Tabletky na chudnutie Caralluma
Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?
pre všetkych....!!!!!!!!!!!!!! sice som schudla... ale prestala som to brat pretoze sa dostavili vedlajšie učinky.. a to v podobe.. bušenia srdca... .. tak to mi veruze zato nestoji...... ale aspon som to vyskusala.. no dakujem.. nikdy viac....
AHOJTE, co sa tyka tychto tabletiek absolutne NEFUNGUJU!!!! a mam problem z vratenym penazi uz 4 mesiach a nechcu mi vratit peniaze. je to cele iba cele klamstvo.. uz som zufala a neviem na koho sa mam obratit aby som dostala spat peniaze, ale ked sa mi aspon toto nepodari tak chcem varovat NEKUPUJTE SI ICH.
Dobry den,ako tak citam je vas tu vela co chce schudnut.Patrim medzi ne aj ja,kedze po porode mam este stale na sebe dost kg ☹ Nejdem tu robit ziadnu reklamu na vyrobky aj ked ich sama uzivam,chcem vam poslat link na jednu stranku kde si viete vypocut od lekara o 3 vyrobkoch na chudnutie ako funguju ako sa maju uzivat a ake ma vysledky.Ak mate o dany link zaujem napiste mi .Pekny den prajem vsetkym.
ahojte ma niekto kontakt na tu firmu ktora posiela ten produkt caralluma?? potrebovala by som telefonne čislo na nich... asi som zadala zlu adresu.... môžem to objednanie odvolať kuriera.. 🙂
Nekupujte to!!!!! je to podvod, len na vytiahnutie peňazí!!!!!!
ahoj ja som si tieto tabletky objednala, a tak ako som predpokladala neschudla som ani deko, a keďže ako píšu, že ak sa nedostaví želaný efekt môžme tablekty vrátiť, tak ich nemáte kam vrátiť, lebo mne prišli bez akéhokoľvek sprievodného listu. Tak som ich poslala na adresu, ktorú som mala uvedenú na obálke ako odosieľatela ale minulý týždeň sa mi vrátila celá obálka ako adresát neznámy, takže mojich 37,- € už nikdy neuvidím ... bohužiaľ aj sprostosť je dar boží
@triniti190
neobjednávaj si to ...
Tak ja som si objednala l balenie, nastastie, prave zajtra uzijem poslednu tbl. Zmenila som stravovanie, cviceniu som sa velmi nevenovala. Vysledok je uzasny : ´pribrala som 3 kg!!! Skoro stale som mala vlci hlad! Zialbohu papiere som zahodila, tak teraz nemam ako vratit prazdnu flasticku, zato mam dobru skusenost. Taketo oblbovaky uz nikdy viac!
Podvod ☹
Chcem každého odradiť od nákupu týchto kapsuli, je to podvod, vôbec to nemá žiadný účinok iba z toho ochoriete. Po vybratí 3 kapsuli musim navštiviť lekára, mám hrozné bolesti žaludka. Pozrite si ako reagujú na tieto tabletky Česi, je to podvod na ľudí.
Berie niektorá vás Lipoxal xtreme?
@triniti190 ahoj, nemusis odvolat objednavku...len tie tablety neprevezmi..ja som tiez zacala s timi tabletami,ale vysledok ziaden,skor mam poruch so spankom.Neprevezmi ich a hotovo!!!!!!!!!!!!!!!!
neprevzala som ta dakujem pekne za pomoc...
ahojte aj ja som si objednala tie tabletky,ale nedala som si,lebo tam je napisane,ze sposobi nervozitu,podrázdenost,nespavost,a rychly srdcovy tep!!!!!!!zlakla som sa....ked má niekdo záujem moze odomna kupi.ja som kupila za 37eu.Predám za 20eu..
ak by dakto chcel mam doma nove neotvorene 30ks balenie a dam ho za 25€ aj s s dobierkou
@stania81
Áno mám skúsenosti s prípravkom Caralluma. V reklame sľubujú schudnutie bez diéty a cvičenia, ale na obale tabletiek je už uvedené, že "diéta a cvičenie sú nevyhnutné na dosiahnutie vašich cieľov". Mne sa podarilo schudnúť za celú dobu iba 1,5 kg a pritom som cvičila a dodržiavala aj diétu a preto som požiadala o vrátenie peňazí. Peniaze som do dnešného dňa neobdržala. Vyzerá to na podvod!!!!!
Ahoj, posielam mail pre pani Helenku - jencovazdenka@centrum.sk Vďaka
Mám záujem o produkty, chcel by som schudnúť aspoň 20 kg.
ahojte, caralluma je jeden velky podvod!!!!! pisala som do tej firmy uz aspon 5x stale mi odpisuju ze moju reklamaciu riesia a akonahle uznaju ze som vyrobok opravnene reklamovala tak mi napisu kam mam vyrobok vratit. Vazne uvazujem o podani trestneho oznamenia o zavadzjucej reklame a podvode pri objednavani o vrateni penazi!!!! 😠
kym zacnete kupovat hocijake tabletky, skuste si precitat tento clanok. Nejde sice o caralluma, ale tabletky ako tabletky
http://www.svetdiet.sk/krasa-za-par-eur-alebo-l...

Ahojte,
ja sa trápim s rôznymi dietami roky. Shodiť pár kilečiek sa mi podarí, ale potom ich mám zasa späť a niečo aj navyše 🙂. Poprosím kontakt na Helenku!
Môj e-mail : helina@zoznam.sk