icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

miky1997
15. aug 2012

@veronikaromanko jaj to moznopreto tak malo 🙂

kajka88
15. aug 2012

V. Storno/Podmienky vrátenia

Naši zákazníci majú všetky práva podľa zákona o ochrane spotrebiteľa (ZOS).

Žiadosti o vrátenie alebo storno sa zasielajú emailom na: support@topcaralluma.com. V žiadosti zákazník uvádza dôvod žiadosti. Vyhradzujeme si právo neakceptovať žiadosť zákazníka, ak dôvod jeho/jej žiadosti bude neopodstatnený.

VI. Výmena zakúpeného tovaru a storno

Zákazník má právo výmeny tovaru, ktorý zakúpil. V tomto prípade zákazník platí všetky poplatky za dopravu a možný rozdiel v cene starého a nového produktu.

dispozícii zástupcu v čase dodania. Nevymýšľať si objednávky. Nevymýšľať si hodnotenia produktov alebo poskytovať akékoľvek nepravdivé informácie.
Práva:

Zákazník má právo dostať objednaný tovar v rámci dohodnutého času. Zákazník má právo odstúpiť od kúpnej zmluvy do 7 pracovných dní od doručenia tovaru podľa Zákona o ochrane spotrebiteľa.

Top Caralluma LLC
445 Park Avenue, NY 10022, USA
Customer Service: support@topcaralluma.com
Partners/Affiliates: affiliates@topcaralluma.com

majka269
16. aug 2012

@zaba912 ahoj to aj mne stále takéto omáčky dookola a ja neviem ci to mám poslat na tu kuriersku sluzbu aj s reklamacným listom ci mi vrátia peniaze alebo ako ..ja neviem vážne co mám robiť ..ja chcem mojich 37€ naspat

majka269
16. aug 2012

Ahojte mal by niekto záujem o tablety carrallumu, mám ich este 33, a predala by som ich za 20€ dakujem ozvite sa mi moja email NovakovaMaria@centrum.sk nic na pokec majurinka dakujem ozvite sa ak mate zujem aspom vysksate ci vam pomáhaju a ak ano mozete si za plnu sumu objednat potom nove balenie

majka269
16. aug 2012

@ylonka a ja mám adresu na tom papiery takuto Geis Parcel SK s.r.o
Zvolenská cesta 175
97405 Banská Bystrica
ved kazedemudávaju akusi inuu adresu tak co mam to poslat na tuto moju alebo inu ???

zaba912
16. aug 2012

@majka269 ahoj aj mna to strasne stve tiez netusim co s tym ale ak sa neozvu do konca mesiaca podavam urcite trestne na nich ja sa hrat nebudem s nimi. ked vedia klamat a slubovat vratenie penazi tak nech to dodrzia a ak nie tak nech platia vsetko aj sudy mne je to fuk, svine iba zarabaju na takychto ludoch co im naletia.

kajka88
16. aug 2012

@majka269 majka veď čitaj aj vyššie uvedene príspevky tam máš, kde to máč vrátiť o kúsok vyššie

kajka88
16. aug 2012

@zaba912 pridám sa k tebe, napíš mi na internú poštu

kajka88
16. aug 2012

@zaba912, poslala som ti internú poštu, tam sa dostaneš kliknutím na môj nick kaja88 a potom vpravo na stránke pod profilom a este niecim je interná pošta, na tú klikneš a si v interej pošte , tam nájdeš odo mna spravu -caralluma je velky podvod

sara51
18. aug 2012

Awoojky prosim vas o radu velmi chcem schudnut a chcela by som vyskusat aj niejake pripravky na chudnutie ale je ich velmi vela na nete nemate s nejakym pripravkami dobre skusenosti a prosim vas kto je ta pani Helenka ??DAKUJEM vam :D

rumienka91
19. aug 2012

ahooj, tiez mám záujem môj mail je: rumienka91@azet.sk

gabcova
19. aug 2012

kupila som si tie tablety ale o ničom vobec nezaberju ešte som pribrala zbitočne vihazovanie penazi netreba všetkemu verit 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

lenkavorcakova
19. aug 2012

@sasurin
Ahoj rada by som chcela viac informacii nazov,kolko to stoji akde to zozeniem.dakujem.

lenkavorcakova
19. aug 2012

Mozem to uzivat aj pocas dojcenia. Moj mail lenkavorcakova@gmail.com

ahimes
19. aug 2012

vybrala som 2 balenia neschudla som ani gram,skor by som povedala ze mi udrzali rovnaku vahu.skoda penazí
😢

victorecka
20. aug 2012

@sasurin mozem poprosit kontakt na helenku dakujem

bollinger
20. aug 2012

No krasne: ja to posuniem Helenke 🙂 .Este Vam mile damy nedoslo ,ze si niekto tu rozbieha vlastny business a pani Helenka je asi ta ista osoba co tu s vami vypisuje taketo veci vam mozu poskodit pecen alebo oblicky, ani o tom nebudete vediet dnes sa vyraba hocico a hocake svinstvo len to treba dobre predat . Moja zena je zdravotna sestra pracuje na operackach a bola tiez na jeden pohovor Herbalife je trosku pri sebe po porode a ked mi to hovorila tak som sa len smial. Merala jej tlak a vysledok vysoky tlak a moja zena s tlakom nic nema . a ked vydela ako to robi tak jej doslo o co vlastne ide : vytjahnut z ludi peniaze . Takze mile damy usetrite si zarobene peniazky a investujte do zdravej vyzivy ,zmente stravovacie naviky a viac sportujte. pekny vecer.

sasurin
20. aug 2012

@bollinger to čo píšeš je veľmi veľký omyl 🙂 Helenka naozaj existuje býva v Banskej Bystrici a ja som z Prešova tak asi ťažko budeme jednou osobou ako tu píšeš 🙂 🙂 Ak by si si to tu čítal skôr tak som tu aj uvidela priamo stránky na Helenku 🙂 ďalším omylom je to že sa nejedná o žiaden Herbalife sú to úplne iné produkty s ktorými sa dá naozaj schudnúť 🙂 stačí pozrieť môj album 🙂 a to nie som sama, kto schudol🙂
s jednou vecou súhlasím a to s tým, že je tu potrebná aj zmena stravovacích návykov, preto má Helen vypracovaný stravovací plán a spolu s čisto prírodnými produktmi ide chudnutie ľahšie 🙂 lebo len zdravá výživa nestačí telo je potrebné detoxikovať !!!! a pridať k tomu aj dostatok tekutín 🙂

zakcik
21. aug 2012

@bollinger no konecne nato niekto prisiel :D precital som asi 3strany a hned som pochopil kto je pani Helenka :D baby vy ste take sproste ze to neni ani mozne, co vy neurobite pre to chudnutie nakupite same somariny ktore vam ani nemozu namiesto toho aby ste fakt nieco pre to spravili :D ja som s chudolol za 2 a pol mesiaca 10kg a vdaka tabletkam co odburavaju tuk a stalym pitim citronovej vody a trosku viac pohybu, serte na nejake pani Helenky na vseliake trapne tabletky ktore su len reklamnym tahom spolocnosti a ludi ktory sa na vas dobre nabalia..

smejoo
22. aug 2012

@sasurin ahoj môžem poprosiť kontakt na helenku 🙂 ďakujem veľmi pekne 😀

teleranka
23. aug 2012

Som Hilda,mám 61 rokov. Objednala som si 2 balenia TOP CARALLUMA. Jedno balenie som svedomito užívala, pila som veľa tekutín,riadne sa hýbala. Neschudla som ani gram !!!!! Prázdny obal +celé druhé balenie chcem vrátiť a žiadať vrátenie peňazí,len neviem kam to mám poslať,keďže GEIS SK je len logistická firma a ods.na mojej obálke je v Neww Yorku ! Prosím,poraďte mi. Ďakujem.

teleranka
23. aug 2012

@beadz Som na tom rovnako,neschudla som ani gram ! Druhé,nenačaté balenie chcem vrátiť,lenže neviem komu !! Košice

zdenculik
23. aug 2012

@sasurin ahoj, môžeš mi o tých produktoch napísať niečo bližšie?? môj mail je kiselova.z@gmail.com .. vďaka

nikolko154
23. aug 2012

Suhlasim so zdravou vyzivou a doplnkami. Kto ma zaujem poradim.ip

papkos
23. aug 2012

ja som si objednala tabletky callaruma a beriem ich druhy den no zatial sa nic nedeje no dufam ze su naozaj ucinne

papkos
23. aug 2012

vie mi niekto poradit ako sa treba stravovat pri takychto tabletkach ?

papkos
23. aug 2012

chcela by som naozaj schudnut moja vaha mi dost prekaza a neviem ci mi tie tabletky naozaj pomozu . JA som uzivala aj predtym tabletky na chudnutie ale mi nerobili dobre na zaludok bolo mi z nich velmi zle no tak som ich prestala brat boli to lipoxall extreme. Tie tabletky neodporucam nikomu lebo su naozaj otrasne a su na nic

lubi26
24. aug 2012

@sasurin Ahoj,aj ja by som si chcela pokecat s helenkou. lubica26@klikacka.sk

michaela1806
25. aug 2012

Chcela by som sa opytat ci to isto pomaha lebo tiez som dost tych tabiet vyskusala ......ale ani jedne neboli az take dobre .... a je to aj bez jojo efektu ;; .... prosim piste

elephant
25. aug 2012

Ježišmarjá neblbnite, žiadne tabletky vám nepomôžu! Resp. raz mi jeden známy rozprával o tom, že jeho šéf po tabletkách schudol, ale tie tabletky boli taký humus, že mu natrvalo poškodili zdravie. A to myslím hlavne psychiku.