Tabletky na chudnutie Caralluma
Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?
@gabillein kam si to vrátila?...tiež nulový výsledok a neviem kam to mám adresovať ked ich chcem vrátiť
@lulucertik neviem vyskúšaj ak chceš... ale ja by som už neriskovala so žiadnými tabletami ak je to zasje niaky o**eb ... :/
@majka269 to nie pre mňa ale pre ségru je diabetička tažká a caraluma jej zabrala alebo nezabrala, len na dva týždne schudla 1,5 kg ale nemôže to brať je jej strašne zle odpadáva pri nich hoc pije hektolitre vody pravidelne je , našťastie búšenie srdca nemá má energiu len nedá sa lebo ju to priklincuváva do zeme tak zas niečo objavila ale ja už jej nedovolím len tak hoc čo objednať a hlavne vyhodiť kopec prachov pre nič
preto sa pýtam či niekto má skúsenosť s týmto produktom ?
ahojte aj mne dnes prisli 2 balenia t.j.60tabl. carallumi,som zvedava ako mi pomozu???
😀
🙂 🙂
Ahojte, ja by som sa chcela spytat ci to naozaj funguje a ako casto sa to pouziva a po kolkich dnoch sa uz citi nejaky vysledok. To popri tom ako to jem mam aj nejaku dietu drzat ? 😎
ahojte objednala som si carallumu ale akosi mi nechodi do kolko dni vam to prislo dakujem
ahoj, mne tie tabletky prisli dnes, som zvedava ako mi pomozu, budem vas priebezne informovat...
Neviem ako vam vsetkym mohol zabrat ten produkt ja som ho brala a schudla som vsetkeho dve kila za mesiac a nic viac a ani som sa neprejedavala
@dziabel_heh tak ja nie som vobec spokojna s tym produktom schudla som len dve kila za mesiac a kopu penazi to stoji ☹
@veronikaromanko Budem cakat na vase informacie ako zareaguju tabletky na vas organizmus
@lulucertik dobry den ten pripravok HCA sa da kupiť lacnejšie na tejto stranke http://www.multivitamins.sk/ttpharm/index.php?I...
@lulucertik aha lebo ani mne tá carraluma neorbí dobre pretože je mi z nej divne a diasná ma bolia a aj mi krvácajú takže tak a ja by som si neobiednavala už žiadne tablety
Tá carraluma nefunuguje baby preberte sa ako to môžete objednať si po toľkých negatívnych odozviev na to ???? ...je to oblb najviac schudnete dve kilá a to aj preto lebo je teplo vonku ....ale inak su to iba chemikalie niake co dávate do seba !!!!!!
a poviem vám dievčatá milé ja som to dala reklamovať som napisala na email im ..a stále píšu je to v reklamačnom oddeleni a možno bude trvať kým to reklamujú že firma sili v USA jasne!!! hlavná vec že tovar donese na druhý den ale vrátiť peniaze to nie ich drbne na súd a bude proste len klamú ludí a tie chemikálie by som do seba nedávala už ktovie ake to bude mať vedlajšie účinky fuj proste!!!!!! ale tie peniaze mi vrátia pekne nech si pre to kurier príde ako doniesol aj tovar a vráti peniaze!!!!!! nech si to sami žerú ked je to take dobre!!! a podla mna tá pravá firma je mozno v USA ale to okopírovali niake dementi a vyrábajú tablety carrallumu ktorá nie je tá pravá carralluma ale iba niaky FAKE !!! 😠 😲 🙄
@vladuska2006 do 2
@motilik1979 poslala som IP
aj mne napisali ze je to na posudeni a ponukli mi nahradu lebo zevraj to vratenie moze trvat aj dva mesiace ja som im napisala ze nechcem nahradu ale peniaze a neozvali sa odvtedy ale ak sa rozhodnes ist na sud sto pro idem s tebou ak nas bude viac urcite to vyhrame
ahojte,tiez som sa dala obalamutit,neschudlan som ani gram a to sa stravujem zdravo,neprejedam sa,pohybu mam v praci dost,aj dostatocne pijem tekutiny.Poziadala som ich o tu slavnu nahradu,nejaku kozmetiku,hodi sa mi pre sestru k narodeninam.Som zvedava,kedy mi to poslu a co to bude za omladzujucu kozmetiku.Tie ktore vahate,radim,NEKUPUJTE! Ziadne taketo zazracne veci nefunguju!
@zaba912 proste ja chcem tie peniaze naspat tiež takže ja sa s nimi nebudem srať fakt proste ked mi to neposlu do konca prazdnin ja ich tam dam ..pretože na stránkach maju ze 60dní záruka vrátenia penazi takze nech mi ich vrátia aj tebe!! a už nikdy si nič takéto nekúpim ..žiadne reklamy a neviem co jasne ...neverim tomu clovek schudne len ked mam moc pohybu a cvici .. 🙂
Kde najdem stranku kde si ich budem mocť kupiť ty tabletky z Carallumy ???? prosím poradtee
baby nestačia vám tieto príspevky ??? i napriek tomu si to chcete objednávať??? to radšej pošlite prachy mne 😀
stačí keď zmeníte trošku jedálny lístok 5 x jesť v menších dávkach a veľa piť vody plus trocha pohybu a pôjde to

pozná niekto PersoLinea? www.persolinea.eu nejaký program chudnutia ale neviem o ňom nič len výsledná suma je 179 ecok na pol roka , čo sa mne zdá príííliš moc ????
a poznáte HCA Formula tiež na chudnutie a 1 balenie - schudnúť chcem 6 kg - 21,30 e , 2 balenia - schudnúť chcem 12 kg - 37,10 e , 3 balenia - schudúť chcem 18 kg - 49,20 e ? www.hca.6f.sk/index.php?p=1 ???
pozná niekto tieto produkty???