Tabletky na chudnutie Caralluma
Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?
@lulucertik nie este len dnes som sa odhodlala si ich objednat
@laura2912
mohla by som poprosit o ten vyrobok ktory vam pomohol schudnut a ak sa da aj ten jedalnicek alebo aspon niejaky zaklad od ktoreho sa mozem odpichnut 🙂)) dakujem
moj email viktoria.giret@gmail.com
Caralluma
Dany link som nasiel v reklamach "nejakeho nasho" dennika na nete a tvari sa nasledovne:
Do fora sa mi nepodarilo pridat prispevok
Vsetci na fore vravia o cene 990 asi korun , ak je to novinka tak by tam prisli uz s Eurom nie?
a vraj akcia zlava bez 7 eur postovneho , Tak potom nechapem preco je teraz akciova cena 37 Eur co je priblizne tych 990 plus 7 postovne, Z imaginarnej ceny 67.
Navyse pri sledovani par dni uvidite ze kazdy den ta akcia trva 'len do dnes" a tie iste prispevky na fore maju kazdy den novsi datum. To ze ak zacnete objednavat vyskocia Vam chybove hlasky v Rustine mi nevadi, asi stranka v ich jazyku je tou hlavnou ktoru IT ckari vytvorili. Ale predchadzajuce ma odradza aj ked som sa dost navnadil to skusit. Takze po odsledovani takychto drobnosti som skepticky.
No co skusim vygooglit "Helenku - stravovaciu poradkynu" alebo zacnem citat Bukovskeho 🙂
Ale ak niekto naozaj z toho schudol napiste sem 🙂)
ahooj chcem sa spytať či niekto nevie adresu na vratenie carallumy. Chcem vrátiť výrobok ale neviem presne ktoru adresu dať a ani ju neviem nájsť. Na fľaške je adresa ale neviem ci je to presne ta.
Dnes som zobrala prve dve tabletky a pekne mi je na rit,toci sa mi hlava,je mi vracanie a to preto lebo nemam na nic chut a malo jem.Takyto efekt som si vsak nepredstavovala.Za to mi to nestoji ani o syna sa nedokazem starat co mi je tak na grcanie 😠
@sasurin
ahoj, rada by som to vyskúšala aj ja, ďakujem
cisarka@centrum.sk
tento produkt skúšam aj ja už 3 deň, je mi z neho tak divne, neustále sa mi motá hlava. Ešte som k tomu aj dosť nervózna. Takže s tým nadobro končím kým niekde neodpadnem. Pokúsim sa ho vrátiť. Potom dám vedieť ako to dopadlo.
Pekne po poriadku..NIE JE TO KLAMSTVO!!!!
prišlo mi to o 3 dni..Bola napísaná na faktúre adresa a všetko čo sa týka dodávateľa..Funguje to v tom zmysle že nejete tak ako predtým, nemáte takú chuť na jedlo..To však neznamená že nemáte jesť!! a hlavne veľa PIŤ!!takže čo píše jarus35 je blbosť len určite nepije dosť vody!!!preto sa jej točí hlava..
Je tam písané že to nemáte kombinovať s kávou! ale ja som napríklad taká, že mne káva nič nerobí,ja môžem piť kávu aj o pol noci aj tak zaspím, takže ako u koho to má aký taký účinok..Takže ak si to nemenovaná dá tabletku o 7 večer tak jasné že nespí ešte o pol 3 ráno, keďže to obsahuje kofein!!
Fakt závisí kto má aký organizmus, takže dámy píšte každá za seba 🙂
Mne caralluma pomáha..Rýchlejšie schudnete ak budete popri tom cvičiť,ale nemusíte 🙂
@falbalalala a funguje to ??? 🙂
@majulik132 dakujem a ako zabera to?? 🙂
@daubi ja som za 🙂 mne to tiez pomaha 🙂 kavu mam rada pijala som ju 4krat denne a teraz 1 nanajvis 2 😉 aspon usetrim na kave ale neviem ci sa na to moze aj alkohol sem tam 😎 ked je to na prirodnej baze 😵
@daubi este sa chcem spytat ako Vam to ide dolu, S VAHOU,? 😵
@boza571467 berem ich len od soboty, takže vážiť sa budem až v sobotu ( po týždni ) ale cítim na sebe a vidno na bruchu že to ide pomaly ale iste dolu 🙂. Samozrejme najlepšie je vravieť o tom, že som schudla až o nejaký mesiac 🙂 ale cítim že účinky sú fajn. Ak neschudnete tých 5 kg po týždni netreba sa zľaknúť a hádzať flintu do žita 🙂
sasurin .... jedna sa o XYNGULAR?
🙂 Ahojte,
tento týždeň mi prišlo jedno balenie tabletiek. Brala som si len jedno a neviem ako iným... ale nespala som
do pol štvrtej v noci, cez deň zle ale čo mi najviac vadilo je búšenie srdca a nepribalený leták pri tabletkách,
proste chcela som vyskúšať ale už tabletky na chudnutie nejdem brať....
aj keď som veľa pribrala po iných tabletkách , ktoré už chvalabohu nemusím užívať.... chcela som vyskúšať tieto tabletky... ale vraciam ich naspäť , uvidím či sa mi peniažky vrátia....
no a čo mne najviac pomáhalo pri chudnutí... je to skutočne zmena životného štýlu... 5 x denne jesť... velmi rýchlo som schudla keď som jedla nizkotučný tvaroh, tuniak vo vlastnej šťave, šalatové uhorky a kuriatko bez kože na vode, samozrejme nesoliť a veľa pohybu.... cvičila som pomaly každý deň a pol hodinku pred cvičením a ráno som užívala tekutý L-Carnitín, ten sa mi osvedčil viac ako tabletky... lebo ma to bavilo... vela biku... bohužial po jednej chorobe som sa zo štíhlosti vypracovala k obezite , ktorú chcem teraz natrvalo odstrániť...
ale tabletkami aspon v mojom prípade to určite nepôjde... 🙂
držím Vám všetkým palce moc pri chudnutí a tí ktorí už schudli ku štíhlosti a skvelému pocitu zo seba 🙂
@daubi ahoj tak asi tebe poslali tie správne tabletky mne okrem tabletiek žiadna faktúra ani leták neprišiel

@sasurin
moj email.: viktoria.giret@gmail.com
poprosim kontakt na pani Helenku