Tabletky na chudnutie Caralluma
Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?
za tri mesiace????????? a si aj nejako špeciálne upravila stravu?
Hej za tri...teraz mam uz -13 kg..vazila som 101 kg, co bolo pri mojych 178 cm uz alarmujuce...Vymenila som biele pecivo za tmave a pridala zeleninu...Ale nejako som sa extra neobmedzovala...Bola pizza tak som si dala pizzu, boli halusky tak som si dala halusky..Drahy to dokonca pil tiez a dal dole 6 kg..
@sasurin
Ahoj aj ja mam zaujem o tento produkt - moj email je - mala.mojka@seznam.cz 🙂
ja mám výšku cca 165cm a moja terajšia váha je 75kg.....možno nie veľa ale ja som za posledné 3 roky pribrala vyše 10kg...a to tým spôsobom, že som pred 3 rokmi otehotnela...počas tehu som pribrala 8kg ale po som dolu nedala nič a pred rokom som ostala tehu znova a to som tiež čo to pribrala a tiež mi to zostalo.....malý bude mať o mesiac rok a ja ho stále ešte dojčím....a menzes som nemala vlastne odvtedy čo som zostala tehotná pred 3 rokmi...potom možno nejaké 2 mesiace a to som otehotnela zas 😀 😀 takže moja váha isto súvisí aj s týmto ale vyhovárať sa len na to nemôžem 😉
jaakajka mne osobne to upravilo aj problemy s menzes...ja som vazievala 75 kg max, a prisli zdravotne porblemy a sup ho 30 navrch...tak teraz pomaly bojujem a davam dole...
vyskúšam asi aj ja....a tebe prajem úspešný boj 😉 ....a vďaka
za malicko moja 🙂
caute vsetky kocky 😵 co uzivate caralluma tabletky......takze ja si to potrebujem len nejako zhrnut a tie co ste z toho schudli,fakt by som bola veeeeelmi rada keby ste mi dali vediet ako to prebieha u vas 🙂 mam len obavu z toho obsahu kofeinu.....aby ma neporazilo,sice nemam vysoky tlak,ale clovek nikdy nevie...pytam sa preto,lebo momentalne beriem adipex retard,ktory mi zabera....za prvy tyzden som dala 2 kilka dole a pokracujem... 😀 ale kedze je to dost velky humus ten adipex faaakt by som strasne rada dala do seba radsej tu prirodu 🙂 len aby mi to fungovalo??????
@sasurin Mohli by ste poslat moj mail pani Helenke, som 8mes. po porode a mam depky z vahy, beham a kila vobec nejdu dole, moj mail mima0101@centrum.sk Ďakujem M
adipex som užívala aj ja asi pred 8 rokmi a skoro ma brala záchranka :( je to vraj najväščie svinstvo ten adipex to som sa dozvedela až neskôr tak opatrne s ním alebo radšej vôbec aj preto je na lekársky predpis teda predtým bol.
@lollin tak toho kofeínu v tej Carallume je podľa mňa až priveľa, kedysi si zdravotníci dokázali zohnať 100 mg kofeína a to už bola riadna pecka - to mi prezradil kamarát môj lekár a vtej carallume je až 200 mg, tak to sa nečudujem že tu niekto má tlak až 200/100 a plno energie a nemôže vôbec z toho spať, v obyčajnej presso káve je 150 mg ale je to zrejme iný kofeín ako ten v tých tbl.
ahojte..neviem odkiaľ máte ten adipex,ale u nas je už dlho zakazany..
sasurin,chcela by som ta poprosit kontakt na tu pani Helenku.Ďakujem
Ahoj vseci objednala som si tabletky Caralluma chcem sa opytat ci ich niekto berie a ci je to pravda.... a ten co ich uy dobral ci nepribral naspet .. dakujem vam velmi pekne 🙂
Ahojte baby, mne včera prišli tabletky Caralluma, a fakt som zvažovala, či ich po prečítaní všetkých vašich príspevkov rovno netresnem do koša 😉 . No lenže za tie peniaze by to bol asi drahý kôš, tak som si teda dnes tie dva kusy nadávkovala. Keďže tu veľa z vás píše, že ste naspeedované, nedala som si dnes pre istotu kávu, lebo som sa bála, že budem fičať až do nikdy. Nemali však na mňa taký účinok, zívala som celý deň, ale kávu som si pre istotu aj tak nedala. Momentálne žiadny enormný výkyv necítim, nemala som ani búšenie srdca, a dokonca sa mi už dve hodiny chce dosť podstatne spať (no uvidíme keď si ľahnem 😀 ). Jediná vec, ktorú neviem čo zapríčinilo (či lieky alebo studená slaná wifonka) bolo nenormálne pálenie záhy, ktoré som asi nikdy v živote nezažila, avšak mama ma poučila, že to bolo asi z tej wifonky. No čo, musím myslieť pozitívne, nemienim sa sledovať ani zisťovať, čo je teraz iné ako predtým, lebo by som sa po všetkých týchto príspevkoch mohla zblázniť 🙂! V každom prípade keď sa budem cítiť zle, poprípade inak ako obvykle, tabletky určite vysadím, a nebude mi ľúto ani tých peňazí 😀! Keby sa niečo dialo, budem vás informovať, zatiaľ klopem na stôl a nič nechcem zakríknuť 🙂
@sasurin , ahoj môžem sa spýtať, som momentálne 2 mesiace po pôrode a chcela by som schudnúť, po prvom pôrode to bolo super , skoro som sa vrátila k svojej postave a teraz po tom druhom to je ťažšie , ale ja viem že som dosť aj pribrala počas tehotenstva, nevieš mi poradiť alebo tá pani Helenka , čo by som mohla brať niečo na chudnutie keď dojčím bábätko.
ďakujem ajuska1.1@azet.sk
@ignacovka ahojko!!! konecne sa tu pise o tom aka stranka tu je a nijake koktejly a ine pripravky ja berem carallumu a necitim nic zleho mam viac energie mam dole 7kg za 14dni takze to vychadza 0,5 kg denne papa 🙂 😀 😅
@boza571467 zabudla som este napisat ze stravujem sa ako pred tym aj 2 piva som vipila vcera 😀 😀 lubim pivo a to by sa nemalo pri chudnuti pit viem ale skusam drzat sa tak ako pred tym bez obmedzenia
@boza571467 ahojte uzivam caralumu dnes 4 den uzivam ako je napisane pred ranajkami a pred obedom snazim sa zdravo stravovat take jogurty s cerealiami salaty vela zeleniny a ovocia vcera som si teda dala pizu na veceru ale dnes rano som sa vazila a mam o 1,5 kg menej co si myslim ze je za 4 dni dost takze som spokojna ak to pojde takto dalej 🙂 a ta busivost srdca na zaciatku bola dost teraz uz to nevnimam tak a slabu kavu si cez den dam tiez ale snazim sa az na olovrant nedavam si to medzi tymi tabletkami
Ahojte, tak ja som prvú tabletu užila včera asi o 2 a ešte o pol noci som nemohla spať a mala som taký čudný pocit...tak neviem uvidím dnes. Ale pravda je že som vypila 3 kávy, takže možno aj preto...ja držím asi 10 dní dukanovú dietu a schudla som 3 kilá...no a ešte keby aj toto zaberalo 😀
No uvidím, dnes určite obmedzím kávu
super ze mate take pozitivne vysledky tak idem vyskusat.
@kukuc2 ahoj koľko si schudla a ako dlho ich užívaš, dávkovanie, máš nejaké ťažkosti, odkiaľ si objednávala?
@silviavecerova 1 100mg 60 tabliet Produkt je aktuálne vypredaný. 9,95 €
že aká cena 9,95 jak zadarmo vypredané 😀

8 kg som dala dole