Tabletky na chudnutie Caralluma
Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?
@adina38
tiez som si objednala tieto tabletky (v sobotu) ale v ten isty den som ich stornovala na stranke support@topcaralluma.com..ina stranka tam uvedena nebola, tak sa chcem spytat ci si to stornovala na tuto adresu a tabletky ti neprisli. Dakujem
tato caralluma je obyčajny podvod vobec nič nepomahaju ja ich mam dva balenia ešte od februara a ani to neberiem dala som sa poriadne oblbnut a peniaze mi nikto nevrati a ani nikomu tak ak ste sa na to nahovorily a uverily ste ako ja tak bohužial už je pozde s tabletiek a ani s penazy nebudete mat nič len vam budu stat v skrinke dam vam jednu radu zmente stravu chodte do fitka a potom uvidite zmenu 🙂
@sasurin
prosím ta posli mi kontakt na pani helenku ....aniko.dikasova@gmail.com ....dakujem pekne ...hadam to pomôže 😉
Chcela bi som sa opitat ze ake je to zlozenie lebo ja mam alergiu na ovocie (na citrusove plody) DUSIM SA KED JEM OVOCIE .CHCELA BI SOM SI TO OBJEDNAT ALE NEVIEM CI TO MOZEM.ODPOVECTE MI PROSIM
VOPRED DAKUJEM. 🙂
sasurin toto je moj email cejkova.monika@azet.sk mohla by si ho poslat Helenke ?
ja som skusala ALLI a s tym som bola velmi spokojna ale ked som si ich chcela znova objednat tak som bola velmi smutna pretoze ich stiahli z trhu ☹ ma niekto skusanost s niecim podobnym?
Nič take ako zazracne pilule na chudnutie neexistuje,je to len o prijme a vydaji energie.Vsetko je obrovsky biznis,kolko ludi ma doma orbitreki total gymi,herbalife apod...
Alebo dieta s jedného filmu:Cely den nejem a keď odpadávam od hladu dám si kúsok syra",fakt to funguje??
Robo
@sasurin
krutekova.gabriela@gmail.com aj ja ta prosim o kontakt
ahojte :- ja som si to objednala .. dnes som vzala prvu tabl.tak uvidime čo to urobi.. budem vas informovat.. čo to robi...či to vôbec funguje... alebo su to fakt vyhodene peniaze..
Ahojte, pomohla vám Helenka?
@lubuska73 j a som carallumu nebrala, ale produtky ktoré som užívala tak som spolu s nimi a úpravou stravovania schudla za pol roka 13 kg. teraz už produkty neužívam 5 mesiacov a moja váha stojí na 53 kg, takže žiaden jojo efekt, je však pravda že stravovacie návyky mi už zostali 🙂 cítim sa fajn a hlavne som chudla aj pod dohľadom svojho lekára, ktorý mi tieto produkty schválil, že sú ok a neobsahujú nič zlé 🙂 len vitamíny, minerály, zmes rastlín a bylín a 20 druhov ovocia 🙂 - žiadna chémia len čisto prírodné 🙂
Aj ja som si ich kupila, tak idem ich skusit
@sasurin posielam email lubica.lubica@centrum.sk
prosim vas baby dievcata chalati muzi vzivote si tento priostriedok vlasne tieto tabletky neobjednavajte lebo nc neschudnete mala som obydve balenie a nepomohlo nic uplne zbytocne prachy a ked chcete reklamovat tak vam davaju kontakt o ten to nedviha potom vam daju na dalsi a ten vam zdvihne a nakoniec vam nadiktuje orders@topcaralluma.com tam mate poslat mejla ale peniaze zabudnite ze sa vam vratia nikdy svine su to okradaci zaplatila som im 66euro a nevratia vam ani cent hamba im uz na ziadne take debiliny nenaletim moje poctivo zarobene eura su tak ako keby ich vietor odfukol prosim prosim nedajte sa nalakat toto je pravda co pisem lebo oni vas budu presviecat ze to konkurencia nie nieje to pravda som jedna s vas co ste si ties toto alebo chcete objednat lebo uz sa mi stalo ked som si ties ale ini liek na chudnute chcela objednat a ked mi suseda povedala ze ona ten liek mala ze to je debilina tak som to hned zrusila a ten pan mi volal ze preco som to zrusila a povedala som mu dvovod a on sa hned vihovaral ze to konkurencia smutne
@mima0301 BERIE SA CELA TABLETKA..a zeny ... ja mam kg a pol menej... a menšiu chut do jedla...ja neviem ako vy ale mne to robi zatial dobre.. mam viac enerige necitim sa taka unava.. viac pohybu mam,, no uvidime ako to bude dalej.. prdsa len este len kratko to beriem ale budem vas informovat..

Zázračná Caralluma. Prečítajte si ohlasy , vygooglujte si ich jednoduchov názve "caralluma". Koľko ľudí sa cíti byť podvedenými. Ak žiadate vrátiť peniaze, napíšu že až po využití celej dávky. Potom sa už neozvú. Podvedení chcú na nich podať hromadnú žalobu. Zrejme neuspejú. Fotografie v reklame sú fotomontáž. Nech uvedú kontakt na toho, kto schudol, aby ste sa s ním osobne podelili o skúsenosti. Koľko renomovaných lekárov už upozornilo: "Žiadne zázračné lieky nejestvujú, treba zmeniť stravovacie návyky, dodržiavať pitný režim a hlavne zvýšiť výdaj energie -t.j. pohyb." Zákon o energii je neúprosný: Príjem = výdaj. Potom nechudnete ani nepriberáte. Ak je píjem vyšší ako výdaj - priberáte. Ak je príjem nižší ako výdaj - chudnete. Kúpte si knihu od M Veselého - Ako som schudol 35 kíl - je tam návod a všetko o tzv. "zázračných liekoch". Príjem a výdaj energie si ľahko spočítate podľa energetických tabuliek príjmu a výdaja v kalóriách alebo jouloch - informácie o energ. obsahu dnes sú skoro na všetkých potravinách. Nenechajte sa ošuškať tabletkami. Kruté, ale pravdivé heslo "Nežer cica" veru platí, hlavne pre tých, čo sedia, žerú a nehýbu sa. Prajem veľa zdaru v chudnutí všetkým "Carallumárom a Carallumárkam". Rád sa poradím s normálnymi, ktorí chcú schudnúť prirodzenou cestou.