icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

papkos
25. aug 2012

no ako to funguje

papkos
25. aug 2012

ja som zatial neschudla nic

aaddkkaa
26. aug 2012

Ahoj, aj ja by som sa rada poradila s p.Helenkou, moj email: bielikovaa@yahoo.com. Vdaka

daniela40
26. aug 2012

@ralka tablety ako suu meridia,sibutramin...sa daju zohnat 🙂

janulka33
26. aug 2012

mám záujem o kontakt spani Helenkou,môj email je brinckovajanka@centrum.sk

jarus70
27. aug 2012

uz tyzden sa snazim zistit kam mam poslat prazdne balenia,,,, mesiac som to jedla aj s dcerou a ziadna zmena 😝

jarus70
27. aug 2012

@stania81 prave sa marne snazim vratit prazdne balenia,,, po 30dnoch sme s dcerou ani gram sme neschudli...

jurasekkonik
27. aug 2012

@sasurin ahoj aj ja by som chcela vyskusat nejake tabletky na chudnutie poradte mi dakujem

llennka211
27. aug 2012

@sasurin ja by som mala tiež zaujem lenkanemcova@zoznam.sk dik

namodro
28. aug 2012

Odporúčam nekupovať!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Opäť veľa sľubov, peňazí a schudne akurát vaša peňaženka🙂)))

boska79
28. aug 2012

Preco si myslite,ze s tabletkami schudnete?

maminamama
28. aug 2012

ahojte no ako tak citam vidim ze vsetky ste z toho uplne ucarovane, tak aj ja som si objednala chvalabohu len jedno balenie a vobec nie som s nim spokojna. nemam nejaku velku nadvahu ale 10 kg ako sa tu pise by mi uplne vyhovovalo keby som schudla bola by som spokojna u mna sa totiz ako ani u jednej co tu pise objavil priam opacny vysledok - zacala som priberat a musim spolu s tabletkami na chudnutie este sa aj obmedzovat v jedle a po 17.00 nejest lebo inak sa mi rano na vahe objavi objavi este vacsie cislo ako ked som nejedla tabletky.
Uz v zivote neskocim na take hluposti ako su tabletky na chudnutie lebo STIHLE BUDEME IBA KED SA BUDEME HYBAT a nie kupovat si sprostosti

henulko
28. aug 2012

@beadz ahoj prave som dostal zasielku a je to všetko vporiadku aj datum ,faktura atd

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
daniela40
29. aug 2012

@gabriela1987 ved vyrobky ako su meridia-sibutramin nemôzu mat reklamu,lebo su na predpis...a ja som sa prave vdaka tomu naucila jest mensie porcie 😉

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
peiner
30. aug 2012

rad by som si dal poradit ako schudnut.dakujem.moj email.pavel.vladimir@azet.sk dakujem

daniela40
30. aug 2012

@gabriela1987 ahoj,ale lieky volnopredajne ktore su tak stych sa neschudne pokial nezmensis porcie...take som uz mala.diik!!

mihi17
30. aug 2012

no tak ja som si ich zobral dve balenia... poctivo ich jem kazde rano, cely cas sportujem ako aj dovtedy, ale chcel som dat dole aspon zo 6 kilo... no za viac ako mesiac som nestratil ani pol kila sice ani nepribral, ale ani nestratil... cize na chudnutie mne nefunguju... ak ma niekto ine skusenosti prosim piste mi na mail Mihi17@azet.sk

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
daniela40
30. aug 2012

@gabriela1987 ved ja som uz pozeralaa,aj sibutramin,meridia atd.potlacaju chut do jedla 😉 viem ze je to chemia ale neberiem ich rok...ak sa rozhodnem tak sa ozvem,pa

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
eri10
31. aug 2012

@gabriela1987
Mam zaujem o tie tablety LIDA. Po com su?

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
dadulkas
31. aug 2012

@sasurin ahoj mala by som zaujem,neviem co mam uz ribit som rok po porode a nic som nezchudla dakuje