Tabletky na chudnutie Caralluma
Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?
@majka269 ahoj no mne vcera poslai mail ze je to este v rieseni a ze sa mi ozvu a podobne somariny ked som sa pytala co sparvia ak to poslaem tym kurierom tak mi napisali ze oni s tym nic nemaju tak neviem ani ja co mam robit? rozmyslala som nad tym ze ak nas bude viacej mohli by sme spolocne podat tretne na policii a popripade na sud hmm neviem
@nikol520 ja predavam 30ks balenie za 20 euro ak by si mala zaujem
no.. ja by som si ich chcela objednať ale váham ci to naozaj pomôže 🙂 a kebyže si to objednám ako to mám používať koľko tabliet denne 1 alebo koľko?? 😉
@veronikaromanko mozem sa ta nieco spytat preo ich predavas ?? ti to nepomohlo alebo ako?? lebo vaham ci si ich mam objednat 🙂 alebo si uz shodila kila??
@miky1997 schudla som 3 kila, len neviem ci to bolo tym, ze som upravila stravu alebo tymi tabletkami a uz ich nechcem brat, lebo ja vobec nepijem kavu a tie tabletky obsahuju kofein a bilo mi z nich srdce ako zblaznene...takze tak, keby si mala zaujem
@veronikaromanko no zatial vaham ci si ich kupi a kolko si ich uzivala ?? 🙂 lebo skusala som kontaktovat helenkua akosi mi to nechce odoslat 🙂
@miky1997 uzivala som ich jeden mesiac..
ahojte, ja som si tieto tabletky Caralluma objednala, ale doposial som neschudla ani kilo 🙂 a je to uz pomaly 3. tyzden.
adresa odosielatela: Park Avenue,New York :D TAKŽE REKLAMACIA NEHROZI ANI VRATENIE PENAZÍ :D mne to doktor neodporučil používat.tak keby mal niekto zaujem .....
žiaľ, mám podobné skúsenosti, ako poniektoré z vás. beriem tabletky už 3.týždeň a neschudla som ani 1kg. pritom sa neprejedám a sem-tam si zacvičím. nechala som sa nalákať na akciu 2 balenia... zbytočne vyhodené peniaze, lebo, aj keď v reklame píšu o možnosti vrátenia peňazí, nie je na základe čoho reklamovať. ☹ neviem, či pomôže nejaké hromadné podávanie na súd, ako píše zaba912...skôr využiť sociálne siete na varovanie ...
@sasurin Ahoj, zaujal ma tvoj príspevok na zníženie nadbytočných kíl. Tu je môj mail, prosím ozvite sa mi. Ďakujem: horvatova.gabriela@gmail.com
sasurin ahoj aj ja by som mala zaujem a mozem sa spytat kolko sa tym da schudnut a ci je potreba nejak zmenit stravu ? 🙂
@ada102 ja som schudla 13 kg za pol roka, nijaká zváštna diéta jem to čo doma navarím rodine, pijem veľa vody a jem 5 krát denne menšie porcie aj ked necítim hlad 🙂 užívala som produkty čisto prírodné( konzultované s lekárom aj dietológom) momentálne neužívam produkty už 4 mesiace a váha mi ostala na 54 - 55kg žiaden jojo efekt, je tu však potrebné ak raz zmeníš svoje stravovacie návyky tak to ti musí ostať aj po vysadení produktov a zabudla som obmedzila som jedenie sladkostí a akosi mi to už ani nechýba 🙂 🙂 viac info emailom 🙂 alebo v IP
@ivanetto Ahoj napisali mi, aby som sa obratila na orders@topcaralluma.com. Odtial mi napisali ze mi sice prachy mozu vratit ale ze tom moze trvat aj 2-3 mesiace a ponukli altrnativu objednat si v hodnote liekov iny vyrobok, co som samozrejme odmietla tak som zvedava co mi odpisu.
kolko tabletiek sa konzumuje na 1 den ???
@veronikaromanko uff to dost dlho na to ze si schudla iba 3 kila .. no ja nwm ako teda 🙂
@miky1997 no, co uz...ja som nepotrebovala moc zhodit...
vie niekto spetnu adresu na vratenie tabletiek vopred dakujem
predám nové balenie Caralluma, 30 tabliet, cena : 35,- Eur.
0918828517

@zaba912 ahoj este mi nic nevrátili asi to poslem na tu kuriersku adresu ...aj s reklamacným listom ..a bude pookoj ..a nech mi poslu potom ako si mám vyzdvihnut peniaze ..rposte uz ma to sere..joj tak banujem ze som si to kupila....a neotravujes neboj