cz/vnitrni-lekarstvi/d...
prikladam dietu !!! a táto fakt skutočne funguje . za 13 dní schudnete pri dodržaní ...minim.8 kg. a hlavne je ZADARMO!!!!
jesť treba presne vždy o 7:00, 10:00 13:00 16:00 19:00
1 deň..1/4litra mlieka, kefiru alebo jogurtu v určený čas 1/4L 1/4l 1/4L
2 deň ..termix....15dkg tvaroh... 15dkg biele maso-varene... 15dkg čerstvej zeleniny... 2varene vajcia
3 deň 10dkg ovocie 10dkg zeleniny 10dkg salam?šunka 1/4l mlieko 15dkgvar.maso
4 deň termix 1/4l mlieko 10dkg zeleniny 10dkg ovocie 10dkg salam
5deň 2var. vajcia a 10dkg zeleniny ,.. 10dkg ovoc. 15dkg tvaroh 10dkg ovocia 10dkg zelen.1/ 4l mlieka
6deň 10dkg šunka 10dkg ovocie 10dkg tvaroh 10dkg var.maso 1/4l mlieka alebo jogurt
7deň 2var. vajcia 10dkg ovocie ,.. 15dkg tvaroh 10dkg vare maso 1/4l mlieka alebo jogurt
8deň 20dkg ovocie 20dkg zeleniny 20dkg ovocie 20dkg zeleniny 20dkg ovocie
9 až 13 deň ako 1až 5-ty deň.....pri tejto diete schudne KAŽDY za to ručim. držim palce.....schudla som 9kg a nebola hladná 😀 píšte!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sialena246
22. júl 2012

Jedlo je rozdelené do 5 dávok . nezjesť všetko naraz. Každý deň jesť 5x po 10 až 15 dkg jedla,človek nemá pocit hladu.
treba len prekonať prve dva dni a potom to už ide....ak neviete vydržať treba si uvariť teplý citronový čaj bez cukru..a piť..

monyccka
22. júl 2012

@sialena246 a ako dlho ti to schudnutie vydrzalo? Je to dieta postavena (rovnako ako milion dalsich) na nizkosacharidovom jedalnicku, co je sice pekne, ale nie dlhodobe. Bud sa po vrateni sacharidov do stravy vrati vaha (a nejake dorbne ako bonus) spat, alebo odidu oblicky (a ciastocne trpi aj mozog), ked sa sacharidy do stravy nevratia.. Nevyvazena, nezdrava, zatazujuca a kratkodoba. Ma vsetky aspekty ako si znicit metabol aj zdravie.

Neexistuje iny sposob chudnutia ako znizit prijem a zvysit vydaj. Vylucit sladkosti (cokoladky, keksiky), slanosti (chipsy, tycinky, nachos), dresingy (majonezy, syrove srakorky v sklickach..), vyprazane jedla a zminimalizovat olej (margarin, stuzeny tuk) pri priprave jedal. Zvysit prijem zeleniny (salat, mrkva, kalerab, brokolica), cestoviny najneskor na obed, rovnako pecivo (najlepsie celozrnne), vecer skor bielkoviny (mlieko, maso, kyslomliecne vyrobky) so zeleninou. Vela tekutin a vaha pojde dole. Kazdemu. 🙂 Nie pekne, ale jedine ucinne a trvale. Je to zivotny styl a nie dieta. Kazda dieta konci po urcitom case a rovnako je to s jej efektom. O liekoch ani nehovorim. Volno predajne su blbost uz od pohladu, zarabaju na (nestastnych lenivych a zakomplexovanych) obeznych ludoch, ktorym sa nechce hybat a nic menit na jedalnicku a cakaju na zazrak. Zazraky neexistuju. V chudnuti urcite nie.

sialena246
22. júl 2012

vydržala zatiaľ 4 roky..a zmenil sa metabolizmus už jem všetko . Váha stále rovnako priazniva....Je to povzbudivá dieta pretože vidno výsledok. Je už potom na každom z nás či sa vráti k predošlej strave ,alebo začne aj rozmýšlať o tom čo je.

monikka100
22. júl 2012

@sasurin ahoj..poprosím ťa o kontakt na Helenku..môj email: monika.hagyungova@pobox.sk

ylonka
23. júl 2012

@majka269 Ahoj Majka, ja som poslala celú neotvorenú faľštičku na adresu kuriera ,potom mi prišiel e-mail s potrebnými údajmi na prevzatie peňazí cez Western union a prišli mi ihneď ako som išla na poštu a vyplnila žiadosť s údajmi pre výber peňazí. peniaze mi prišli zo Sofie!!!!!!!!!!!!! ahoj 😉

monyccka
23. júl 2012

@sialena246 metabolizmu sa nezmeni preto, ze dva tyzdne jes len bielkoviny 🙂 Resp aj ano, ale nie spravnym smerom. Spomali sa. To , ze teraz kontrolujes, co jes, nie je nic ine ako to, co som pisala, predpokladam, ze "jem vsetko" znamena, ze si sa zacala zdravo stravovat a preto si vahu nadalej drzis. Avsak zbytocne si ohrozila oblicky a uz spominany mozog. Ten bez prijmu sacharidov velmi trpi. A vysledok vidno pri kazdej uprave stravy. Je hlupost chciet, aby kila, tkore pribudali cele rokyzrazu zmizli za par dni.

duripp
23. júl 2012

dnes mi prišli tabletky Caralluma,dal som si prvu a cely den mi je nejako spatne,toči sa mi hlava,mam ako keby nizky tlak..už ich brat nebudem,bojim sa toho..takze naletel som asi ako každy čo si to kupil,ani sa nedaju vratit peniaze ako to tvrdia,lebo nikde nemate adresu na koho sa mozte obratit..ci vie mi niekto poradit kto ma s tym skusenosti???

blunt
23. júl 2012

Sasurin. . . 13kg za pol roka s tabletkami je myslím slabé. . . ja som dal bez tabletiek a diety za 6 mesiacov 30kilo dolu stačí sa správne stravovať. . .

blunt
23. júl 2012

ak chcete dlhodobo schudnúť, určite to nebude dobré cez DIETY . . .

brodekovci
23. júl 2012

@sasurin môžem poprosiť kontakt na Helenku, lebo potrebujem aj ja schudnúť ...... paja1410@gmail.com