Tabletky na chudnutie Caralluma
Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?
ahojte vie mi niekto poradit kde a ako vratim carallumu?
zdravím, pridávam link http://www.emimino.cz/diskuse/weight-loos-90266... na diskusiu k tabletkám callaruma...prečítajte si, ale podla mna je to len další podvod
@ylonka a ta adresa je aka prosim ťa ?? ...a to mam poslať poštou ?? a kolko to stoji ? ... ja tomu aj tak nechápem niako ...a potom ja ked som to uzivala uz tak ako to mam lebo to je hnus nechcem to ...uz ... a ten email ti prisiel postou ? ...a s tým si isla na postu a vyplnila udaje a peniaze ti dosli cez aku soffie ?? to je niaka firma ci ako ?? 🙂
Aj ja chcem zhodiť nejaké to kilečko, mám préblém s klbami a nadváha mi nepridáva. Mám výšku 165 a vážim 80, čo je veľa. Prosím o kontakt na p. Helenku. Ďakujem
Ako zrusim objednavku ked som to omylom poslala
Surne potrebujem vediet ako zrusim objednavku
Poradi mi niekto ako zrusim osjednavku
support@topcaralluma.com totto je adresa na zrusenie objednavky? poradne prosim
@sasurinahoj poprosim ta o kontakt natu helenku
chcela by som sa opytat kolko tabliet mam brat iba jednu pred rananjkami?
pomoze mi niekto a napise mi ako a kam mozem vratit lieky caralluma?lekar mi ich neodporucil.
Ako sa to vlastne dávkuje dnes mi to došlo...to mam užívať jednu denne či ako,,,,
@majka269 ahoj, ja som poslala celú nerozbalenú fľaštičku na adresu kurierskej spoločnosti do bratislavy ve´d som ti napísala adresu.Do balička som zabalila aj na papieri napísanú reklamáciu, že mi nepomohli tablety .Potom mi oni napísali mail a v tom maeily som mala údaje ktroré boli potrebné na vyzdvihnutie peňazi ktoré boli poslané cez Westen union zo Sofie z Bulharska .Poštovné je ako za baliček na Slovensku okolo 2 € neviem už presne. Ale hovorím celu nerozbalenu fľaštičku. Napísali mi že keď chcem celú čiastku tak až po tom ako by som bola vybrala všetky tablety a nepomohli by mi schudnúť.
@evickalv ahoj evička, neviem či som Ti už nepísala ale teraz som prišla nebola som doma dlho tak ja som poslala celú fľaštičku na kuriersku adresu Geis, Na Pantoch11, Blava. Poslalam som to baličkom do ktorého som vložila list ako Reklamáciu, že taBLETY MI NEPOMOHLI. Posielala som maily na cargeback@lifesister.com a po niekoľkých mailoch mi napísali potrebné údaje na prebratie peňazí cez Western union ktoré som prebrala na pošte .Peniaze mi došli zo Sofie z Bulharska od Borisa Valerieva Dencheva.
31.7.2012
pripravok caralluma je ako vzdy iba velka reklama bez skutocneho ucinku. brzdi vytvaranie traviacich enzymov a moze sposobovat zaludocne tazkosti. po dvoch tyznoch pravidelneho uzivania ziadna zmena smerom k chudnutiu skor malicke navysenie hmotnosti (osobny test). ovela ucinnejsie posobi obycajna chodza alebo lahky beh. Nikomu neodporucam uzivat !!!
naviac cena (vraj akciova) 37,-EUR za jedno balenie je riadne navysena. Velmi podobny pripravok (tiez neucinny) s rovnakymi latkami je mozne na internete najst za cca 9,- EUR. ak chce niekto napriek tejto vystrahe testovat pripravok
nech sa paci.
@sasurin Ahoj.tu je moj email karoline@centrum.sk.mozem ho posunut Helenke?Dakujem 😉
prave som užil 2 tabletku,mám taký dojem ako keby to v tele hrialo
a fakt je na obale napísané "Dieta a cvičenie sú nevyhnutné"
@sasurin ahoj čítala som tvoje príspevky ohladom chudnutia mohla by som dostať kontakt na Helenu? dakujem
moj email bejka.t@gmail.com
Dievcata prosim vas pekne, vsetky tieto tablekty na prirodnej baze su len velky marketingovy tah. Hocijake cudzokrajne rastliny - kaktusy ako aloe a ine, acai berry su ekvivalenty nasich cucoriedok, ribezli, ci dobre hojaceho skorocelu. Rastu v inom klimatickom pasme, preto sa nam zdaju "ine". Pisem z vlastnej skusenosti, byvame v subtropickom pasme, acai ci aloe dzus tu predavaju normalne v potravinach za par centov.
Su rovnake antioxidanty ako nase ovocia..
Ozajstne tabletky na schudnutie su v drvivej vacsine liekmi ktore su urcene na nejaky zdravotny problem, posobia na receptory v tele co ma potom za nasledok ako VEDLAJSI UCINOK ze sa telo zahrieva, tym sa zvysuje metabolizmus a je potlacena chut do jedla.
Su to lieky (nemenujem aby admin nezrusil) napriklad na astmu, na otvorenie dychacich ciest, alebo lieky ktore su predpisovane na zvysenie koncentracie alebo na migrenu.
Vsetky z nich su zatazou na pecen, niektore z nich na srdce (ked ma niekto astmu a ma predpisane cosi na uvolnenie dychacich trubic, jasne ze to bude zrychlovat tep, pripadne otvarat viac tepny srdcove), ci na ladviny. V normalne predpisanej davke nie su nebezpecne, pretoze su na predpis, kde vas lekar vysetri a urci vhodnu davku na vhodny cas.
Nie je dobre si len tak sam nieco ordinovat a urcovat davky.
ALe takto chudnu modelky, atleti. Liekmi, ktore su urcene na cosi ine a vedlajsi ucinok je rychlejsie spalovanie tuku, kde napriklad normalne schudnem za tyzden 1kg, pri uzivani to bude 2kg.
Zo vsetkych tychto liekov budete mat "divny pocit: akoby clovek chcel vyskocit z koze, koli zmenam ktore sposobuju v tele. Da sa na to zvyknut, ale je to neprijemne. Je to ako dostat injekciu taurinu. Jasne,ze sa vsetko s vami bude chviet
@sasurin - mohla by si mi poslať kontakt na Helenku....aj ja by som potrebovala pár kíl zhodiť
@sasurin dáš mi kontakt na tú Helenku rada by som sa s ňou porozprávala... 🙂 Ďakujem
ahoj, keby niekto chcel, tak predam caralluma tablety, zatvorene 30ks v baleni za 20 euro...
keby som zhodila, nenahnevam sa. potrebujem sa precistit a tym aj zhodit. vie mi niekto poradit ako by som to mala uzivat ked robim na 3 smeny? ked mam nocnu, to by som mala uzit vecer??? robim tyzdenne turnusy, dakujem
ahoj ,ja tento liek jem už tretí týždeň ,manuálne makám a hrám volejbal. Málo čo jem ,pol obeda ide kolegovi a večeriam striedmo a neschudla som ani deko . Kde je problém? Všade vravia o záruke penazí ,ale zaujímalo by ma aká je ich adresa . Ak ju máte ,napíšte mi niekto pre mňa je aj 37 € dosť ak niesu výsledky .Dík
kamalaska -obycajne na taketo reklamy nedam, ale kedze caralluma ma aj antioxidacne ucinky a telo potrebuje raz za cas ocistit, rozhodla som sa ju vyskusat. do troch dni mi prisla ztasielka 60 kapsul v baleni 37 eur. uzivat som ich zacala pred tyzdnom, jem to co predtym, nikdy som sa neprejedala takze s tym nemam problem ani teraz, zatial som neschudla ale mozem povedat, ze sa citim lepsie, co sa tyka energie, takze uvidim co dalej.

ahoj, posielam email pre Helenku, chcem schu 🙂 dnúť Elenuska3@centrum.sk