icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

majka269
5. aug 2012

@zaba912 ahoj este mi nic nevrátili asi to poslem na tu kuriersku adresu ...aj s reklamacným listom ..a bude pookoj ..a nech mi poslu potom ako si mám vyzdvihnut peniaze ..rposte uz ma to sere..joj tak banujem ze som si to kupila....a neotravujes neboj

zaba912
5. aug 2012

@majka269 ahoj no mne vcera poslai mail ze je to este v rieseni a ze sa mi ozvu a podobne somariny ked som sa pytala co sparvia ak to poslaem tym kurierom tak mi napisali ze oni s tym nic nemaju tak neviem ani ja co mam robit? rozmyslala som nad tym ze ak nas bude viacej mohli by sme spolocne podat tretne na policii a popripade na sud hmm neviem

veronikaromanko
5. aug 2012

@nikol520 ja predavam 30ks balenie za 20 euro ak by si mala zaujem

evanahor
6. aug 2012

@sasurin
Ahoj, citam tieto stranky a chcela by som kontakt na Helenku, nieco mi treba zhodit....

miky1997
6. aug 2012

no.. ja by som si ich chcela objednať ale váham ci to naozaj pomôže 🙂 a kebyže si to objednám ako to mám používať koľko tabliet denne 1 alebo koľko?? 😉

miky1997
6. aug 2012

@majka269 mozem sa spytat vy chcete peniaze naspet lebo vam to nepomohlo?? alebo ako lebo vaham ci si to mam kupit 🙂

miky1997
6. aug 2012

@veronikaromanko mozem sa ta nieco spytat preo ich predavas ?? ti to nepomohlo alebo ako?? lebo vaham ci si ich mam objednat 🙂 alebo si uz shodila kila??

veronikaromanko
6. aug 2012

@miky1997 schudla som 3 kila, len neviem ci to bolo tym, ze som upravila stravu alebo tymi tabletkami a uz ich nechcem brat, lebo ja vobec nepijem kavu a tie tabletky obsahuju kofein a bilo mi z nich srdce ako zblaznene...takze tak, keby si mala zaujem

miky1997
6. aug 2012

@veronikaromanko no zatial vaham ci si ich kupi a kolko si ich uzivala ?? 🙂 lebo skusala som kontaktovat helenkua akosi mi to nechce odoslat 🙂

veronikaromanko
6. aug 2012

@miky1997 uzivala som ich jeden mesiac..

kuk1111
7. aug 2012

ahojte, ja som si tieto tabletky Caralluma objednala, ale doposial som neschudla ani kilo 🙂 a je to uz pomaly 3. tyzden.

dave1979
7. aug 2012

adresa odosielatela: Park Avenue,New York :D TAKŽE REKLAMACIA NEHROZI ANI VRATENIE PENAZÍ :D mne to doktor neodporučil používat.tak keby mal niekto zaujem .....

dalin2
7. aug 2012

žiaľ, mám podobné skúsenosti, ako poniektoré z vás. beriem tabletky už 3.týždeň a neschudla som ani 1kg. pritom sa neprejedám a sem-tam si zacvičím. nechala som sa nalákať na akciu 2 balenia... zbytočne vyhodené peniaze, lebo, aj keď v reklame píšu o možnosti vrátenia peňazí, nie je na základe čoho reklamovať. ☹ neviem, či pomôže nejaké hromadné podávanie na súd, ako píše zaba912...skôr využiť sociálne siete na varovanie ...

gabivr
7. aug 2012

@sasurin Ahoj, zaujal ma tvoj príspevok na zníženie nadbytočných kíl. Tu je môj mail, prosím ozvite sa mi. Ďakujem: horvatova.gabriela@gmail.com

ada102
7. aug 2012

sasurin ahoj aj ja by som mala zaujem a mozem sa spytat kolko sa tym da schudnut a ci je potreba nejak zmenit stravu ? 🙂

sasurin
7. aug 2012

@ada102 ja som schudla 13 kg za pol roka, nijaká zváštna diéta jem to čo doma navarím rodine, pijem veľa vody a jem 5 krát denne menšie porcie aj ked necítim hlad 🙂 užívala som produkty čisto prírodné( konzultované s lekárom aj dietológom) momentálne neužívam produkty už 4 mesiace a váha mi ostala na 54 - 55kg žiaden jojo efekt, je tu však potrebné ak raz zmeníš svoje stravovacie návyky tak to ti musí ostať aj po vysadení produktov a zabudla som obmedzila som jedenie sladkostí a akosi mi to už ani nechýba 🙂 🙂 viac info emailom 🙂 alebo v IP

evikukeba
Odpoveď bola odstránená
anavi21
Odpoveď bola odstránená
bakalar
8. aug 2012

@ivanetto Ahoj napisali mi, aby som sa obratila na orders@topcaralluma.com. Odtial mi napisali ze mi sice prachy mozu vratit ale ze tom moze trvat aj 2-3 mesiace a ponukli altrnativu objednat si v hodnote liekov iny vyrobok, co som samozrejme odmietla tak som zvedava co mi odpisu.

miro125
8. aug 2012

kolko tabletiek sa konzumuje na 1 den ???

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
miky1997
10. aug 2012

@veronikaromanko uff to dost dlho na to ze si schudla iba 3 kila .. no ja nwm ako teda 🙂

veronikaromanko
10. aug 2012

@miky1997 no, co uz...ja som nepotrebovala moc zhodit...

gabriella13
13. aug 2012

ahoj @sasurin mám tiež záujem o tieto tabletky môj email gabiqa_13@azet.sk

oli42
13. aug 2012

@sasurin ahoj, mam zaujem o tu kuru na chudnutie, ktoru tak opisujes. napis mi na e-mail dakujem

penelopeba
13. aug 2012

@sasurin ja by som mala zaujem penelopeba@azet.sk

jozef2202
14. aug 2012

vie niekto spetnu adresu na vratenie tabletiek vopred dakujem

jozef2202
14. aug 2012

@bakalar ahoj ty vies spetnu adresu
na vratenie tablet

kajka88
Odpoveď bola odstránená
diakonia
15. aug 2012

predám nové balenie Caralluma, 30 tabliet, cena : 35,- Eur.
0918828517