icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

19lilka50
21. máj 2012

@erika2959 - Erika, myslím, že je to iba adresa prepravnej služby - Vnútroštátna balíková preprava | Geis Parcel SK | Geis Group SK
www.geis-group.sk/sk/Parcel/Vnutrostatna-preprava
V rámci územia Slovenskej republiky doručenie nasledujúci pracovný deň. Vyzdvihnutie zásielky, sledovanie zásielky, dobierka, doklad o doručení.

Tiež som si pred pár minútami objednala zbrklo, ale žiadne informácie o firme sa nemôžem dopátrať, tak zrejme nepreberiem poštovú zásielku. Prosím pozri ešte raz odosielateľa a daj vedieť prosím či si našla, či dali na seba nejaký kontakt,ktorý vlastne potrebuješ ku vráteniu výrobku,pokiaľ to nefunguje. Zatiaľ vďaka

boza571467
21. máj 2012

bez velkej namahy mi zliezlo 6 kg fungujuuuu

elizabeth68
22. máj 2012

Ahojte, ja som si tiež objednala tabletky Caralluma. Beriem ich už 8 dní, ale ubudlo iba jedno kilečko... Pravdepodobne som asi naletela. Tiež mám pocit búšenia srdca, ale spím normálne. Nezvyknem si objednávať každú hlúposť, ktorá sa objaví na internete, tentokrát som asi naletela. Tak zúfalo chcem schudnúť, že som si to asi poriadne nerozmýšľala. To, že nie je priložená v obálke žiadna adresa alebo telefonický kontakt pre vrátenie zásielky, som si uvedomila vlastne až na druhý deň. Ani v objednávke, ktorá mi prišla mailom nie je nič... Možno by bolo vhodné poslať na nich ŠOI-ku... Niektorá z Vám už písala, že na stránke, kde sa dajú objednať tabletky je nejaká diskusia, ale príspevky sú tie isté, iba sa denne mení dátum... Dala som si záležať a sledovala som to... Za posledné tri dni je posledný príspevok ten istý, ale dátum je aktuálny. Pozrela som sa tam ráno o 5,00 hod. a už tam bol dnešný dátum. Chcem veriť, že som nenaletela, ale je to celé také divné. Budem ich brať i naďalej a potom sa ozvem, ako to vlastne dopadlo. Čaute

dag2512
22. máj 2012

@sasurin dobrý deň, rada by som tiež nejaké info, prosím pošlite na email dag2512@gmail.com
ďakujem

cupo
22. máj 2012

@sasurin
Pošli mi prosím kontakt na Helenku. Vďaka.

basia1
22. máj 2012

Tieto tabletky som si objadnala, prisli do tyždna, jedno balenie 37 éčok.Napisane je ze dva rano dve vecer, a na krabicke jedna rano a jedna na obed.Chvala bohu, ze som podlahla mojej opatrnosti a dala si len jednu na obed.Za tym som sa asi hodku najedla, moc mi nechutilo.Necitila som sa dobre, mala som tlak 300/500 akoze fakt mi slo hlavu roztrhnut.Bola som ako na 6 kavach.Od zaludka, zle na jedlo ani pomyslenie.Musela som stale nieco robit lebo by ma tie depresie zozrali.Vecer mi zacala tiect krv z nosa, a este sa to len zacalo.Na silu som sa najedla. A tlak este len stupal, bolo mi na vracanie, cela som sa triasla, tak ze cigaretu som musela drzat dvoma rukami.Tlak na hrudi, vysoky tlak, rozpoltenost, depresie, stavy uzkosti a nepokoj ktory ma nutil zavolat si sanitku.aj by som si ju zavolala keby vedla mna nespinkala moja skoro 3 rocna dcerka.Na silu som zacala citat knihu, a unavena po niekolkych hodinach som nakoniec zaspala, za co bohu vdacim.Citila som sa ako na drogach.Akurat je rano a ja som sa zobudila a je mi este stale zle.Takze tie tabletky idu rovno do kosa, ale ak stale mate niekto este zaujem, fakt nerada, ale darujem! Tento vyrobok neodporucam neodporucam a neodporucam.Obsaahuje 200mg kofeinu, a ma zabijacke ucinky.Myslela som ze umieram.HNEVAM SA SAMA NA SEBA, PRETOZE VOBEC NIE SOM TUCNA , ABY SOM MUSELA TOTO BRAT.A MYSLIM ZE ZIADNA ZENA!

lickana
22. máj 2012

na českom webw sú tie isté príspevky - len v češtine http://www.news2channel.net/cz2/

laura2912
22. máj 2012

baby ja mam vyskusane ucinnejsie, zdravsie a hlavne lacnejsie chudnutie...A zabezpecuje okrem ineho potrebny prijem vitaminov...ak chcete tak rada v sprave vysvetlim o co ide...

weby
22. máj 2012

@sasurin ahoj ja by som niečo o tom chcela vedieť bližšie: ) Môj e-mail : mensikova86@gmail.com

mirkam23
22. máj 2012

Ja som tie tabletky jedla 4 dni a tiež som mala divné tlaky na hrudníku, búšenie srdca a bolo mi divne. Prvý deň mi dokonca tŕpla ľavá ruka a cítila som sa ako pred srdcovým kolapsom. Bola som veľmi malátna a celkovo som sa cítila zle. Chuť do jedla som mala stále rovnakú...Každý deň som čakala, že tieto nepríjemné pocity prejdú ....a po štyroch dňoch som to vzdala. Keď som sa nad tým, čo to vlastne jem zamyslela, uvedomila som si, že som hlúpa, pretože jem tabletky, ktorých obsach nemám preverný a môže v nich byť všelijaké svinstvo, pretože ten kto ich predáva to robí za účelom zisku peňazí a je anonymný. Pri reklame je diskusua do ktorej sa nemôžete zapojiť, tá istá reklama je na viac výrobkov, nemáte tabletky kde vrátiť a ani možnosť sa s ich distribútorom nijako spojiť. Je to jedno veľké svinstvo....nejedzte to a nekupujte to. Myslím, že tí ktorí tie 2 - 3 kg. schudli, schudli nie z tých tabletiek, ale preto, že zmenili svoje stravovacie návyky...

zdenkasimonka
22. máj 2012

@sasurin
Ahoj prosím o blišie info o chudnutí, hlavne ak je niečo odskúšané, ďakujem .
Zdenka .

tonciatko
22. máj 2012

aj ja prosím kontakt na helenku, prípadne, čo máte odskúšané na chudnutie. Potrebujem schudnúť 30 kg. Pán Boh mi pomáhaj 🙂 🙂.

jaakajka
22. máj 2012

ahojte....tak ešte,že som zažila rozum a skôr ako som si zbrklo objednala slávne tabletky CARALLUMA som si vygooglila čo to na nete a našla som váš blog 😵 😵 😵 😵
@sasurin aj môj email môžeš posunúť ďalej katka_a_marek_kotruch@inmail.sk
@laura2912 budem rada ak mi aj tvoju metódu vysvetlíš 😉

laura2912
22. máj 2012

kočky moje ja som už toooľko tychto zazračných tabletiek pojedla že sačudujem že mi ešte pečienka cez hubu riadnu nedala, a prd zabralo 🙂 Acai - zaručený jojo efekt, 309 - ani klo dole akurat mizle byvalo, chilli burner - na tom je dobrá asi len tá reklama, tablety zo zeleného čaju - tiež nič...Ja vam verim, keď ste zufale ako ja, vyskúšate všetko, len otázka je, čo vám škodí a čo nie...

laura2912
22. máj 2012

Ja mam vyrobok ktory mi pomohol, schvalila mi ho aj doktorka, bravaju ho aj tehotne koli vitaminom, a nemam problem vam vysvetlit aj jedalnicek, ktory mozte a nemusite dodrziavat, samozrejme ked ho dodrzite vysledky pridu skor 🙂

jaakajka
22. máj 2012

@laura2912 som samé ucho....teda oko 😉 🙂

elissa1224
22. máj 2012

@laura2912
@laura2912 AHOJ RADA BY SOM VEDELA NIECO VIACEJ 🙂 🙂 🙂 MOJ MAIL aristotelesa8@gmail.com

laura2912
22. máj 2012

Takze jedna sa tu o kokteil ktorý NEOBSAHUJE geneticky modifikované zložky, lepok, farbivá ani konzervačné látky, je v 3 príchutiach - čoko, vanila a jahoda ( ja osobne najviac lúbim čoko, ale z vanilkového robím shake-y), zarába sa s mliekom alebo vodou, prípadne jogurtom. Obsahuje bielkoviny, vlákninu a Omega 3 kyseliny (vláknina je na trávenie, a Omega 3 sa dáva dokonca aj tehotným na zdravý vývin plodu okrem iného). Je to jedno zdravé jedlo denne (napr. raňajky, desiata, večera) ja osobne ho užívam aj ako desiatu, keďže som lenivá si niečo pripraviť 😉 a ako večeru, keďže chodím večer na Zumbu, a keď som sa predtým navečerala zdvíhal sa mi žalúdok. Že by som nejako extra dodržiavala životosprávu sa povedať nedá, zo začiatku bol zo mňa zarytý diétnik, ale prišlo prvé pokušenie a šup ho celú pizzu 🙂 ale ručička váhy sa smerom hore chvalabohu nepohla 🙂

jaakajka
22. máj 2012

ja ak mám byť úprimná tak veľmi týmto prípravkom neverím....ale na druhej strane je asi jednoduchšie si na desiatu alebo ktorý koľvek chod dňa dať nejaký koktail ako nič a potom celé chudnutie nefunguje lebo vynechám jedenie a na to ďalšie sa doslova nahlcem lebo som hladná

jaakajka
22. máj 2012

a ešte otázočka.....keďže to môžu užívať aj tehotné tak aj ja keď dojčím by som to mohla?

laura2912
22. máj 2012

jasneee, svokra ma dvojrocne dievcatko a este stale dojci a berie to, lebo tiez je zufala, strasne nabrala...dodava to potrebne ziviny malej, svokre energiu a vraj to pomaha pri hyperaktivite deti..a kolegyna to pila pocas celeho tehotenstva a upravilo jej to tehotensku cukrovku...

laura2912
22. máj 2012

jaaakajka jasne ze je to individualna vec, ja som tiez neverila, lebo saq po tolkych vyrobkoch co prd pomohli...ono to uplne super zasyti a potom ta nechyta taky ten ,,vlci hlad", a nemas chut na sladke

jaakajka
22. máj 2012

ale ako vieš, ktorý z tých všetkých koktailov je ten naj....a to musíš brať už celý život?

laura2912
22. máj 2012

ako myslíš zo všetkých?? z príchutí?? alebo ako?? no ja som ho brala tri mesiace, potom nie a teraz po vacsine pred cvicenim na veceru, lebo aj ked som si dala nejaku lahku veceru, trochu som skocila na Zumbe a mala som veceru az v krku....

jaakajka
22. máj 2012

nie príchutí....značiek som myslela....alebo je to jedno?
ja tiež chodím na zumbu ak sa dá (pri 3 deťoch keď je manžel v zahraničí nie vždy sa nájde opatrovateľka) ale vždy sa vrátim vyhladovená 😉

laura2912
22. máj 2012

Ja osobne mám vyskúšaný Natural Balance od Oriflame...Noo ten koktejl možes pred cvicenim na nabratie energie a po cviceni na doplnenie potrebnych zivin a podporu ,,zotavenia svalstva" to možme nazvať...
Ked si to vezmes fakticky, tak optimalny energeticky prijem na jdenu porciu jedla pri chudnuti je cca 1400 Kj, a ked zratas energeticku hodnotu toho koktailu co je cca 280 kj, polotucne mlieko ma asi 380 kj to mas stale rezervu 🙂

jaakajka
22. máj 2012

to už aj v Oriflame takéto prípravky sú? som nevedela

laura2912
22. máj 2012

jj, ale uz dlhooo... 🙂

jaakajka
22. máj 2012

a koľko si schudla pri užívaní tohto prípravku za tie tri mesiace?

laura2912
22. máj 2012

nakazila ma tam jedna kamoska s maminou, a ja som tym nakazlia mamu aj svokru 🙂