icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

kattulienka
23. júl 2012

@kmetka ahoj a tam si im len napisala ze si neni spokojna s tabletkami aby ti vratili peniaze?

katarineckaa
23. júl 2012

@sasurin prosím ťa poslala by si mi ten kontakt na tvoju kamarátku? alebo nech mi ona napíše na katika2510@azet.sk
dúfam že to naozaj pomože :D

sissa265
23. júl 2012

sasurin: aj ja by som poprosila kontakt na Helenku, moj e-mail je: sissa265@azet.sk

sasurin
23. júl 2012

@blunt nemyslím, že slabé 🙂 lebo telo si na to pomaly zvykalo, povedala by som, že zdravé a hlavne bez jojo efektu a nie tabletkami, ale prírodnými produktmi som chudla a jasné, že som si upravila aj stravovací režim 🙂, ktorý dodržiavam aj po vysadení produktov preto som späť nepribrala ani deko 🙂 🙂 🙂

cattleya22
24. júl 2012

baby, fakt odporúčam sa na podobné zázraky vykašľať... ak to sľubuje taký rýchly úbytok, nemôže to byť reálne... prípadne kilá prídu hneď naspäť... a len si pokazíte zdravie... viem o tom svoje, vyskúšala som väčšinu dostupných vecí na trhu... nakoniec fakt zaberá len stará rovnica : vyšší výdaj ako príjem. Jesť menej 5x denne, vypiť aspoň 2,5l vody a cvičiť 3-4x do týždňa.. nebude z nás za týždeň modelka, ale pomaly to pôjde. Jediné, čo som ochotná ešte riešiť je karnitín ku cvičeniu a nejaký urýchľovač metabolizmu v podobe garcinie a pod.. čo sa dá kúpiť za babku. Prípadne bylinkové čaje, ale vyslovene iba ako "barličky"... Ja mám k tomu všetkému hormonálne problémy, tie "hormonálne" kilá sú najhoršie, to sa drží ako čert... Prípadne kuknite pre motiváciu stránku Mira Veselého... Pekný deň prajem 🙂

risiak16
24. júl 2012

Dnes som obdržal zásielku 2 balenia Caralluma za 66 eur. Jedno balenie obsahuje 30 tabliet - podľa etikety na fľaške.
Keď už je to také drahé - prerátal som si obe balenia. V jednom balení mám 29 kusov tabliet a v druhom dokonca len 28 kusov. Takže super. 😠 O tri kusy menej. Keď som už zaplatil, tak chcem dostať to čo som si objednal, nie? Kde sa mám akože sťažovať? Už teraz vidím ako mi vyjdu v ústrety. Tri kusy, to sú tri dni bez kúry.
No, nezačali dobre. Podľa mňa je tá firma neseriózna, nevie ani zabezpečiť 30 kusov do každého balenia. Ostáva mi už len dúfať, že čoto aj schudnem. Potrebujem zhodiť minimálne 10 kg. 😒

leonberger
24. júl 2012

tak a zbytocne vyhodene peniaze ta Caralluma nie je vobec ucinna absolutne to nefunguje a zasa som naletela ☹

leonberger
24. júl 2012

ja som mala plny pocet tabletiek ale je to jedno 🙂

cattleya22
24. júl 2012

Ozaj, nechcem robiť reklamu, ale ak ste niekto z BA alebo z KE, baby, jednoznačne odporúčam fitko Contours.. neviem si to vynachváliť, či už prístup alebo systém, čo tam beží... a fakt, kašlite na tie pilule
@risiak16 kuk na stránku Mira Veselého, možno osloví...

sialena246
24. júl 2012

@monyccka 4 roky nieje pár dní....ovocie obsahuje cukor...mozog neutrpí žiadnu ujmu...a .ak musím tak radšej med. cukor nepotrebujem k životu, sladkosti som nikdy nejedla, ani slaninu ,chipsy, majonézy a nič z tvojho jedálnička....v živote nič nieje len biele alebo čierne....pekný deň.

moni1234
24. júl 2012

@sasurin Ahoj ak to je ešte aktuálne poprosila by som ťa tiež poslať kontakt na tvoju kamarátku Helenku.

Ďakujem 🙂

Moni,Stupalova@gmail.com

monyccka
24. júl 2012

@sialena246 ano ano..stravovala si sa zdravo, pravidelne, vyvazene a priberala si..potom si sa zacalas travovat dva tyzdne jednostranne s chudla si a odvtedy si to drzis, nech zjes cokolvek 🙂 🙂 🙂

wartinka21
24. júl 2012

Ahojte. Som Martina beriem tablety caralluma uz tyzden chcem sa opytat ci mozem vziat aj 2 tablety za den. Schudla som uz 2kg. Som spokojna prosim odpiste mi na mail martina.d@azet.sk odpisem a poradim kazdemu. Dakujem vo pred za vseto.

okalik19
24. júl 2012

a

gabcova
24. júl 2012

dnes som si prave dala prvu pilulku uvidim o tižden kolko shodim mam više osemdesiat som nato zvedava 🙂 🙂 🙂

gabcova
24. júl 2012

no stim pitnim režimom mam to odskušane je to pravda da sa schudnut ale to som nemala tolko kil jak teraz ale da sa to pred každim jedlom som si dala dva pohare čistej vody a zabtalo to

r21
24. júl 2012

Ahojte,
pred pár minútami sa ku mne dostala tiež reklama na "zázračný prípravok na schudnutie Caralluma". Troška som pátrala na internete a našla som veľa negatívnych reakcii na tento prípravok. Môžete si to prečítať na tomto linku: http://www.lekari-online.cz/vnitrni-lekarstvi/d...

lulucertik
24. júl 2012
katkazba
25. júl 2012
dannysk
25. júl 2012

@sasurin ahoj môžeš mi dať kontakt na Helenku. Rada by som sa s ňou skontaktovala.
Vďaka

jarmila5693
25. júl 2012

ahoj holky 🙂 neviete ci to moze byt aj pre moje 14 rocne dieta ??

tojesnadvtip
25. júl 2012

Kamarat mi dnes poslal link na stranku s objednavkou Caralluma.........ked som si o tom precital, nemusel som si citat ani ostatne fora a uz som vedel ze dalsi vtip je na svete 😀 ...z toho ako je to cele popisane uplne bije do oci aky to je zas nezmysel......uz mozno aj s poradovym cislom 100 na "trhu chudnutia" ............nebudem teraz nadavat vsetkym ludom, ktory si tento absolutny nezmysel objednali a dali zarobit sikovnejsim ludom...tym na "druhej strane" ...aj ked by si to zasluzili...............dam vam vsetkym radu, ktora je zarucene cenna, to si mozte byt isty ze ked sa jej budete drzat tak sa uz nikdy neoklamate....je to vsak rada, ktora sa vam nebude pacit, pretoze je to realita! - ziadne tabletky ani prirodne produkty na chudnutie skutocne nefunguju tak ako ich vyrobca popisuje...neexistuje ani jeden takyto vyrobok!!!!!!!!! toto by ste si potrebovali vtlct do tych hlav konecne!!!!!!!!!!!!!! kto sa vam za kazdu cenu snazi nieco predat alebo doporucit tak je to preto ze niekoho zastupuje a za kazdy predaj ma proviziu!!!!!!!!!! ...to je dalsia poznamka ktoru som si nemohol odpustit......niekto tu pisal "skusila som vsetko a nic nepomaha" - moja dalsia cenna rada je "zmen zivotospravu do konca svojho zivota" ...ak sa v tom nevyznas, kontaktuj odbornika...ale odbornika na stravu, nie zas na dake podivne lieky alebo produkty............podla mna tu ani mnoho ludi nevie ze existuje jednoduchy domaci test na potravinovu intoleranciu, ktory by mohol na zaciatku pomoct, ake potraviny zvolit do jedalnicka............toto su temy na strasne dlho.......preto si zhrnem co sme sa naucili........ked si kupime tablety na chudnutie, tak mame problem s logickym myslenim a treba to rychlo napravit a poucit sa, to je prva vec...a druha vec je ze kazdy zdravy obezny clovek dokaze uplne jednoducho a krasne schudnut zmenou zivotospravy a cvicenim..........a sem si este dovolim maly dodatok k tolko spominanemu "jojo efektu" - priklad - je clovek ktory papa 5 jedal denne, stale tie iste jedla, teraz si nasadi dietu a schudne dajme tomu 10 kg, potom sa vrati zas k tym istym 5 jedlam denne a priberie spet 10 kg...a to je snad nejake prekvapenie?????? toto sa stane vzdy! je to uplne logicke a je to uplne v poriadku...v poriadku vsak nie je ta strava ktorou ste zas tych spominanych 10 kg nabrali a preto treba tu stravu zmenit uplne, nie drzat diety, proste zmenit zivotospravu, mozno to bude trvat dlho, ale vysledky sa dostavia take, ze sa potom budete len smiat na tom kolko peniazi ste dobrovolne poslali na ucty slusne povedane klamarom 😉

misicka0
25. júl 2012

ahojte , predám celé jedno nové balenie za 35 EUR ,ak by mal niekto záujem píšte na: misicka0@centrum.sk
ďakujem

vladenka79
25. júl 2012

@sasurin ahoj...prave som si objednala tie tablety....bola by som rada keby som mohla s Helenkou pokecat..moj email je vladimirabesinova@gmail.com.dakujem pekne.

popolka
25. júl 2012

@sasurin ahoj! mam36 rokov uz som drzala vseliake mozne dieti, ale nie anie schudnut.rada by som vyskusala este nieco co by zabralo.teraz som pyla acai berri ale nechudla som z toho.☹. vies pomoct? dakujem. SISA

lomidrevo
25. júl 2012

zloženie vyzerá byť v poriadku, ale podozrivá je obchodná kampaň.Nikde som nenašiel kontakt na predajcu. Nelogická je aj záruka spokojnosti, lebo ako môžete vrátiť balenie, keď nebudete spokojné s účinkom, keď ste ho predsa zjedli : 🙂
Okrem iného tento istý produkt sa predáva v balení na 100 tabliet za 10 .-€
http://biocare.sk/eshop/produkt/slimdetoxprotect
Na Slovensku je naozaj radosť podnikať 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sasurin
25. júl 2012

@jarmila5693 určite nie caralluma ved obsah kofeinu v tej tabletke by jej mohol riadne ublížiť !!!!!! je vysoký aj pre dospelého človeka že 200 mg - vhodné tak na mozgovú príhodu a nie na chudnutie !!!!!

sojero
26. júl 2012

Ahoj, mám záujem o produkty na chudnutie, môj email: Elenuska3@centrum.sk 🙂

lomidrevo
26. júl 2012
lomidrevo
26. júl 2012

@tojesnadvtip uplne súhlasím, je to iba bezbrehé ošklbávanie ľudí, čo majú problém s nadváhou, podobný produkt je aj tu, za 10 ečiek a 100 kusov v balení http://biocare.sk/eshop/produkt/slimdetoxprotect